Šta je novo?

Fujitsu Siemens Amilo Pa3515

cybersrb

Cenjen
Učlanjen(a)
13.05.2011
Poena
159
Imam problem sa laptopom,da li neko priblizno moze da mi kaze u cemu je problem.?
Laptop se nekada ukljuci normalno,dok se desava da se problem nekada pojavi i prilikom startovanja,ili kasnije u samom radu laptopa.
Hvala unapred.

Prilozi

• Capture198.webp
    Capture198.webp
    169.7 KB · Pregleda: 75
  • Capture199.webp
    Capture199.webp
    243.9 KB · Pregleda: 63
Imam problem sa laptopom,da li neko priblizno moze da mi kaze u cemu je problem.?
Laptop se nekada ukljuci normalno,dok se desava da se problem nekada pojavi i prilikom startovanja,ili kasnije u samom radu laptopa.
Hvala unapred.

Mozda gresim ali meni ovo deluje kao moj stari problem sa bivsim FS laptopom a to je flat kabal od ekrana,moze da bude i sama graficka

Pa jel je jos pod garancijom?Ako jeste onda nemas brige.

Mozda gresim ali meni ovo deluje kao moj stari problem sa bivsim FS laptopom a to je flat kabal od ekrana,moze da bude i sama graficka
Znaci kod tebe je konkretno bio problem flat kabl,da li se isto ovako ponasao kao kod mene?Hvala ti puno na odgovoru..
Pa jel je jos pod garancijom?Ako jeste onda nemas brige.
Vec dugo nije pod garancijom,problem je i nastao nekoliko dana nakon isteka garancije..pre par dana sam se setio da uopste imam taj laptop..Mislio sam da ga sredim,moze da posluzi bar za gledanje filmova.

@cybersrb
Uh, imam dva rashodovana, za delove, na oba isti problem, grafika. Jedan sam uspeo i da sredim, prekuglao, radio par meseci i cao.
Zakaci taj tvoj na neki monitor da vidis sta se desava, ako je slika na monitoru ok i posle 10 min furmarka onda je flat kabl ili display a ako ne...
Ne znam da li neko tamo kod tebe radi reballing. Ako pak imas srece i ispostavi se da je flat mozes da me kontaktiras.
Generalno Amilo serija je pravi sh**t za razliku od Esprima recimo.

@nebo80
Proguglaj o cemu se radi pre nego postavis post.
Model laptopa je iz 2008, kakva garancija, kakvi bakraci.

@frenkyshka
Ne vredi prijatelju moj..probao sam to ali ostaje isti problem.Definitivno je ovo zrelo za prekuglavanje,ali ne znam da li to neko uopste radi na mom kraju,i koliko mi se isplati.Hvala ti puno na odgovoru.

@frenkyshka
Ne vredi prijatelju moj..probao sam to ali ostaje isti problem.Definitivno je ovo zrelo za prekuglavanje,ali ne znam da li to neko uopste radi na mom kraju,i koliko mi se isplati.Hvala ti puno na odgovoru.

Pa predpostavio sam. Cene reballinga su 60-120e kako gde. Ja sam dosta daleko, mozda mogu nekog da ti preporucim iz BG ali u tvom kraju ne znam nikog. Pravo pitanje je kolko ti se to isplati...

Nazad
Vrh Dno