Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Znate sta ako sve preskacemo i cekamo nesto novo na Nexusu onda nikad nista nece se kupiti. Sad se ceka Nexus 3g, pa kad se on pojavi onda necemo ni ovaj jer cekamo sledeci a evo ga.

Ma mene je interesovalo sta je u Srbiji trenutno aktuelno (16gb ili 32gb) jer sam u CG na samo jednom mjestu nasao 16gb za 270e i ucinilo mi se malo skupim u tom trenutku. Posto cesto idem gore-dolje pomislih da je bolje da pitam nego da bacim pare u trenutku shopping manije :p

Cena za 32GB je extra!!!

U pravu si 100%, ali je malo jajarski...
Jedino sto je ovde jajarski jeste to sto je PCPractic van svake logike izasao sa ponudom pre ponedeljka kad je bila zakazana (pa otkazana) Google-ova globalna prezentacija uredjaja. Voleo bih da vidim da ovakve stvari budu sankcionisane jer izgledamo neozbiljni zbog njih. Iovako smo smesno trziste na globalnom nivou, a ASUSu je najlakse da kao rezultat ovakvih brljotina uvede delay od nedelju dana.

Jajarski je takodje i potez onoga ko je zelvel-u prodao uredjaj, a klinacki je njegovo hvaljenje na forumu da je kupio uredjaj preko veze i pre release date-a :)

Zamisli da neki Apple store krene prodaju novog iDevice-a pre konferencije/prezentacije na kojoj Apple/TimKuk planira da najavi prodaju istog :)

Slažem se da propust nije zanemarljiv. Ovo su ozbiljne stvari, neko je omanuo u celom distributivnom lancu...

Da da ali kako je to lose po nas kupce u Srbiji koji smo dobili tablet ranije:))). Neka se posle uvoznik i prodavnice raspravljaju sa googleom :).
U svakom slucaju je zanimljivo:)

Ovo me podsetilo na situaciju koju sam ja imao prošle godine. Kupio u Metrou za 17k Asus netbook sa C60 APU-om, tražim ga po netu i nema ga nigde. Nabacim win i odradim review za svoj YT kanal, tek posle par dana na gomili stranih IT portala izlazi vest kako se pojavio review asusovog netbook-a (na ruskom :D) koji još ni sam asus nije najavio da treba da izadje i moj YT klip u na svim tim sajtovima.

Najzad se dokopah aparata da uslikam futrolu za Nexus. U pitanju je EXOTEK, placena 12$ sa isporukom koju je prijatelj doneo iz USA.

Prilozi

• SDC12882.JPG
    SDC12882.JPG
    134.9 KB · Pregleda: 116
  • SDC12883.JPG
    SDC12883.JPG
    134.1 KB · Pregleda: 112
  • SDC12885.JPG
    SDC12885.JPG
    112.3 KB · Pregleda: 105
  • SDC12886.JPG
    SDC12886.JPG
    111.8 KB · Pregleda: 103
  • SDC12887.JPG
    SDC12887.JPG
    145.3 KB · Pregleda: 99
@ Emix
Pa da :).Cudo bi bilo da kod nas isprate to :D

kod nas sa 32gb kosta 270e. Planiram da pazarim to cudo posto mi deluje interesantno. Steta sto nema 3G.

Najzad se dokopah aparata da uslikam futrolu za Nexus. U pitanju je EXOTEK, placena 12$ sa isporukom koju je prijatelj doneo iz USA.

pre neki dan naletim na review na YT i dopalo mi se to što može lepo da ga drži pod uglom iako je realno ružnjikava. a koliko sam primetio na klipu kad zaklopiš automatski lock-uje uređaj i unlock-uje kad otklopiš. samo me zanima kako? ili je taj lik nekako modovao.

Probao sam 2 blutut hedseta i oba nisu radila, tj. povezivanje bude ok, ali je prisutno jako krčanje i šuštanje tako da su ne upotrebljivi.
Jedan je Xwave a drugi Logitech. Da li neko ima pozitivna iskustva sa nekim modelom?

Pokušaću sutra sa Plantronics Explorerom pa ću javiti da li radi,trenutno sam na poslu a headset mi je u kolima.

Jedino sto je ovde jajarski jeste to sto je PCPractic van svake logike izasao sa ponudom pre ponedeljka kad je bila zakazana (pa otkazana) Google-ova globalna prezentacija uredjaja. Voleo bih da vidim da ovakve stvari budu sankcionisane jer izgledamo neozbiljni zbog njih. Iovako smo smesno trziste na globalnom nivou, a ASUSu je najlakse da kao rezultat ovakvih brljotina uvede delay od nedelju dana.
PCPratic je stavio za prodaju ali je otkazao jer je Asus trazio da prodaja bude ove sedmice i u isti dan, pa su zato povukli prodaju. Znaci nisu jajarski postupili.

Jajarski je takodje i potez onoga ko je zelvel-u prodao uredjaj, a klinacki je njegovo hvaljenje na forumu da je kupio uredjaj preko veze i pre release date-a :)
Prvo jos si mali da shvatis neke stvari, zato i reagujes ovako ili si zavidljiv. Nexus 7 su dobile SVE firme jos davno, ali uredjaj nije bio za prodaju vec se prodavao/delio zaposlenim. Saberi firme pa nek bude po 5 primeraka za zaposlene pa vidi koliki je broj dobijen van zvanicne prodaje.
Posto sam procitao svaki napisani post na ovoj temi. Video sam da se dosta njih pitalo kad ce verzija od 32gb jer hoce bas i samu nju. Ja sam kupio 32gb i javio sam se da LJUDI SA OVE TEME znaju da se pojavio i da ne brinu kad ce doci. Na kraju sam stavio "rodjacke veze" sa smajlijem ne da bih se hvalio nego nisam mogao da napisam da sam dosao iz Londona i doneo ga. Da ne bi bilo "odakle ti" ja sam stavio odakle mi. Rodjak direktor velike firme on nece ja hocu i eto ga kod mene i pre prodaje.
Niko nikoga nije za**** na JAJARSKI nacin i nabavio Nexus na JAJARSKI nacin vec je komentarisan na JAJARSKI nacin.

Poslednja izmena:
o boze ima ga u gigatronu. Smarate vise sa tim, kad ce i gde ce. Ko ima 270e. Nek pazari!! 13. novembra izlazi i nexus 10 i nexus 4. tako da ko voli nek izvoli.

Pa da Asus nije trazio da prodaja pocne isti dan, PcPractic ni u ludilu ne bi povukao uredjaj iz prodaje, jel', silno su se iznenadili, kao nisu znali da je 29.oktobar D-Day. Podatak da je neko ovako/onako kupio uredjaj i to objavio da bi "ljudi sa ove teme znali da se pojavio i da ne ne bi brinuli kad ce doci", pa to je u najmanju ruku smesno, kao kad bi rekao da ce Nova Godina doci. Meni je, iskreno, zvucalo hvalisavo.

Danas je Google zvanicno izbacio nove proizvode, definitivno nema Nexus tableta od 99$, i jos uvek nije predstavljen 3g Nexus 7

Jel se očekuje pad cena 16gb verzije, u našim prodavnicama?

Znaci iPad mini (32gb-wifi-3g) 559$ vs Nexus 7 (32gb-wifi-3g) 299$. Au pa skoro mozes kupiti 2 N7 po ceni jednog mini-ja.

>> Jel se očekuje pad cena 16gb verzije, u našim prodavnicama? <<

Ne, jer ih verovatno i nema, a i ako ih ima, mogu se prebrojati na prste jedne ruke.

Nazad
Vrh Dno