Šta je novo?

Targo Telekom

Ne kapiram... saglasnost da se udje u zgradu mora da se upotpuni sa odobrenjem specifikacije radova od strane svakog stanara?

Ne mora nista, mogu sada da dodju da provuku optiku - ako ce koristiti postojece vodove.
Ali ako dodju da buse 19 spratova, na sta ih je predsednik kucnog saveta obavestio da postoje vec vodovi i da nema potrebe - oni su rekli "Ili busimo ili necemo da uvodimo optiku", okrenuli se i otisli.

I dok svako vuce na svoju stranu, meni i dalje ostaje SBB. A taman sam se malo radovao konkurenciji.

@Shimec

Daj posalji ih do moje ulice da postave koju banderu :D

Ovo sto radi Targo stvarno nema smisla. Razumem da su tek poceli sa poslovanjem i da mnoge probleme resavaju u hodu, ali je potpuno ne dopustivo da imaju dvostruke standarde da obmanjuju korisnike i da ni sami ne znaju sta nude. Kad su trazili dozvolu da udju u zgradu obecavali su jedno sad nude nesto drugo a onda nesto trece...
Kad su trazili dozvolu da udju u zgradu obecavali su:
1. Da ce biti znatno povoljniji od svih ostalih, (ko sto neko rece ovo smo vec apsolvirali) i nisu ispunili.
3. Da ce poceti sa radom u julu pa su probili sve rokove.
2. Rekli su prvih mesec dana gratis za sve. Neko je ovde naveo da nije mesec dana nego 2 nedelje (mesec dana je valjda samo za one koji su se registrovali na njihovmo sajtu ako je i to tacno). Sad ispada ako se potpise ugovor u Uscu onda je prva tri meseca duplo, pa gospodo iz Targa sta je sa onima koji su vec potpisali ugovor i nisu imali mogucnost da to urade u Uscu, ovo nije fer prema tim korisnicima. Ako citate temu lepo se dogovorite sami sa sobom koliki je gratis period i sta on podrazumeva pa nas lepo o tome zvanicno i obavestite preko sajta, a ne majstor Pera koji instalira opremu da nam kaze jedno ovi drugi sto idu za njim kazu drugo u ugovoru nesto trece na sajtu cetvro na FB-u peto, pa ko se kako snadje...

Da ne spominjem nedefinisan spisak kanala, te ima ova televizija (ali nije na spisku na zvanicnoj prezentaciji jer je nekog zaposlenog mrzelo da to unese) te nema. Kanale koje sigurno nude treba i da objave a ne da korisnici nagadjaju sta nude a sta ne. Ako u ponudi nude prvu ili hrt2 da ne nabrajam dalje, zasto to lepo ne stave na spisak nego korisnici treba prvo da potpisu ugovor pa tek onda kad im puste tv signal da vide sta su platili.

Ove konfuzije i brljotine su stvarno cist amaterizam! SRAMOTA!

Ovo sto radi Targo stvarno nema smisla. Razumem da su tek poceli sa poslovanjem i da mnoge probleme resavaju u hodu, ali je potpuno ne dopustivo da imaju dvostruke standarde da obmanjuju korisnike i da ni sami ne znaju sta nude. Kad su trazili dozvolu da udju u zgradu obecavali su jedno sad nude nesto drugo a onda nesto trece...
Kad su trazili dozvolu da udju u zgradu obecavali su:
1. Da ce biti znatno povoljniji od svih ostalih, (ko sto neko rece ovo smo vec apsolvirali) i nisu ispunili.
3. Da ce poceti sa radom u julu pa su probili sve rokove.
2. Rekli su prvih mesec dana gratis za sve. Neko je ovde naveo da nije mesec dana nego 2 nedelje (mesec dana je valjda samo za one koji su se registrovali na njihovmo sajtu ako je i to tacno). Sad ispada ako se potpise ugovor u Uscu onda je prva tri meseca duplo, pa gospodo iz Targa sta je sa onima koji su vec potpisali ugovor i nisu imali mogucnost da to urade u Uscu, ovo nije fer prema tim korisnicima. Ako citate temu lepo se dogovorite sami sa sobom koliki je gratis period i sta on podrazumeva pa nas lepo o tome zvanicno i obavestite preko sajta, a ne majstor Pera koji instalira opremu da nam kaze jedno ovi drugi sto idu za njim kazu drugo u ugovoru nesto trece na sajtu cetvro na FB-u peto, pa ko se kako snadje...

Da ne spominjem nedefinisan spisak kanala, te ima ova televizija (ali nije na spisku na zvanicnoj prezentaciji jer je nekog zaposlenog mrzelo da to unese) te nema. Kanale koje sigurno nude treba i da objave a ne da korisnici nagadjaju sta nude a sta ne. Ako u ponudi nude prvu ili hrt2 da ne nabrajam dalje, zasto to lepo ne stave na spisak nego korisnici treba prvo da potpisu ugovor pa tek onda kad im puste tv signal da vide sta su platili.

Ove konfuzije i brljotine su stvarno cist amaterizam! SRAMOTA!
ali ipak su bolji od bilo kog ADSL provajdera i PTT KDS-a i jos su povoljniji evo kamo srece da kod mene moze targo telekom uzeo bi odma ovaj net od 120mbit-a
sto mi dodje jeftinije od PTT KDS-a i ADSL-a a da ne govorim razlika u brzini koju nudi targo a ostali ti pomenuti provajderi

a da Targo bi trebalo da predje u druge delove Beograda gde je PTT KDS kao sto je Vracar, Mirijevo, Sumice i Konjarnik... Gde ljudi nemaju drugu alternativu sem ADSL-a gde ne mogu imati vecu brzinu od 8mbit-a zbog centrale ili mrtvog PTT KDS-a gde nemaju ni osnovni digitalni paket a znam dosta ljudi koji imaju HDTV a PTT pusta analogni signal koji je kvalitet uzas... a da max speed kod PTT KDS-a je 6mbit-a i to matori DOCSIS 2.0 dok su svi presli na 3.0... Mislim da se nalazis u takvoj situaciji i te kako bi bio srecan sto dolazi targo makar bolja alternativa...

Ne mora nista, mogu sada da dodju da provuku optiku - ako ce koristiti postojece vodove.
Ali ako dodju da buse 19 spratova, na sta ih je predsednik kucnog saveta obavestio da postoje vec vodovi i da nema potrebe - oni su rekli "Ili busimo ili necemo da uvodimo optiku", okrenuli se i otisli.

I dok svako vuce na svoju stranu, meni i dalje ostaje SBB. A taman sam se malo radovao konkurenciji.

Te vodice su SBB-ovo su vlasnistvo moras to da razumes jer ako oni to provuku tj TT tu svoju optiku SBB moze slobodno da ih tuzi i dobili bi spor tako ako necete da ih pustite da naprave svoje onda nema pomoci :(

ali ipak su bolji od bilo kog ADSL provajdera i PTT KDS-a i jos su povoljniji evo kamo srece da kod mene moze targo telekom uzeo bi odma ovaj net od 120mbit-a
sto mi dodje jeftinije od PTT KDS-a i ADSL-a a da ne govorim razlika u brzini koju nudi targo a ostali ti pomenuti provajderi

a da Targo bi trebalo da predje u druge delove Beograda gde je PTT KDS kao sto je Vracar, Mirijevo, Sumice i Konjarnik... Gde ljudi nemaju drugu alternativu sem ADSL-a gde ne mogu imati vecu brzinu od 8mbit-a zbog centrale ili mrtvog PTT KDS-a gde nemaju ni osnovni digitalni paket a znam dosta ljudi koji imaju HDTV a PTT pusta analogni signal koji je kvalitet uzas... a da max speed kod PTT KDS-a je 6mbit-a i to matori DOCSIS 2.0 dok su svi presli na 3.0... Mislim da se nalazis u takvoj situaciji i te kako bi bio srecan sto dolazi targo makar bolja alternativa...
I ja sam na ptt kds- + ADSL i verovatno cu preci na targo bar sto se tice interneta jer nemam alternativu, da imam ne bih se zezao sa njima jer su prilicno ne ozbiljni. To sto sam prinudjen/osudjen na njih ili ADSL ne znaci da mogu da nas vuku za nos.
Ako poredimo spisak kanala i analogni signal (kod mene je vise nego dobar) PTT kds je bolji provajder jer ako nista drugo znam tacno sta nudi i to sto nudi je vise u odnosu na ono sto zvanicno za sada nudi targo, a kad je internet i sve ostalo u pitanju pogledaj ponude ostalih kablovskih provajdera pa onda reci koliko su i da li su ove ponude targa bolje kao sto su inicijalno obecavali.

samo recite kada potpisujete ugovor da ste dobili mail za 1 mesec gratis i navesce to u ugovoru

Te vodice su SBB-ovo su vlasnistvo moras to da razumes jer ako oni to provuku tj TT tu svoju optiku SBB moze slobodno da ih tuzi i dobili bi spor tako ako necete da ih pustite da naprave svoje onda nema pomoci :(

to je jedno servisno okno, da ga tako nazovem, sa dosta praznog prostora kroz koje ide SBB, stara kablovska, stara satelitska, gomila drugih kablova i sl. nisam nigde rekao da bi koristili SBBove kanalice.

Ako je ovo tacno ima da ponistim ugovor koji sam potpisao 11.09 i koji naravno jos uvek nije realizovan.
Pa sta smo mi koji smo potpisali van pc usca,mentoli?
..ma gde se dede tekst akcije majku mu..

Kupio Golfa.....dva meseca kasnije akcija, više opreme manje para....

Treba neki boost za Ušče...

A što je Stara Pazova iznad svih? Je l' gazda odatle? He-he, najpre šurnaju i svastiku da obezbedi, a posle koga stigne.

Kupio Golfa.....dva meseca kasnije akcija, više opreme manje para....

Treba neki boost za Ušče...
Nije on potpisao ugovor pre 2 meseca vec kako je naveo pre manje od nedelju dana. Ispada da ugovore niko ne treba ni da potpise do nove godine, tada cete valjda da ispucate sve eventualne pogodnosti kojih se u medjuvremenu setite. Ne bi me cudilo da spustite i cene kada vidite da ljudi sa jacih provajdera nesto i ne prelaze kod vas kako ste zeleli...
Nikad nisam voleo VW vozila, nemam nista protiv marke i prozivodjaca ali generalno gledano ljubitelji tih vozila kod nas (cast retkim izuzecima) su uglavnom.......pa recimo da je sad jasno zasto ovih pet turbo-folk kanala :)

to je jedno servisno okno, da ga tako nazovem, sa dosta praznog prostora kroz koje ide SBB, stara kablovska, stara satelitska, gomila drugih kablova i sl. nisam nigde rekao da bi koristili SBBove kanalice.

Aha izvini,

Propustas poentu price nije bitno sta prolazi kroz to okno bitno je ko je to tu napravio? Ako je SBB onda nemoze da ide nista tu sto se tice TT-a a ako ste to napravili vi kao stanari onda moze ili ja tako mislim ....

U svako mslicaju ako to okno nije napavio niko drugi sem stanara zgrade onda bi mogao da zoves call centar i da im kazes da je to vase,e sada neznam kako ce da reaguju da li ce da dodju ili da pricaju istu pricu....

Poslednja izmena:
Mnogo pričaš u budućnosti, budućnosti, budućnosti... gledaj sadašnjost. Vektor ima mnogo bolju ponudu i jeftiniju od Targa.:trust:

Vise je, TargoTelekom nudi dosta brzi net za iste ili manje pare pa sada ne moze vestacki da se odrzava ultra visoka cena interneta.

Poslednja izmena od urednika:
Moram da javim da nisam raskinuo ugovor.Bukvalno posle mog posta zove momak iz tt i pita jel mogu da dodju.Spletom nekih okolnosti dodju i momci za prikljucivanje tako da ja juce konacno dobih moj duo 20/10 i malo zaboravih na sve svetske nepravde,utonuvsi u ispitivanje novog brzeg autica.
Prvi utisci:
TV-primetno bolja slika(digitalana),sem studijaB? Ako je tacno za foxove i sport klub to bi upotpunilo ponudu.Moje licno misljenje da ima dosta krs kanala koji upotpunjuju mesto,ali tako je svuda pa to i nije zamerka.Kod mene na LG-u drzava mora biti npr. Nemacka da bi tjuner uopste proradio.
NET-Naravno brze od dosadasnjih 4mbs tel/adsl,medjutim speed testovi Targa i speedtest neta se malo razlikuju u prikazu pinga.
Opsti utisak:To je ono sto sam i ocekivao,nista manje, nista vise.Startna osnova je dobra ima se na cemu graditi jedna velika ozbiljna kompanija gde se nadam da su sve sadasnje nase zamerke decje bolesti koje su svi prelezali.Budimo optimisti:eyebrows:
To je na brzaka to ako nesto treba tu sam.

Last Result:
Download Speed: 21934 kbps (2741.8 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 10022 kbps (1252.8 KB/sec transfer rate)
Latency: -1 ms
20. septembar 2012 9:43:28

[URL=http://www.speedtest.net][/URL]

Moram da javim da nisam raskinuo ugovor.Bukvalno posle mog posta zove momak iz tt i pita jel mogu da dodju.Spletom nekih okolnosti dodju i momci za prikljucivanje tako da ja juce konacno dobih moj duo 20/10 i malo zaboravih na sve svetske nepravde,utonuvsi u ispitivanje novog brzeg autica.
Prvi utisci:
TV-primetno bolja slika(digitalana),sem studijaB? Ako je tacno za foxove i sport klub to bi upotpunilo ponudu.Moje licno misljenje da ima dosta krs kanala koji upotpunjuju mesto,ali tako je svuda pa to i nije zamerka.Kod mene na LG-u drzava mora biti npr. Nemacka da bi tjuner uopste proradio.
NET-Naravno brze od dosadasnjih 4mbs tel/adsl,medjutim speed testovi Targa i speedtest neta se malo razlikuju u prikazu pinga.
Opsti utisak:To je ono sto sam i ocekivao,nista manje, nista vise.Startna osnova je dobra ima se na cemu graditi jedna velika ozbiljna kompanija gde se nadam da su sve sadasnje nase zamerke decje bolesti koje su svi prelezali.Budimo optimisti:eyebrows:
To je na brzaka to ako nesto treba tu sam.

Last Result:
Download Speed: 21934 kbps (2741.8 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 10022 kbps (1252.8 KB/sec transfer rate)
Latency: -1 ms
20. septembar 2012 9:43:28

[URL=http://www.speedtest.net][/URL]

IGRICE PING ? :D

Evo sad sam probao WoT. Ping je 80-110 i jako sam se smorio i bas lose radi jer nekad takav ping nije problem. Na PTT KDS-u mi je oko 45 i radi super.

Kizo, kako stoji WoT sada? Jel ima promena? To je jedina online igra koja me interesuje, zanima me kakvi su ti sada utisci posle ovih 5 dana?

I meni na PTT KDS odlično radi (jedna od retkih stvari koja je OK), bilo bi mi žao da pređem na TT, a da tamo bude lošije.

Poslednja izmena:
Treba biti dosta talentovan i prilično se potruditi biti lošiji od PTT KDS-a xD

@goran064
Imam par pitanja, ako dopustiš: :D
Ti si u Bul.N.Tesle?
Koliko dugo su ti montirali opremu?
Da li radi EPG (elektronski programski vodič) na bilo kom kanalu preko digitalnog tjunera(DVB-C)?
Gde si odlučio da ti postave ONT uređaj?
Da li si računare vezao žično preko UTP ili si preko WiFi?

Poslednja izmena:
da li moze ONT da napaja hdd preko usb-a ili mora da se nabavlja i ispravljac

Treba biti dosta talentovan i prilično se potruditi biti lošiji od PTT KDS-a xD

Stoji da je PTT KDS krš od operatera, brzine koje nude, korisnička podrška i kvalitet signala nalogne televizije.

Ali WoT na njemu lepo radi, a Kiza se žalio da je na TT više nego duplo gori ping pre 5 dana, pa ga pitam posle ovih 5 dana igranja da li se nešto promenilo, jesu nešto sredili i kakav mu je sad utisak.

WoT je poprilično popularna online igra, samo na Bench forumu imaš preko 30.000 postova u WoT temi. Ako nisu sredili, trebalo bi da tu malo porade.

EDIT: sad videh post od Goran064, ping je katastrofalan, i na Orionu u firmi (backup link gde mogu da pustim igrice da probam) )i na PTT KDS-u kući, WoT mi daje ping uglavnom oko 40ms, max dođe do 60ms, a ovde kod tebe je 140ms!!!

Poslednja izmena:
Ja kod njih koristim usluge jedino kablovske televizije i uopšte nisam zadovoljan. Od svih servisa koje su najavili još kad su počeli sa radom (2000-2001....ne sećam se više), a ja mislim da sam dobio signal 2002. i eto za tih deset godina nisu bili u stanju da napreduju dalje od analognog signala, pay-tv i video nadzora. Nisam igrao WoT, ali možda ću da ga probam kad mi prođe ispitni rok xD Meni je bitno da mi Battlefield lepo šljaka online, ostalo me ne zanima....po pitanju igrica :D

@goran064 ...jel si im pokazao onaj mail za free mesec dana, jel vazi to i dalje ?

Nazad
Vrh Dno