Šta je novo?

WD5002AALX-500GB

Mixoni

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2006
Poena
310
Pozdrav svima..

Naime kupio sam doticni hard disk pre par dana i instalirao sam win7 64x na njega...medjutim toliko mi sporo radi sve da je to nemoguce...Pored ovog harda imam jos 1... WD5000AAKS-500GB koji je pun i koji je poceo da mi klickce sa cvilecim propratnim zvukom :trust: Kupio sam black seriju iz razloga jer ce mi biti i sistemski i storage pa reko aj da uzmem malo brzi hard .. Uradio sam testove pa ako neko moze da mi kaze da li su ovo normalne vrednosti za njega...

Hvala unapred i pozzz..

Prilozi

• 23-September-2012_10-02.png
    23-September-2012_10-02.png
    86.6 KB · Pregleda: 86
  • Test1.jpg
    Test1.jpg
    177.2 KB · Pregleda: 71
Testiraj sa drugim napajanjem.

Pozdrav svima..

Naime kupio sam doticni hard disk pre par dana i instalirao sam win7 64x na njega...medjutim toliko mi sporo radi sve da je to nemoguce...Pored ovog harda imam jos 1... WD5000AAKS-500GB koji je pun i koji je poceo da mi klickce sa cvilecim propratnim zvukom :trust: Kupio sam black seriju iz razloga jer ce mi biti i sistemski i storage pa reko aj da uzmem malo brzi hard .. Uradio sam testove pa ako neko moze da mi kaze da li su ovo normalne vrednosti za njega...

Hvala unapred i pozzz..
Iskjuci stari HDD pa onda proveri brzinu. Kad imas los disk a ukljucen superfetch on pokusa da i njega stalno updejtuje.

Vrh Dno