Helou.
Da li ima smisla uzeti ovaj tablet ako se već ima neki "high-end" telefon? Imam galaxy s3, ima praktično istu rezoluciju i sve ostalo, plus još je i telefon. 7" je veći, ali rezolucija ista, samo uveličano.
A ne nameravam da nosim tablet nigde, samo za po kući. Da uzmem neki 10" onda sa 1920x1080? To mi logičnije. A teško se odupreti kupovini kada je ovako jeftin.
Dajte neki razlog i opravdanje da kupim![]()
Helou.
Da li ima smisla uzeti ovaj tablet ako se već ima neki "high-end" telefon? Imam galaxy s3, ima praktično istu rezoluciju i sve ostalo, plus još je i telefon. 7" je veći, ali rezolucija ista, samo uveličano.
A ne nameravam da nosim tablet nigde, samo za po kući. Da uzmem neki 10" onda sa 1920x1080? To mi logičnije. A teško se odupreti kupovini kada je ovako jeftin.
Dajte neki razlog i opravdanje da kupim![]()
Ti to pricas zato sto si strucan da to objasnis ili si majstor za pipanje pa ocenis koliko je topla baterija?
Mozda bi mogao i da kupis hdmi adapter za S3 pa preko hdmi kabela u tv. Izvodljivo je. Sve zavisi od tebe.Da, to sam i ja mislio![]()
Ako mi je do mobilnosti, već sve to imam sa s3 a još je naravno i mobilniji. A kada je već za po kući onda bolje veće od 7".
Damn, logično je, a nadao sam se da će neko da kaže imam s3 i ovo je ultra super bolje iz xy razloga i da odem i uzmem :/
Nije mi cena na prvom mestu, ali bolje da je 250 kao ovaj nego 400 - 500, 'obzirom da mi realno baš i ne treba tablet.
Pa vi proverite bas onoliko koliko sam i ja proverio. Vecina punjaca starijih je na 750mA i kad god sam koristio punjac od 1A brze sam napunio bateriju uz osetno vecu temperaturu. Ovo se moze proveriti na android telefonu uz dodatnu aplikaciju
Ti stavrno neces da odustanes?
Naravno da ce povuci 1A i to je gornja granica ali nece povuci 2A ili 5A ako ga prikacis na punjac koji moze da isporuci toliku struju.
Da, to sam i ja mislio![]()
Ako mi je do mobilnosti, već sve to imam sa s3 a još je naravno i mobilniji. A kada je već za po kući onda bolje veće od 7".
Damn, logično je, a nadao sam se da će neko da kaže imam s3 i ovo je ultra super bolje iz xy razloga i da odem i uzmem :/
Nije mi cena na prvom mestu, ali bolje da je 250 kao ovaj nego 400 - 500, 'obzirom da mi realno baš i ne treba tablet.
Ma flac albumi... koju budžu od slušalica treba da imam da čujem to što flac nudi? Skuplje slušalice od tableta treba za tako nešto... A i šta će mi filmovi od par GB na 7" ekranu i toj rezoluciji a pri tome nemam ni 5.1? Bolji DivX rilizovi završavaju posao, za HD+5.1 tu je risiver+40" TV, što sam ga kupovao ako ću da buljim u tablet? Nego volimo da imamo i ono što ne treba, zlu ne trebaloEvo ja imam tu kombinaciju i n7 vucaram svuda. Nema potrebe za uredjajima od 500 evra barem po meni. I za kuću i za portabilnost.
Emix-majstore kad ćeš ti da slušaš tih 5-6 flac albuma? Igre od 1gb razumem a filmove na otg-u nema problema.
I naravno mogu YIFY filmovi.Svako ko gleda HD filmove ana N7 preporučujem ripove od grupe nhanc3 koja pravi najmanje 720p koje možete naći sa veoma dobrim kvalitetom slike, pogotovo za tablet oko 2GB po fiilmu
http://thepiratebay.se/search/nhanc3/0/99/207
Jes' da je praktično nebitno, ali da li punjač ovog Nexusa vuče struju kada se tablet napuni?
Znam da od novijih Xperia ne vuče, i punjač tiho zuji kad je baterija telefona puna
Vrlo, vrlo, vrlo malo. Moguće je da vuče neku malu struju magnećenja trafo, a on i bruji. S tim da bi trebalo da bruji i dok se puni tablet.
Puno je 230V za diode ili tranzistore, obično se to spusti na neki niži napon (trafoom) pa onda na ispravljač i na kraju filtar. Ne garantujem, ali su nas tako učili na faksu
Edit: sad malo gledam, vidim da postoji i noviji način bez trafoa i verovatno su praktično svi noviji punjači (koji su puno laganiji od starih) bez trafoa. Izvinjavam se na dezinformaciji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari