koliko je to cesto? kod mene se desava da moj racunar promeni ip izmedju 2 koriscenja Unified Remote pa kad pokrenem aplikaciju na telefunu ispise da je konekcija odbijena(aplikacija pokusava da se konektuje na predhodno izabrani IP). To se resava lako ponovnim skeniranjem servera iz aplikacije i konektujes se na pravi IP.
Ili podesiš da ti svaki uređaj u lokalnoj mreži uvek ima isti ip.
Pošto mi na ZTE Skate-u ne radi proximyti senzor da li neko zna aplikaciju koja bi zaključala displey kada se javim na poziv ili pozovem nekoga ?
Ne radi hardverski ili softverski? Poznato je da skate ima problem sa proximity senzorom i baš zato postoji aplikacija u play store da se on kalibriše. Pogledaj skate temu, bilo je govora o tome.
ne radi hardverski, kalibracija ne pomaže na stock romu, probano nekoliko kuvanih romova i kalibracija iz njih.
napisi kako se ovo radi. meni komp non stop menja ip.
imas brdo programa... Ja na primer koristim ezPDFda li postiji neki program koji radi optimizaciju pdf fajlova za citanje na android telefonu?
npr. kako blic ili b92 aplikacija optimizuje da se skroluje samo na dole i u jednoj koloni, stvarno je super za citanje - znaci da smadrlja pdf da ide samo po jednoj koloni da bi bila slova citljiva i da ne mora levo desno da se smara?
pogledaj negde u podesavanjima sms aplikacije...ako je samsung, definitivno je u sms settingsu...Jedno pitanje (izvinjavam se ako je negde ranije bilo postavljeno pitanje i dat odgovor) ... svaki put posle restarta, automatski mi se ukljucuje glupi cell broadcast. Postoji fora da se to izbegne ili ... ? Hvala
kod mene je to u call podesavanjima na htc dhdRadi se o HTC Sensation ... i nisam nasao u settingsu sms-a da ima nesto sto "utice" na vampirenje cell broadcasta
imas brdo programa... Ja na primer koristim ezPDF
]
Odlican, najblize novinskim aplikacijama. Probao sam bio par sa marketa ali nisam nesto bio odusevljen. :beer:
imas brdo programa... Ja na primer koristim ezPDF
]
Odlican, najblize novinskim aplikacijama. Probao sam bio par sa marketa ali nisam nesto bio odusevljen. :beer:
Probaj i repligo reader. Ja sam pre koristio ezPDF, medjutim repligo mi je bolji.
Alternativa za default Twitter aplikaciju? Barem da mogu lako citati konverzacije...
Ako hoćeš push notifikacije, nijedna. Ako hoćeš dobre, ali još uvek u beti, ove gore navedene. Na gingerbread sam koristio twicca, ali mi se njen izgled ne slaže sa jelly bean.
To im twitter mora odobriti
noled ima smisla ako imas OLED ekran... onda trosi minalno... za LCD nema smisla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari