Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

imam i ja problem sa baterijom treba mu sat vremena da napuni 10% tel noije rutovan ... any idea ?

Hvala Sale,mislio sam da negde ipak objavljuju izmene. Ionako nemam zamerki do sada,vise radoznalost :)

Kad sam uzeo s3 u mts, odmah sam ga rootovao i pomoću voodoo_a otključao... E sad mi se čini da nije ni bio zaključan, jer prilikom svakog updatea (uključujući i ovaj od jutros) nisam imao potrebe da ga otkljucavam jer je bio otključan. Kako da znam dal je bio zaključan?

Moj s3 iz mts-a nije bio zakljucan.

Ako ovi novi update_i ponistavaju root, pretpostavljam i da bi trebalo da se fon zaključa ako je bio zaključan. Moguće je dakle da i nije bio zaključan... Ako neko zna siguran način provere neka kaže.. Pozz

voodoo ina unlock do odredjene verzije do bl8 valjda. i do tad nema potebe da instaliras voodooo opet ali posle toga je prob;)

voodoo ina unlock do odredjene verzije do bl8 valjda. i do tad nema potebe da instaliras voodooo opet ali posle toga je prob;)

Jutros sam odradio ota update na poslednju verziju, i fon je i dalje otključan. To sigurno znači da i nije nikad ni bio zaključavan!?

^ ajde vidi baseband version pa napisi ovde.

Voodoo ne radi počev od BLG6.

@Zekiyu
Verovatno ti telefon nije ni bio zaključan.
Moglo je na ranijim verzijama FW-a da se vidi ukucavanjem koda *#7465625# ali mislim da taj kod na novim verzijama ne radi.

Deinstaliraj voodoo, pa probaj :)

Smirila se baterija od juce mada sam instalirao mozda par programa sve ukupno. Skinut sa punjaca juce u 9 uvece. Danas ujutru imam 85% sa dosta neta i vibera.
Pitanje uvezi updejta kada se pojavi: Jel moze direktno da se uradi updejt na rootovan tel sa cm-om ili ne?

@ core.graphics

JB treba da izadje 29tog zvanicno tako da nema taj update jos uvek.
Strpi se jos malo :)

btw na vipu je zadnji update bio LF2 =] uzas

Verzija ista ona koju je korisnik eufrat naveo malo iznad.. Evo skinuo sam voodoo i radi... Znači nije bio zaklj..

.
Pitanje uvezi updejta kada se pojavi: Jel moze direktno da se uradi updejt na rootovan tel sa cm-om ili ne?

Ne ide isti update tebi i nama zbog različite verzije... CM je CM i to fleshkash, a ovo je što oni pričaju update stock official ;)

Smirila se baterija od juce mada sam instalirao mozda par programa sve ukupno. Skinut sa punjaca juce u 9 uvece. Danas ujutru imam 85% sa dosta neta i vibera.

Evo, djilke ti vec rekao. Ako ti ponudi update ti uradi.
Sad samo prati "awake". Da ne poludi ponovo. I slobodno instaliraj, samo po malo, da bi imao uvid u mogući problem ako se pojavi opet

Hvala "vi" :)

MTS sigurno ne zakljucava ;)

I meni se pojavio update odradjen i naravno nema primetnih razlika za sada..

Bas me zanima kakav je jb, cekam neki stock (a da nije leaked) pa da flesujem..

btw na vipu je zadnji update bio LF2 =] uzas

hmmm... da, a zasto je vip u zaostatku? vip je vodafone to mi je jasno i provajderi zadrzavaju pravo da objave updateove kad ih oni "istestiraju", doduse to valjda vazi za brandirane telefone ovaj iz vip nije dosao cak ni sa vip aplikacijom (koja ni nema nikakve veze) vec full stock... what gives?

i jel ima neki workaround za ovo? ako bih ga recimo otkljucao sa ovim http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1846451 da li bi primio updateove?

Poslednja izmena:
Kada idem na azuriranje softvera pa azuriraj kaze: "Pristup usluzi azuriranja softvera dostupan je za korisnike onako kako ga trazite. Pokusaj ponovo." WTF?

Verzija ista ona koju je korisnik eufrat naveo malo iznad.. Evo skinuo sam voodoo i radi... Znači nije bio zaklj..

Nije ti to merodavno...Ja sam i deinstalirao voodoo i odradio factory reset pa mi je fon i dalje bio otkljucan,tacnije,voodoo pach je bio aktivan...tek kad sam flesovao BLG8 voodoo nije radio i trazio mi je unlock code,tacnije fon mi je zakljucan na drugu mrezu. Trebao si pre nego sto si pokrenuo Voodoo da ukucas *#7465625# i video bi dal ti je fon zakljucan ili ne.

Ne znam jel Amazon salje za Srb..htedoh uzeti rock masku za S3... gde se u Bgd ako neko zna moze uzeti solidna neka maska?

Video sam na sajtu Mobilwoda da imaju neke kozne preklopne maske-futrole za S3,idi pogledaj,deluje bas lepo,ali ne znam cenu...
Jel su iz Vipa zakljucani S3 ili ne?

Poslednja izmena:
*****ah se. Instalirao sam ovaj zadnji update i zakljucao mi se. Ponovo sam ga rootovao i voodo ali ne radi. Pise da je otkljucao ali nece. Sta raditi :)

edit: uradio po linku u prethodnim porukama i radi :))

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
^ eh moze i to al za 26$ :) pise da radi i na JB tako da bicemo mirni neko vreme :)

Nazad
Vrh Dno