Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Ako je mobilna meza, onda ping i nije los za pojam mobilne mreze, ok ;)

Prelazak sa Telekoma na SBB Mix 10/1, vrlo bolno saznanje za mene, brzina, i ping veoma variraju u zavisnosti od doba dana, upload uglavnom kako bi i trebalo da bude .... :wall:

Verovatno imas problem negde u cvoristu, instalacije, jacine signala itd...

Meni u bilo koje doba dana i noci brzina ista...

Guši ga tp link wireless ruter, kada se zakačim na modem kablom situacija sa brzinom je kako treba, ostaje ping da me "sekira"....

edit: pronašao sam šta je, tp link je bio podešen dna b wireles mod, kada sam ukčljučio bgn radi doobro :) , videćemo u večernjim časovima kako će da se ponaša kada bude većeg opterećenja

25 ping, ni da mrdne, da se spusti malo

A kad odradim pingtest, bude manji i vrti se oko 17-18 +/-

Prelazak sa Telekoma na SBB... :)

Targo Telekom Server

SBB Server

Telekom Server

VeratNet Server

Poslednja izmena:
Najbolji je jutarnji surf, što se tiče SBB-a, bar tako pokazuju merenja

Ne znam bas mi je nesto los i ping i jitter, jel znate zasto ??? :)

a onda mi posle bude jos gori i ping i jitter

brzina je 6Mbit/768kbit

Moracu da se zalim veci mi je DL, a malo i UL :)

Poslednja izmena:
Vidis smajlija iza pitanja, hvali se covek. Uspeo u zivotu, ima ping ispod 10ms :p

Pa kad edit-uje i ubacuje dodatni sadržaj. Bez dodatnog sadržaja, pitanje je zvučalo sasvim ozbiljno. :)

Kad sam već tu, da mu stanem na muku... :p

Poslednja izmena:
Auuu ljudi pa jel vidite smajlija, zezam se samo danas mi je dosadno, ne radim pa se salim, a sto se tice editovanja nista nisam editovao vazno samo sam ubacio speedtest.
A vidim ovde niko nije raspolozen za salu jeb ne volim da kukam ali volim da se salim, jel to neki problem???Mozda....

Joj kad kazes da mi stanes na muku brate bas bih voleo da mi je ovo najveca muka u zivotu da mi bude dobar ping, e kad mi to bude bila najveca muka zovem te da se napijemo, vazi?
BTW, ti si testirao prema serveru svog ISP a ja nisam ajd prema nekom drugom serveru :D hahaa.

Poslednja izmena:
Maksnet ako je wireless u pitanju, ne znam u čemu je problem... Doduše znam da u nekim browserima dodaje par mili sekundi, evo meni na exe:

70096658.png

Auuu bre ljudi nemam problema ZEZAO sam se malo, sta vam je, ima dva smajlica na kraju...
Nije wifi nego kabl...

Kad se već hvalimo pingovima :p

Dobro si se uradio matori :D

Verovatno torrent...

Samo, pravi razliku između WiFi-ja (802.11n/a) i CDMA 2000 (kojeg si pozajmio od druga). Oba pristupa internetu se zasnivaju na bežičnom prenosu podataka, ali su u ostalim karakteristikama različiti.

Ako imaš najnoviju Javu i Flash instaliran, sve bi trebalo da radi ok. Instaliraj ih ako nemaš.

A, inače, meni se to dešavalo dok sam bio na starom provajderu i to isključivo kad mi je net radio katastrofalno.

Čisto da vidimo da l' je i kod tebe isto (i dok ne dođe neko sa rešenjem), uradi sledeće:

START - kucaj ''cmd'' (bez navodnika), kucaj ''ping www.google.com -t''. Nek' odradi 20-30 linija i pritisni CTRL+C, desni klik na cmd prozor, klikni na ''mark'' i označi sve te linije pinga. Onda na tastaturi klikni CTRL+C i onda prekopiraj ono što si kopirao u cmd-u.

PS: Evo i zbog čega se to javlja, ako nije problem sa provajderom - Pingtest FAQ.

Poslednja izmena:
Nesto mi taj tvoj ping mnogo veliki, evo kako to kod mene izgleda:

2012-10-21_161409.jpg

Dusman13, nema veze kakav je ping. Zanimalo me je da vidim da li ima skokove/preskoke u istom. Inače, ok je ping. Ping Gugla može da te redirektuje na zilion servera u okruženju, ti si pingovao onaj bliži, on onaj dalji.

U svakom slučaju, batali ti windows update. Skini i instaliraj ručno Javu i Flash (sve najnovije). Posle svega toga, probaj ponovo da l' radi pingtest.

Nazad
Vrh Dno