Šta je novo?

Ispraznite džepove :)

Gibli

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2005
Poena
645
Sajt http://everyday-carry.com/ mi je dao ideju da ovakvu temu pokrenemo i na našem forumu.

Šta vi nosite svaki dan sa sobom?

Flash je Verbatim 128 MB, preživeo je kupanje u veš mašini pa mi je posebno drag :D za dokumente na kojima radim mi ne treba više
Telefon je SE J120i, samo telefon i ništa više :)

^predlazem da se banuje svako ko pored telefona, slusalica, usb fleseva itd slika i kondom(e):d

Pa nema kondoma. Vlažna maramica samo. I to za eksternu upotrebu :D

Slika uskoro.

^nisam mislio na pokretaca teme :) ali su neki ljudi po it forumima jako cudni i prosto jedva cekaju slicnu priliku :p

Poslednja izmena:
:) Igoriza će sad da uleti sa takvom nekom slikom. Verovatno i sa mobilnim na kome je otvoren inbox poruka a sa porukama od neke studenTkinje koju je za vikend upoznao :D

***,na onom sajtu svi imaju po nožić :zgran:

I po baterijsku lampu. :D

svi nose nozeve zbog bezbednosti to je normalno za US

Poslednja izmena:
Nisu svu iz USA, ali vecina jeste.

Osećam se k'o amer u BGu, ne odvajam se od "nožića" S&W...
Pored njega, u džepu je i Samsung Wave, ključevi, BUSPLUS kartica i nešto šuški i kovanica. I tako svaki dan ,)

evo ga moj doprinos ovoj temi.Nemojte da nas brukate pred amerima i otatkom sveta
in pocket.jpg

:d

Poslednja izmena:
Hvala, Gibli - sad znam gde da trazim vlazne maramice koje nisu glindzave :banana:

Evo i mog doprinosa temi :)

Jedina izmena su slusalice, koje nosim kad ne idem kolima, a u slucaju neke duze destinacije nekako naguram i iPod... Uvek se osecam pretovareno kad izadjem iz kuce :d

Prilozi

• IMG_0208.jpg
    IMG_0208.jpg
    676.4 KB · Pregleda: 497
Poslednja izmena:
evo i mene i mog doprinosa za te amere...

Picture_267.jpg

naravno ^^ za specijalne prilike,
svakodnevna varijanta upravo ova, s' dodatkom samsung wavea i nesto kovanica...
20120830_211518.jpg

Poslednja izmena:
^ Rekoše ljudi nožić, ne mačeta!

Samo da znate, ti sto su vam uvaljali te dzepne satove sa narukvicama, grdno su vas presli, to su rucni satovi. :d

Sad kad pocnu slike sa lancima, prstenjem, narukvicama, satovi su tu, gacama i komplet ono sto nosimo. :p

@bojsa
Mondeo, Focus, Fiesta ili nesto cetvrto? :)

Evo mojih dzepova:
IMG_8766.jpg

Mrzi me sad da ga trazim ali je tu i fles - preziveo dva pljuska, pranje u ves masini i susenje na 110+ C u sušaču, kingston od 16gb. Nije mi jasno kako i dalje radi.

To neka nova fora da se furaju rucni satovi u dzepu :d

@Boris Pa sta pise u prvom postu? Stvari koje svakodnevno nosite sa sobom, sta ste se dohvatili satova.

Poslednja izmena:
Ja se izvinjavam, sat sam stavio, jer sam pogledao onaj link iz prvog posta, tamo su stavljali i satove :) Mislim da nije problem da ga zanemarite, ovo ostalo mi je najcesce u dzepovima, osim slusalica koje nosim, ako ne idem kolima negde...

Obično nosim torbu ili ranac jer sa sobom vučem dosta stvari.
Ali ako baš idem baz dodatne opreme to je obično ovako...

Nazad
Vrh Dno