Bas tako zokocx...
Meni cak nije problem ni ta rezolucija, ni 30fps-a (resident evil 4 je bio zakljucan na 30fps i radio je lepo) - nego sto igra ne radi glatko a plus ne izgleda zahtevno.
Ovde ne mislim na onu perfektnu glatkocu non stop, ali iritira variranje frejmova svaki cas - ili je to samo kod mene slucaj? (Mad muzzy je takodje prijavio slabe frejmove...)
Da li oni misle da ja treba da ubijem ono ogromno čudovište u zatvoru? Ne mogu da otključam ona vrata iza skeleta sa štitom, jedino mogu da prođem kroz onaj portal i pojavim se na terasici iznad one spodobe. Takođe, kako se bacaju magije i kako da uradim onaj plunging attack sa terasice?
nije ovo za vas , vratite se witcheru i skyrimu
vas nekoliko sa amd grafama iscimajte se malo , nadjite resenje kao sto bi ste to inace radili za crysis ... "Imedzn d krajzis samver..."
I igra zahteva kvalitetan joypad na kome su po defaultu promenjene kontrole u odnosu na ps3 verziju barem.
Treba da ga ubijes ali ne mozes odmah sa onim polomnjenim macem , nego nadji prolaz u susednu prostoriju za vreme borbe sa cudovistem (trebalo bi da bude levo od njega kada padne onako na prepad).
Neka vrata neces moci da otkljucas odmah. Vracaces se kasnije kako budes prelazio igru.
Magije moras da naucis. Ako odaberes klase sorcerer i pyromancer , na pocetku ces imati nekoliko najobicnijih magija. Cleric ima miracles (koja mozes i ti da naucis) koje su u principu magije ali u ovoj igri padaju pod razlicitu kategoriju jer se koriste preko razlicitog itema i budze se preko drugacijeg skilla.
Da bi kastovao odredjenu vrstu magije moras da imas wand ili miracle catalyst. Detaljnije imas na ovom sajtu.
Plunging attack ti je dok padas , u pravom trenutku pritisnes napad oruzjem (svi bodezi , macevi , koplja...) i on mu zabada to u glavu , skidajuci i pola energije glavnom. Ali to u ovoj igri sve zavisi jer je combat system takav (najbolji). MOj ti je savet da kada radis takav napad , oruzje oblozis magijom ako imas , i da oruzje prihvatis sa obe ruke (tada pravi oko 70% vise stete) buduci da ce zverke obicno da budu stun-ovane pa ti stit nece trebati kada se prizemljis. Ti ga naravno vrati kasnije ukoliko mislis da je potrebno.
• Download Video Memory Stress Test program.
• Create a shortcut for vmt.exe with parameters 256 /Lang:English, for example:
"C:\Program Files\VMT\vmt.exe" 256 /Lang:English
• Start this test with following settings:
Continuous test, Log errors, File log,
Test type: DirectX, Test set: Small, Device: Primary video driver, Surfaces size: 1024x1024, Ignore color bit mask
Attention: Video Memory Stress Test besides a video memory also loads one CPU core.
korisna informacija no ja jos nemam tih problema pa se nadam da mi nece ni trebati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari