Šta je novo?

Fotografije - 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Priest, zanimljive fotke ali mi se cini da neke malo curkaju 😀
Inace, voda na IV mi ne deluje ni malo cisto :d

Thierry Henry, dobar ti ovaj super amoled session 😀

E jesi :-devil-:
To sto voda nije cista, to je zbog vestackih talasa. Pa kad se pomesa voda i pisanjak dobijes juice! :d

Jedna od prethodne subote, na putu do Fruške gore.

Dobrodolsko jezero, kod Šatrinaca (blizu Krušedola i blizu Fruške gore > sa južne strane)

Canon SX120
ISO 80
F 3.5

Henry odlicno! Mozda bi mogao malo da korigujes crvenu boju.
Kod zelene drecave dodaj malo crne dobice ostrinu!
@Priest, dobre i interesantne fotke. Nikon razbiva! 😀

Jedna iz parka b/w tek da ne bude nista ne kacim a komentarisem. 😉

2r7buw6.jpg

Brate mili tesko obraditi zelenilo ne znam gde da bijem🙂))
HSV Hamburg🙂)) navikavam se na s3. Previse saturation? *** juce sam legao u 2 ujutru vrlo moguce🙂)))

Steta sto ovaj malisa od konjica nije fotkan Raynoxom. 🙂
Lepo dzoni. Sta kazes sad za kvalitet fotki kad se smanje?

316x9hi.jpg

Jedna u povratku sa posla, spasilacka kula posluzila kao stativ 🙂 kvalitet je uzasan jer je okacena na fejs, potrosio sam mesecni limit za flickr 🙁

313060_344642035618275_621996075_n.jpg

Prilozi

• 313060_344642035618275_621996075_n.jpg
    36.2 KB · Pregleda: 103
Poslednja izmena:
Jedna u povratku sa posla, spasilacka kula posluzila kao stativ 🙂 kvalitet je uzasan jer je okacena na fejs, potrosio sam mesecni limit za flickr 🙁

Super je. Ajde okaci oridjinal na dodaj.rs ili sl.

Jos kad bi i desna ivica latica kao i donja bila u fokusu u potpunosti slika bi bila perfektna. Ovako je vrlo dobra 🙂

Ima je tek tek na pozadini. Mozda zbog pomeranja w/b ili sam preterao u exposure?

To sam i mislio. Ne sme je biti. 🙂

Ona fotka je 27KB i ne znam koji si vid kompresije koristio, ali može biti do toga. A, kao što kažeš, možda si preterao sa ekspozicijom.

PS: I ova najnovija fotka ti ima posterizaciju u pozadini.

Menjaj nešto, svaki put eto istog problema. 🙂

Poslednja izmena:
To sam i mislio. Ne sme je biti. 🙂

Ona fotka je 27KB i ne znam koji si vid kompresije koristio, ali može biti do toga. A, kao što kažeš, možda si preterao sa ekspozicijom.

PS: I ova najnovija fotka ti ima posterizaciju u pozadini.

Menjaj nešto, svaki put eto istog problema. 🙂

Ma to je samo kod macro fotki! U svakom slucaju hvala dzoni! 🙂

2jbkz9j.jpg

mmdjld.jpg

Ух, Астроложе, као да су два човека фоткали ове две... Прва катастрофа - друга изврсна.

Ух, Астроложе, као да су два човека фоткали ове две... Прва катастрофа - друга изврсна.
E bre Jovene. Pa ja to probam stakla jos. 😉
Ova ograda je skoro nocu slikana prajm 35mm 1.8G da cisto vidim da li ce aparat izvuci ista. Canon 450D i 50mm1.8II je bio slabiji na istoj blendi.

Aj otkrij nam tajnu kako uspesh fotku od DSLRa toliko da unistish da izgleda kao da je mobilnim napravljena 🙂

Aj otkrij nam tajnu kako uspesh fotku od DSLRa toliko da unistish da izgleda kao da je mobilnim napravljena 🙂
Pa tajna je sto je ovo fotografisano u 20h i 39min i fotka je svetlija od dnevne svetlosti.
Tu bi mobilni mogli samo crnu fleku da uslikaju. To je probna fotka kao sto sam napisao a ne umetnicko delo! :d
Odlican rezultat za klasu koju pripada Nikon D3100. 😉

Slikanje Beograda nocu je postalo nocna mora zahvaljujuci prokletim natrijumovim lampama.

Lep je kadar Midgard, mogao si malo da ga ustopas da dobijes lepe refrakcije od ulicnih svetiljki i da wb poteras malo ka tungsten...

@ Kiza - toliko su odvratno zute da sam potpuno odustao od svake takve akcije koliko god mi nekada bile zabavne.

Debela ladovina na ovo pasije vreme :d prija i za Bady-a!

1zpnvwg.jpg

s16, znas kad u nekom folderu imam istu fotku kao ovu tvoju br. 3 😀 koja mi je ujedno i najbolja iz serije 🙂 Drina a mozda i Perucac, ako se ne varam? Mada je malo nesto ovo za Drinu, cak i kad znam da je vodostaj rekordno nizak.

djole, dobra ti ova fotka, cini mi se da sam u Drvengradu video nesto slicno?

Poslednja izmena:
s16-Druga i sesta bravo bas su dobre.🙂

Ma ima ih jos u Drvengradu 🙂 Ali podseca.. zanimljivo, bio sam u Veneciji i svi su pricali o tim maskama a kada sam dosao tamo (maj 2010) video sam svasta samo ne te cuvene maske :d Mozda tek po neku.. ali zato sanera ima 10 na metar kvadratni :d

Evo još koja

dscn3608z.jpg

Sumrak, Padova

dscn3612p.jpg

Katolička crkva, Padova

dscn3740.jpg

Prelepa slika Venecije, bilo je još par savremenih slika ali sam žurio da mi grupa ne pobegne, pa nisam stigao da slikam.

dscn3796h.jpg

Žalosni povratak za Srbiju, Lido di Jesolo

hsv
ne znam gde si gledao, ja sam ih najviše video na centralnoj pijaci, tu su suveniri bili najjaftiniji, ako si gledao po doku i na trgu, tu i nije bio neki izbor, sem Hard Rock kafea koji je bio iza ćoška. 😛

Poslednja izmena:
^ bio sam i u Lidu, svi imaju iste ture ocigledno :d Ne znam, ja u sustini ''bezim'' od suvenira i mass trasa turistickih, gledam da lutam koliko god mogu, valjda zato i nisam video te cuvene maske 🙂

Garant si išao u aranžmanu Viva?

Rapsody travel/modena 😀 Inace ne volim agencije, uvek sam za varijantu da idem da lutam ali ovo sam moram, apsolventska to bejase :d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno