Šta je novo?

EPoX EP-8RDA3+ Dobio udarac NOGOM -_^

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Drugar mi doneo racunar da mu pogledam , radi mu vec sto godina ali ga bukvalno jako malo koristi i nesto je spremao po sobi i zakaci nogom kuciste i obori ga , i sada nece da se upali ..
E sad sta se tacno desava , kada se prvi put usteka u struju racunar zavrti kulere i cuje se onaj bip za paljenje i u tom momentu se ugasi .. E sada ja sam probao da zamenim sve osim procesora
i sve ostalo radi .. znaci ploca i procesor znak "?" e sada pokusao sam da izvadim ram i onda se cuje 3 bipa , tako da zvuci kao da poca radi .. ali ne pisti za procesor znaci moguce je i da on radi ali
nzm u cemu je problem onda jel moguce da je samo neka glupost a da ja ne vidim?

Svaka pomoc dobro dosla!

A bez procesora se ne gasi .. Znaci moguce je da je procesor?

Ja sam imao slican problem. BIOS je zaglupeo. Clear CMOS, reset,baterija,pinovi sve po malo... i nadam se da cete da ga ozivite!

imao sam istu plocu,apsolutno istu i oborio sam kuciste i bio je problem sa BIOS-om.

Crkao je procesor , zamenio sam procesor i sada imam problem komp je popizdeo , spalio mi je usb od 32gb kingstonov koji vise ne radi i misha koji je bio na usb , inace uspeo sam lepo da instaliram windows xp i da namestim sve drajvere .. STa sada?

ako si usb nakacio na front panel usb moguce je da si lose zakacio zice za front panel usb to jest da si okrenuo minus i plus vcc barem mi se cini da se tako zove. znam da su se neki ljudi ovde zalili na takve probleme i zavrsili sa spaljenim usb uredjajima. pozdrav

ako si usb nakacio na front panel usb moguce je da si lose zakacio zice za front panel usb to jest da si okrenuo minus i plus vcc barem mi se cini da se tako zove. znam da su se neki ljudi ovde zalili na takve probleme i zavrsili sa spaljenim usb uredjajima. pozdrav

Bas to .. Mada mi i dalje nije jasno kako sam to uspeo sa obzirom da ne moze da se usteka naopako .. Ali dobro ..

Nazad
Vrh Dno