Šta je novo?

Battlefield 3

Kako bre?I ja to trenutno odkljucavam i lepo sve belezi,cak i kad ubijem sa AT minama,rpg-sa svim sa cim god ubijem (ne samo sa puskama).

Sa inzinjerom sam ostvario 500 ubistva, sa doktorom imam 434 i ni makac odatle, recon oko 300, suport oko 30 i ni makac odatle vec nedelju dana. :(

Kako promeniti default web browser u neki drugi? Primetio sam da sa chromom nemam ono initializing forever bagovanje pa hocu da prebacim na Chrome

Stavi da ti je chrome def browser.

Poslednja izmena:
Da to je to. :)

Mislim da sam nasao uzrok prekidanja kontakta bezicne tastature, izgleda da kad je telefon blizu nje (manje od 10, 15cm) da se tada desava.. Nije da ima ovo ikakave veze sa BF-om al ajde, mozda nekom koristi :)

Ne pričaj mi ništa, kupio sam BF3 Limited Edition a posle i Premium...

Ovo je za one koji čekaju sniženje da kupe BF3

pa uvek je tako, da posle nekog vremena budu popusti

premium, ili samo cq ili ak su i dalje full cene :)

Posle ovog današnjeg popusta, cene se vraćaju na staro, ovo je vanredni popust zbog 10-godišnjice od prvog BF naslova. Mislim da BF3 neće ići ispod 30e dok ne izađe BF4

Da, ali je ovo samo standardni BF3 zar ne? A on je i onako po oglasima tu oko 10e.... Tako da to i nije nesto.

Premium i dalje kosta 49.99e, ovo od 9.99e je osnovna verzija BF3, tako da isto nam se hvata.

Koja je razlika?

Pa imas samo osnovne mape, nemas ni Back 2 Karkand.

I sada mi koji smo placali FULL price mi da jedemo g*****a .... STRASNO :(

Sada ga pretjeruješ.

Pa to je sasvim normalno u digitalnom svijetu. Prati malo ljetna sniženja na steamu koja budu drasticnma. Ja sam Red Orchestru 2, koja kosta 17,99€, kupio ljetos na steamu kada je bila manje od 5€. B2K koji je stalno 15€, platio sam 7€ kada je Origin imao sniženje.

Popularna Team Fortress 2 igra je kostala nekoliko $, ljidi su dali pare da je igraju a sada je potpuno free.

Bio sam ljut kada se PREMIUM nije ticao sto imas karkand, ali malo kada vidis kako ide sa igrama i snizenjima, to je sasvim normalno.

Poslednja izmena:
Ne znam da li sam dao vise para za neku igru nego za ovo. BF3 Limited Edition sam preorderovao, cini mi se nekih 3500din da sam platio pa sad i Premium 3700din, to je vec 7200din breee:p

Jeste da je skupo, ali moras priznati da vredi svaki dinar. :D

Hehe... Ja sam trade-ovao 100m golda iz d3 za bf3 premium edition tako da nisam dinara dao :)

Ima li ikakav nacin da se promeni POV od puske? Nekako su previse naglaseni neki delovi puske i vecinom gadno izgledaju..

Poslednja izmena:
Drugari pomagajte hocu da kupim Battlefield 3 Premium Edition ,znaci osnovnu bf3 igru + svi dodaci,vidim da kod nas po prodavnicama jos nigde nema ova verzija a ne daje mi se 10 - 11 000 din koliko kosta posebno bf3 + posebno bf3 premium,vidim da je ovaj premium edition preko 60 eur,a i zasitio sam se bfbc 2,tako da je moje pitanje jel ima negde jeftinije a da su originali i da je sve provereno ?

Javi se drug clanu Wahad, mislim da ima to sto ti treba.

Jaoo sta im je trebao onaj avion sto kruzi oko mape da ubacuju :mad:... Mape u Armored Kill fantasticne ali taj avion kvari igru

Samo u rush na conquest i nije los svi botovi jure da zauzmu zastavu za kontrolu ac130 a ostavljaju ostale skoro pa prazne. :D

Jaoo sta im je trebao onaj avion sto kruzi oko mape da ubacuju :mad:... Mape u Armored Kill fantasticne ali taj avion kvari igru

Avion se skida brzo i realno nema neki veći efekat na igru osim što drži avione na sebi pa mi u tenkovima možemo da se posvetimo uništavanju jedni drugih :p

Da li je nesto do mene ili je pozicioniranje zvuka katastrofa? Kad god cujem helikopter zvuci kao da je na 3 metra iznad glave i krenem da se okrecem ko budala i nigde ga nema.. Da ne pominjem sto me zaboli glava kako se menja zvuk izmedju levog i desnog zvucnika non stop.

Da li je nesto do mene ili je pozicioniranje zvuka katastrofa? Kad god cujem helikopter zvuci kao da je na 3 metra iznad glave i krenem da se okrecem ko budala i nigde ga nema.. Da ne pominjem sto me zaboli glava kako se menja zvuk izmedju levog i desnog zvucnika non stop.

To se tebi nesto ubagovalo.

Nazad
Vrh Dno