Šta je novo?

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

Imaš opciju da smanjiš samsung tastaturu ako to može bar malo da pomogne, a onu swipe možeš i da otkačiš i staviš gde ti odgovara 🙂

Probao sam sve, ali je sama po sebi aplikacija nekako prenatrpana.. Evo sad sam skinuo gosms i ok je.. Videćemo dokle.. 🙂

Probao sam sve, ali je sama po sebi aplikacija nekako prenatrpana.. Evo sad sam skinuo gosms i ok je.. Videćemo dokle.. 🙂

Koristim gosms u kombinaciji sa SwiftKey for tablet. Za mene je to dobitna kombinacija.

Ako zakašnjenje bude kao i sa ics-om.. Ne bi me čudilo da u pitanju bude i 2014. ... Samo se nadam da nece, ipak ce ga i s2 dobiti krajem novembra.. Msm jb.. 🙂

Iz kog razloga mi izostaje zvucno obavestenje za pristigli sms.. Npr za poruke sa fb imam obavestenje a za sms jok.. Da napomenem da mi je sve popaljeno i da je oznaceno u settings > sound> notification> sound & vibration... Sta moze da bude.. Znaci kad mi je tablet u stand by u, samo se upali ekran, a od zvuka ni Z...

Iz kog razloga mi izostaje zvucno obavestenje za pristigli sms.. Npr za poruke sa fb imam obavestenje a za sms jok.. Da napomenem da mi je sve popaljeno i da je oznaceno u settings > sound> notification> sound & vibration... Sta moze da bude.. Znaci kad mi je tablet u stand by u, samo se upali ekran, a od zvuka ni Z...

Pogledaj u samoj aplikaciji podešavanja za notifikaciju i jačinu zvona za notifikacije. Možda taj GoSMS pravi neki konfikt.

Mislio sam da je do gosms, pa sam ga obrisao ali no go... S obzirom da sam uradio backup ovog roma, cim sam ga uzeo od tebe, odradicu restore, mozda pomogne..

Da li postoji neka razlika u baterijama iz P1000 i P6200?
Danas sam odlucio da testiram bateriju u najzahtevnijim uslovima
(internet, zatim igrice, citanje i odgledan video zapis od 20 min, osvetljenje na 50% i screen timeout na 2min)... Ono sto me iznenadilo je da je baterija izdrzala cak 9 sati, na nesto manje od 9 sati sam dobio upozorenje za 5%.. O ovome sam na p1000 mogao samo da sanjam, pa me zato interesuje da li je ista baterija, obe su 4000mAh... 🙂 da li ima neke konkretne razlike izmedju polymer i ion u autonomiji?

Nema razlike u baterijama. Razlika je u naprednijoj tehnologiji koja je očigledno štedljivija i naravno u OS optimizaciji.

Ok, naravno to, nego sam mislio da li ima razlike u "konstrukciji" samih baterija, li-ion, odnosno li-polymer..

Kad ste šibali stock ICS na Taba, jeste li flešnuli Open Austria P6200XXLQ1 ili onaj kasniji build P6200XXLQ2?

Kad ste šibali stock ICS na Taba, jeste li flešnuli Open Austria P6200XXLQ1 ili onaj kasniji build P6200XXLQ2?

Ja sam prvo q 1 pa posle ovaj drugi. Svejedno je, licno nisam primetio razliku. Sada sam na singapurskom. I opet isto.

Imam ja ovaj open Austrija i ne puca wi fi.. To pucanje pre moze biti do podesavanja samog wi fi modema..

Evo da se i ja prijavim sa svojim tabom, odnosno bivsim ProMasterovim, na obostrano zadovoljstvo, nadam se. Prvi utisci: sa 4.0.4. leti, nema bagova, trenutni odziv, fluidan. Jedina zamerka je baterija, meni je, cini mi se, malo slabija nego na P1000, mozda zbog akanja dok sam ga podesavao, jos uvek je to dobro trajanje, oko 7,5 sati na wireless-u, tako da je ok.

Hmmm, mng akas ti to.. 🙂 Meni je baterija bolja nego na P1000.. Znaci garantovano duze traje, ali dok se koristi kao telefon, znaci od jutra, do veceri sa svim onim sto se radi na telefonu, P6200 ima bolju autonomiju...

Izašao Telenorov ICS.

Nazad
Vrh Dno