Šta je novo?

Windows 7 Processor 100% usage

undeR.

Cenjen
Učlanjen(a)
23.12.2010
Poena
159
Pojavio mi se cudan problem, naime, proces usage mi je uvek 100%, pasta je ok, temperatura je ok, 50, reinstalirao sam komp i opet isto...ali kada udjem u program da pogleda sta toliko trosi, uvek je nesto drugo, utorrent 80% zauzima, kada ga ubijem, onda se smanji na 5-6% i opet poveca na 100% ali onda npr skype koristi 100%...Sad je rainmater 40 i kusur posto, a to je ovo sa strane, ovi widgeti...kad ih ubijem, bude nesto drugo onda..

http://www.dodaj.rs/f/6/Zr/1CIUt8Hp/slika.png

U cemu je problem?

Poslednja izmena:
A jesi skenirao uopste racunar mislim i druge particije osim c:\ ?

Nazalost nisam, nemoguce je pokrenuti antivirus, kao da sam na pentium 2 pokrenuo GTA IV :)

Reinstaliraj win. nemoj lupati glavu sta je i kako krenulo naopako, ovo ti je najlakse i najbrze resenje

Citiraj mi molim te.

Pojavio mi se cudan problem, naime, proces usage mi je uvek 100%, pasta je ok, temperatura je ok, 50, reinstalirao sam komp i opet isto...ali kada udjem u program da pogleda sta toliko trosi, uvek je nesto drugo, utorrent 80% zauzima, kada ga ubijem, onda se smanji na 5-6% i opet poveca na 100% ali onda npr skype koristi 100%...Sad je rainmater 40 i kusur posto, a to je ovo sa strane, ovi widgeti...kad ih ubijem, bude nesto drugo onda..

http://www.dodaj.rs/f/6/Zr/1CIUt8Hp/slika.png

U cemu je problem?

Evo

Zakolji taj RAINMETER pa da vidimo sta se dalje desava

Ne vredi druze, ista stvar, probao sam, pa sam sa Win 7 widgetom video i isto je cpu usage veliki, pa sam ovo opet vratio..

Ugasi sve te gadgete i rainmeter i gledaj sa Task Manager-om sve sto te zanima.

Ugasi sve sto ti je popaljeno u traci (skype, chrome...). Ubij rainmeter do daske (da se ne pokrece sa butovanjem W7), restartuj komp i onda nam ovde okaci sliku. Svakakvo djubre si ti instalirao tu...

A kaze da mu je sveze reinstaliran komp :D
Ko kad u nov Mercedes istreses pun kontejner djubreta ... :p

Ako je u pitanju P4 iz moja mašina, ni ne čudim se da tako loše radi.

Edit: Sad pogledah tu ploču. Procesor veze nema sa pločom, lol. Verovatno je u pitanju ipak neki noviji procesor.

Poslednja izmena:
Reinstaliraj windows sa nekom drugom kopijom, mozda ova nesto baguje.

Ako je nasao 202 virusa, ko zna koliko ih ima jos. Dizi ponovo sistem, i stavi krsten antivirus, kakav crni ESET. I stavi ga ODMAH, a ne kad se gamad nakupi.

Poslednja izmena:
Izgleda da se problem resio, samo odjednom... pojaviljivo se DNS Attack i ispod neka IP adresa, i sad kad to blokira ESET sve normalno radi...izgleda da su bili neki napadi ili sta vec? cak je par puta pisalo da mi neko skenira otvoren port za nov napad....

untitled.png

Neki nov sad napad..

Poslednja izmena:
Mars napada !

Ne igram nista sto se tice tih browser igrica...a niti ovako ne igram nista..i vise IP adresa se pojavljuje, ne samo ta...

Nazad
Vrh Dno