Kucaj *#1234# pa napishi sta si dobio.
Hvala Sale,mislio sam da negde ipak objavljuju izmene. Ionako nemam zamerki do sada,vise radoznalost![]()
+1 Ni moj.Moj s3 iz mts-a nije bio zakljucan.
voodoo ina unlock do odredjene verzije do bl8 valjda. i do tad nema potebe da instaliras voodooo opet ali posle toga je prob![]()
voodoo ina unlock do odredjene verzije do bl8 valjda. i do tad nema potebe da instaliras voodooo opet ali posle toga je prob![]()
Posle ovog update-a ja dobio:
AP: I9300XXBLH1
CP: I9300XXLH1
CSC:I9300XFBLH1
.
Pitanje uvezi updejta kada se pojavi: Jel moze direktno da se uradi updejt na rootovan tel sa cm-om ili ne?
Smirila se baterija od juce mada sam instalirao mozda par programa sve ukupno. Skinut sa punjaca juce u 9 uvece. Danas ujutru imam 85% sa dosta neta i vibera.
Pitanje uvezi updejta kada se pojavi: Jel moze direktno da se uradi updejt na rootovan tel sa cm-om ili ne?
btw na vipu je zadnji update bio LF2 =] uzas
Verzija ista ona koju je korisnik eufrat naveo malo iznad.. Evo skinuo sam voodoo i radi... Znači nije bio zaklj..
Jel su iz Vipa zakljucani S3 ili ne?
^ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1846451
Trebalo bi navodno da radi sa svim romovima. isto je apk u pitanju pa probaj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari