Razumem te ja ali koliko tebi traje baterija? Ako ujutru, kada se probudim, skinem telefon sa punjača pa šta god radio traje mi makar do ponoći (i na iPhone i na SGS2). Do duše, u avionu ne koristim telefon, uglavnom radim nešto na laptopu i na njemu ujedno slušam muziku.Recimo, kad letim sa dva povezana leta, lakše mi je da u nekom trenutku promenim bateriju, nego da jurim mesto na aerodromu gde bih mogao da je dopunim, a posebno ako se desi da se isprazni baš u avionu.
Jos ako je beo! Uh!
E moze flacbez JB-a
![]()
To sto si ti postavio je vise za onu drugu temu u trendovima![]()
Od kada to? Zar nisu oni vodili termonuclear war protiv flac-a do nedavno?
@NSX
Zavisi koju ciljnu grupu posmatraš. Ako posmatraš mlađe, bez posla i primanja, onda si u pravu ali ako posmatraš ljude koji rade i imaju svoju porodicu, teško da će neko ko ne može da priušti od plate da žrtvuje ušteđevinu i da se zadužuje zbog "statusa".
Razumem te ja ali koliko tebi traje baterija? Ako ujutru, kada se probudim, skinem telefon sa punjača pa šta god radio traje mi makar do ponoći (i na iPhone i na SGS2). Do duše, u avionu ne koristim telefon, uglavnom radim nešto na laptopu i na njemu ujedno slušam muziku.
Toliki problem je baterija koja odlično odrađuje posao duži niz godina a pri tome može da se promeni ako zatreba? Budalaština!! Supruga se još uvek ne odvaja od 5 godina starog, prvog iPhona i baterija šljaka odlično. Najgore je kad u raspravi učestvuju ljudi, koji nikad nisu imali iPhone, neki ni držali u ruci.
auh, mi onda ne zivimo u istoj Srbiji (tj. ja trenutno i ne zivim u Srbiji)
The results show an iPhone5,2 device running iOS 6 with a Dual-Core 1.02GHz ARMv7 processor and 1GB of RAM.
The total Geekbench 2 score comes in at 1601. Poole notes that the average score for the iPhone 4S is 629 and the average score for the iPad 3 is 766. A comparison chart of previous iOS devices can be viewed at Geekbench. The numbers seem to validate Apple's claim that the A6 processor is twice as fast as the A5 and any previous iOS device. This one score also places the iPhone 5 ahead of the average scores of all Android phones on Geekbench.
Znalo se još odavno da je dual core Arm Cortex A15 brži od quada A9...tako da ne znam čemu tvoje čuđenje...
I to nije ništa Appleova zasluga već ARMova..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari