Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^ Koliko sam primetio - nije. Opet deinstalirah update juce.

Battery drain. Budi telefon i crpi bateriju iako je u standby.

To je nešto do vas. Možda vam je upaljen latitude ili tako nešto. Da li primećujete da vam baterija kraće traje ili samo vidite u Battery statts?

Primecujemo (a i vidi se u stats da je cesto budan). 16% iscrpi u toku noci sa poslednjim Maps. Nismo jedini, par njih se javilo (pre koju stranu). Moguce da kod tebe nema jer si na JB. Ja sam na GB.

Marinko je isto na JB koliko znam. Meni je sinoć za malo više od 6 sati sna skinuo 4% i zadovoljan sam. Ne znam što se to vama dešava. Proveri taj latitude, ako već nisi.

Maps, Settings, Location settings i ugasite prvu opciju (report location ...)

Ma ne koristim Latitude. U pitanju je Maps. Bas stoji da on trosi bateriju.

Jeste, problem je u celoj app... Nije mi ukljucen latitude, to prvo gasim i nikad nisam koristio.

Da na JB sam. Ajde probaću opet da ga instaliram, pa da vidim kako se ponaša telefon?

Da li neko ima ovakav problem? Na S2 imam samo go sms, osnovnu aplikaciju sam skinuo titaniumom, I prispela poruka mi se uvek prikazuje sa vremenom prijema jedan sat od realnog vremena. Nikako nemogu to da resim. I jos jedna stvar, nece da me obavestava vibracijom na prispelu poruku iako normalno vibrira na poziv. Zna li neko resenje?

Naravno da sam sve to podesio ali uzalud.

Na mom lg l7 vibrira kad primim poruku samo dok je na vibraciji onIy. Inace ne. iako je ukljucena i vibracija i zvono, samo poziv i vibrira i zvoni. Pri tom u torbici vibraciju jos nijednom nisam provalio. Dok sa nokiom n79 se desilo na prste da izbrojim da ne provalim samo vibraciju.

Jel ima jos neko problema sa youtube aplikac. tj cc dugmetom za prevod.Naime od skora mi se uopste ne prikazuje .Izaberem film koji je ranije imao prevod,gde je postojalo cc,sada vise nema?

Konstantno mi puca Contacts aplikacija i to na takav način da se samo ugasi, bez FC poruke i pri tome kompletno obriše sve kontakte i onda krene opet da ih sinhronizuje, ali ne uspeva dok ručno ne ubijem Google services framework. Jedino što mi je par puta prijavio je da je Gapps unexpectedly stopped. ICS je u pitanju.

Zna li neko u čemu je problem i kako ga rešiti?

Da li moze neko da skine .apk od noozyja, i da mi posalje na PM. Nije podrzana Srbija, a telefon mi nije rutovan :)

nema logije da SR nije podrzana, a CG jeste :) Prije ce biti da je do telefona...[/QUOTE

Ne verujem da je do telefona, probao da skinem preko PC marketa i piše da svi vaši uređaji nisu podržani, a imam Nexus i na listi marketa još Atrix, LG P990, Razr. Nemoguće da ni jedan od ovih telefona nije podržan?

pa, ja ga maloprije instalirah na DHD :-/ Probaj preko Aptoide da skines...

Nema na Aptoidu, trazim neki jednostavan i brz audio player, ovaj mi je delovao kao takav, trenutno koristim UberMusic, ali on nema ekvilajzer.

Gallery excluder me ubi u pojam koliko se zakomplikovao:mad:

Da li se još nekom zakucava Nova? Meni u poslednjih par dana baš učestalo...

Nazad
Vrh Dno