Hvala na odgovoru, posto su me juce na jednom prodajnom mestu gde sam podnosio zahtev (u Nisu) gledali belo i rekli da to ne postoji, iako sam im rekao da to stoji na sajtu.
Imas kod Telekoma za 1900 10/1 i wifi ruter (HG520C) uz ugovor na 2 godine.
Ne treba mi veca brzina nego niza cena.Ponudili su mi danas isti 6/1 paket po ceni ove jesenje akcije za 1590 din uz ugovor od 12 meseci.
Sacekacu jos malo mozda se nesto povoljnije pojavi.
Ne treba mi veca brzina nego niza cena.Ponudili su mi danas isti 6/1 paket po ceni ove jesenje akcije za 1590 din uz ugovor od 12 meseci.
Sacekacu jos malo mozda se nesto povoljnije pojavi.
Ovi novi paketi bi bili OK da nema ugovorene obaveze. Međutim,kod Telekoma se plaća puna cena paketa uz ugovor od 24 meseca. To je čista glupost. Za dve godine će se štošta promeniti,a da budem zarobljen kod Telekoma,ne pada mi na pamet. A,daleko od toga da sam klinac i da zavisim od roditelja,nego je u pitanju zdrav razum i ništa više.
A,da ne pričam o kablovskim provajderima. SBB u Čačku lepo radi,jedino što ih nema u mom kraju,inače se ne bih dvoumio. Ovako sam osuđen na adsl.
Zna za tu akciju jer sam i sam koristio istu. Bila je bolja ponuda nego sada ali reci da je ovo katastrofa je glupost.^^
Imala je akcija u PTTu koja je bila najbolja do sada i 16/1 je bilo za 1400 din. To je prava akcija. A,ne ove budalaštine kod Telekoma. Treba da potpišem ugovor na 24 meseca a sve vreme plaćam punu cenu.Neka hvala.
U suštini,trenutno može da se izabere najmanje loša adsl ponuda. A,to je Veratova.
Tesko da ce se nesto mnogo promeniti za 2 godine.Ovi novi paketi bi bili OK da nema ugovorene obaveze. Međutim,kod Telekoma se plaća puna cena paketa uz ugovor od 24 meseca. To je čista glupost. Za dve godine će se štošta promeniti,a da budem zarobljen kod Telekoma,ne pada mi na pamet. A,daleko od toga da sam klinac i da zavisim od roditelja,nego je u pitanju zdrav razum i ništa više.
A,da ne pričam o kablovskim provajderima. SBB u Čačku lepo radi,jedino što ih nema u mom kraju,inače se ne bih dvoumio. Ovako sam osuđen na adsl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari