targo telekom je cista prevara.Danas su bili u mojoj zgradi i ja sam im sa zadovoljstvom postavio pitanja:
-da li menjate postojece kablove u stanu?
oni:mozemo i ne moramo.
-da li ste razvukli opticke kablove po zgradi?
oni:jesmo,ali samo do vase zgrade.
-imate arenu 1,2,3 i 4?jel su hd ili ne?
oni:nisu hd,al su to digitalni kanali
-sto vam modem nema hdmi ili scart izlaz?
oni:??!
Samo sam zatvorio vrata.Svako ko se i malo razume u ovu tematiku,skapirace o cemu se radi
nema nikakve ideje.Video sam lično i ne sviđa mi se.Na Vektoru,pošto imam hd uređaj,slika mi je bolja i lepša.Naravno,poredio sam samo "digitalnu" arenu 1,pošto nju imam u okviru paketa.Ne znam ni odakle ti ideja da je Arena ocajna?
uzmite targo i uzivajte u digitalnom svetu.
Laku noc.
jel govorimo o digitalnoj televiziji,optickim kablovima i ostalom sto uz to ide?
ako o tome govorimo i tako se reklamiramo,onda je potrebno da i optika ide do televizora,odnosno da modem ima hdmi izlaz.
Pored toga,koristis (krades) tudju instalaciju i kablove koje je neko razvukao u zgradi.Alo!
nije postavljena optika,vec koriste postojece kablove od vektora.To je kradja!
Ti mene vredjas i pricas da ne znam.Ne zelim da se ovde isticem i pricam strucno,jer vecina ne bi razumela,a za tvoju informaciju,radio sam u bgw i pomagao u beogridu.
Sto se tice osnovnog paketa,nemaju sport klub i tu je kraj,a za "digitalnu" arenu koja ima uzasnu sliku me bas briga.
Сећам се својевремено користећи дц++ у локалној мрежи, како ми је дрљао хард при УЛ, само ДЛ за мене, хвала лепо!
Da, za divno cudo PTT KDS ima i Arenu (i to sve 4) i Sport Klub, samo je problem sto im slika ima vise "snega" nego prosla zima![]()
Neznam dali uopste ima provajder koji nudi i SK i Arene ?? SBB ima samo SK, IPTV samo Arene, moj kablovski Sat-Trakt samo Arene ( pre su imali SK pa su ga izbacili kad su uveli arene )...
Kad pogledam njegov avatar siguran sam da to nece uraditiNo, sta mi ima da ubedjujemo tebe? Prijatelju, ako ti se ne svidja - super, budi uz odlican Vektor... Srecom, pa imas izbor! A onda, kad skapiras koliko nisi bio u pravu, i kad za nekoliko meseci (kad vidis kod nekog komsije kako to radi) predjes kod Targa, budi musko pa nas ovde samo obavesti![]()
Neznam dali uopste ima provajder koji nudi i SK i Arene ?? SBB ima samo SK, IPTV samo Arene, moj kablovski Sat-Trakt samo Arene ( pre su imali SK pa su ga izbacili kad su uveli arene )...
Sigurno si imao neki mator Maxtor HDD :d
A koristio sam i ja DC++ i Freedom WLAN pre nekih 4-5 godina i samo sam ogranicio upload na 2 ili 3 clienta i nije bilo vise drljanja po HDD-u. Tako isto ogranicish i torrent i nema problema.
Kod privatnih trekera nema ograničavanja.
Kad pogledam njegov avatar siguran sam da to nece uraditi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari