Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

Jesu malo skuplje, ali lep popust se dobije. Uzeću obe. :d

Sa Limuntare:
"Objektiv se prodaje kao NEISPRAVAN!!!
nije testiran, izgleda da postoji neki problem sa blendom, objektiv je neispitan i zato se prodaje kao neispravan. "

Lepo je objašnjeno da je neispitano jer ima problem, pa nije ni testirano! Hehehehe!

Fali mu logo jabuke da bi prodavao po ovoj ceni.

U cek i ja cu haha:)

Ja sam tako porucio Diabla iz Emmija, po cijeni od 6 dinara. Bio sam skroman, pa sam samo jednog. Bilo ih je na stanju. Zvali su me telefonom, kao nemaju vise. Poslije sat vremena, Diablo na sajtu za 5999. Narucim ponovo, prodje narudzba. Sutradan me zove kurir, stigla vam je neka posiljka. Pitam za cijenu, kaze 6000. Reko' vrati ti to Emmiju, nisam po toj cijeni narucio. :D

P.S. naucio sam sad i jednog misa sa gore navedenog linka.

Poslednja izmena:
ovi iz duocoma ce najnonsalantnije da vas odbiju... vec ja porucivao neke kartice po ceni od 0.98:D
kazu u mail-u: verovatno ste dosli na nas sajt sa pcberze, pa je zbog toga pogresno prikazano:trust:

Pa oni i salju svaki dan cene pcberzi. A sudeci po pcberzi kod njih uvek ima sve sto postoji od racunarske opreme plus hilzna za motor boing 737
Obicno kad vidim da neki deo ima Duocom, Hellas i jos neki koje sam zapamtio ni ne zovem jer nikad nista nemaju i samo gubim vreme sa njima

haha, ako mi kazu da sam dosao sa pc berze ima da insistiram da nisam i da trazim svoj mis :D. mada sam probao da ga nadjem na sajtu u kategoriji misevi, ali ga nema. uspeo sam da ga nadjem samo na glavnoj strani. verovatno ga stvarno vise nemaju u ponudi

Mislim da je vise nego ocigledno gde treba prodavati polovne racunare, i kako treba nakititi pricu ;)

premala je to cena za bilo koga ko je izlicitirao neku sumu. Treba ih sisati ako su sasavi da uopste razmisle o kupovini.
Inace, lik vrlo verovatno sam sebi dize cenu preko drugog naloga.

Ovaj skuplja tako pozitivne ocena i samo kad jednog dana nekog zezne kao onaj kafanamarkovic.

^mislim da je verovatnoca za ovo veca od 95%

Sest hiljada dinara je po tebi mnogo za ove slike?

Interesantno je da 4 ili 5 istih ljudi kupuje slike.
I to samo na prvoj strani sa ocenama, dalje me mrzi da rujem.

Vrh Dno