Ja sam na 3GSu i razmišljam da pređem na SGS3 zbog boljeg i većeg ekrana
Nemoj da razmisljas uopste, S3 i 3GS su nebo i zemlja i svakako da ce ti se isplatiti prelazak.
U odnosu na 4S nije. Samo po velicini ekrana i mozda po dizajnu (stvar ukusa, meni deluje savremenije).
Ako je ovo na ovom videu stvarno iP5 onda sam veoma razocaranmislim da nece biti ovo sigurno
Ovo je definitivno 100% novi iphone?
Bezveze. Ocekivao sam mnogo vecu razliku od malo izduzenijeg ekrana. Takodje, mislim da je vreme da ode home dugme i da cela prednja povrsina bude ekran. S3 izgleda dosta bolje, cini mi se.
Sva razlika izmedju troskova i prodajne cene je profit. Sto bi umanjivali profit skupljim hardverom kada ce ljudi masovno kupovati fon i sa malim upgradeom. Mada mislim da su darezljivi, mogli su da ga ostave istog i samo stave nalepnicu sa brojem pet i opet bi se prodavao.
na iPhoneu (iOS 6) ce biti reinventing mapa...
Super, hvala na linku. Mene tacno hvata izmedju posla i basketa.![]()
Na zalost![]()
mislim da nemas predstavu koliko ce mape u ubuducnosti biti vazne tj. - imati centralnu ulogu u svemu.
mislim da nemas predstavu koliko ce mape u ubuducnosti biti vazne tj. - imati centralnu ulogu u svemu.
na iPhoneu (iOS 6) ce biti reinventing mapa...
i prosirenje Cloud servisa...
a to da li ce procesor biti quad i na koliko GHz... koga to zabole ??
Ovo je definitivno 100% novi iphone?
Bezveze. Ocekivao sam mnogo vecu razliku od malo izduzenijeg ekrana. Takodje, mislim da je vreme da ode home dugme i da cela prednja povrsina bude ekran. S3 izgleda dosta bolje, cini mi se.
Apple predstavlja nove mape, vjerovatno u fazonu "reinventovali smo mape", pa je kovac na vrijeme poceo da smara kako je to najbitnije.
Molim? Otkad to nije bitno kakav CPU je u telefonu?
Molim? Otkad to nije bitno kakav CPU je u telefonu? Mene više interesuje da li je nekome Cloud bitniji nego bilo šta drugo (kod nas, ne generalno)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari