Exodusbgd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.07.2005
- Poena
- 815
Moja oprema
- Mobilni telefon
- S25 Plus
Pozdrav,
Uzeo sam pre par nedelja za burazera konfiguraciju (Altos Player), da se ne bi smo više cimali na jednom kompu.
Specifikacije:
Proizvođač ALTI
Model Altos Player
Matična ploča MB LGA1155 MSI H61M, PCIe/DDR3/SATA2/LAN/DVI/7.1
Procesor Intel® Pentium® Dual-Core G620, 3MB BOX 32nm
Takt procesora 2.60GHz
Memorija DDR3 4GB(2x2)
Kapacitet hard diska 500GB
Grafička kartica AMD Radeon 6670 1GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/bulk/128bit
Optički uređaj DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
Zvučna kartica Integrisana
Kućište Midi Tower, black
Napajanje 500W
Radio je fino do pre 5-6 dana, kada se javio prvi restart. OK, mislio sam - ništa strašno. Međutim, od tog dana se otprilike svaki dan jednom restartuje, a evo danas već tri puta! Temperature CPU-a su ok (41 stepen).
Šta da probam? Ja sumnjam na napajanje, jer vidim da u ove konfekcijske konfiguracije ugrađuju najgora smeća od kineza.
Mogu li se nekim programom precizno očitati voltaže, jer trenutno nemam bekap napajanje da proverim ispravnost ovog (a i ima onu garantnu nalepnicu pozadi).
Zlo mi je kad pomislim da treba sad da nosim ceo komp u Alti servis, pa da čekam isti par nedelja...
Dajte mi gram nade
Da li ovi simptomi mogu ukazivati na softverski kvar? Nažalost, Win 7 ne izbacuje nakon takvog restarta bilo kakav error report i sl.
Uzeo sam pre par nedelja za burazera konfiguraciju (Altos Player), da se ne bi smo više cimali na jednom kompu.
Specifikacije:
Proizvođač ALTI
Model Altos Player
Matična ploča MB LGA1155 MSI H61M, PCIe/DDR3/SATA2/LAN/DVI/7.1
Procesor Intel® Pentium® Dual-Core G620, 3MB BOX 32nm
Takt procesora 2.60GHz
Memorija DDR3 4GB(2x2)
Kapacitet hard diska 500GB
Grafička kartica AMD Radeon 6670 1GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/bulk/128bit
Optički uređaj DVD Multi Writer 22XDVD/12xDVD-RAM/2MB
Zvučna kartica Integrisana
Kućište Midi Tower, black
Napajanje 500W
Radio je fino do pre 5-6 dana, kada se javio prvi restart. OK, mislio sam - ništa strašno. Međutim, od tog dana se otprilike svaki dan jednom restartuje, a evo danas već tri puta! Temperature CPU-a su ok (41 stepen).
Šta da probam? Ja sumnjam na napajanje, jer vidim da u ove konfekcijske konfiguracije ugrađuju najgora smeća od kineza.
Mogu li se nekim programom precizno očitati voltaže, jer trenutno nemam bekap napajanje da proverim ispravnost ovog (a i ima onu garantnu nalepnicu pozadi).
Zlo mi je kad pomislim da treba sad da nosim ceo komp u Alti servis, pa da čekam isti par nedelja...
Dajte mi gram nade