Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Kakva glupost, na iphonu nije moralo da bude u background-u a radilo je sve.

I na iPhone-u je u pozadini, malo ste pobrkali termine.... Sto se tice ostalog, ja Viber i WhatsUp i ne primjecujem sto se tice baterije. Sto se tice Skype-a, on jede bateriju bukvalno kad je aktivan video poziv ili chat, kad stoji u pozadini i nije strasno toliko.

Nijedna app mi nije bila u pozadini na iphonu tako da mi nista nije jelo bateriju. Ovde mi je samo Viber ukljucen non stop, razlog?

Ajde prvo ti malo,ako radi sve kako treba da i ja predjem na JB.Kamera,WiFi,Gps...Jel ima nekog napredka ili je u sustini sve vec vidjeno?

Radi kao sat za sad,na apexu i novi nema apsolutno nikakvog laga,identicno kao na cm10,za sada prezadovoljan,wifi i gps eadi besprekorno,sve sam isprobao,jedino sto mi ne radi je mx playrr ali ima drugih solucija,vredi preci definitivno,skrol je recniji dosta nego na ics,za bateriju jos ne znam posto ga arcim kao nezdrav

Nijedna app mi nije bila u pozadini na iphonu tako da mi nista nije jelo bateriju. Ovde mi je samo Viber ukljucen non stop, razlog?

A kad stisnes dva puta home taster nemas ni Viber ni WhatsUp i sve radi a? :p

Ako ti smeta ona ikonica Vibera u notifications baru imas u opcijama da je iskljucis. Na Androidu se pojedine aplikacije pojavljuju u status baru, nista neobicno. Meni recimo WhatsUp nema ikonicu a radi kao sat, niti bateriju trosi niti resurse.

Pa nije sama aplikacija kako ti mislis stalno ukljucena (onako standardno), a i pored toga postavi screen za potrosnju da vidimo koliko viber trosi, posto kod mene ne trosi nista iako stalno stoji u pozadini. Mislim da mnogi ljudi ne mogu da shvate nacin multitaskinga na androidu, posto vizuelno podseca na windows na kompjuteru ali ne funkcionise tako, pa to buni ljude.

Slazem se, ne kazem da Viber srce bateriju negi mi nije jasno zasto je samo in u status bar-u. Evo screen-a za bateriju.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1345401370149.jpg
    uploadfromtaptalk1345401370149.jpg
    30.7 KB · Pregleda: 203
Na koliko je osvetljenje ekrana i koliko je dugo bio upaljen. Po ovom grafiku crta ide normalno, nema nekih velikih padova, tako da bi rekao da je sve OK.

Osvetljenje je automatic. Skinut sa punjaca jutros u 11:00 znaci pre 4 i po sata. Imao par razgovora od 1-2 minuta. 30-tak poruka, malo surf, tapatalk i evo 79%. Kuci ceo dan, 4g iskljucen a LTE nemam trenutno jer sam na infrastrukturi provajdera koji ne podrzava jos uvek, uskoro ce biti.
Niko mi ne rece kako da instaliram srpski jezik? Zar on ne bi trebalo da dodje by default kao na Nexus 7 tabletu sto imam?
Takodje, ovaj dock/launcher ili kako se vec zove, jel moze tu vise ikonica da se stavi ili moram posebne launchere da instaliram?

mozda se neko seca a mozda i ne..
i dalje mi se javlja situacija da kad razgovaram ili zovem nekoga, zvuk koji se cuje iz telefona (iz unutrasnjeg zvucnika, NE onog spoljnjeg odpozadi) nekako je blago obojen metalnim zvukom tj. ima prizvuk kao da nesto vibrira pod uticajem zvucnih talasa i to nekako metalno vibrira na visokoj frekvenciji.... iritira me strasno...

ne pomaze gasenje filtera i ostalih stvari u opcijama.. i dalje je tu..

interesuje me iskustvo ostalih.. da li je to normalno za ovaj telefon ili je meni zapao takav primerak... i kako to razresiti??

@xWoLf

Nije normalno. Ako si iskljuci noise reduction a to ti se i dalje javlja nesto nije u redu sa telefonom. Ja bih na tvom mestu odneo tel. na reklamaciju. Poz

Osvetljenje je automatic. Skinut sa punjaca jutros u 11:00 znaci pre 4 i po sata. Imao par razgovora od 1-2 minuta. 30-tak poruka, malo surf, tapatalk i evo 79%. Kuci ceo dan, 4g iskljucen a LTE nemam trenutno jer sam na infrastrukturi provajdera koji ne podrzava jos uvek, uskoro ce biti.
Niko mi ne rece kako da instaliram srpski jezik? Zar on ne bi trebalo da dodje by default kao na Nexus 7 tabletu sto imam?
Takodje, ovaj dock/launcher ili kako se vec zove, jel moze tu vise ikonica da se stavi ili moram posebne launchere da instaliram?
Jezici su u rom-u, tako da jedino da promenis rom. Sto se tice dock-a, moraces drugi launcher. Moja preporuka je ili Apex koji je free ili paid Nova prime.
Pozz

izgleda da nesto vibrira u ili okolo onog metalnog dela sa rupicama koji se nalazi u gornjem delu telefona, odakle zvuk ustvari izlazi.. kad to pritisnem malo ili tako nesto, ne cuje se to vibriranje...

i jos nesto.. pazljivim zagledanjem pod svetlom led diode.. vidi se na svakom cosku telefona sa strane, kao crtica mala na onom delu sto "oivicava" ceo telefon... isprva sam mislio da su mikropukotine, ali nemoguce da su ravnomerno rasporedjene po svim coskovima, a telefon NIKADA nije pretrpeo pad, nagnjecenje i tako te stvari...... izuzetno pazim na njega...

nemojte mi samo reci da to nema kod vas, idem odmah da se ubijem :) (u pitanju je plavi telefon, ne beli)

^
Pa lepo si primetio da je ravnomerno rasporedjeno i da je to fabricki tako na spojevima...i to se jedva i vidi. A i ti trazis dlaku u jajetu :) Ima i kod nas...tj. na mom i burazerovom plavom je isto to pristuno..ali odmah se videlo da nisu pukotine nego spojevi nekiii i to se jedva i primeti...kad se bas zagledas pod jakim svetlom.

jos nesto za kraj.. ima li neki dobar video gde je detaljno opisano kako rasklopiti i sklopiti samsung galaxy s3 a da nista ne polomis, za****s...

znam da ih ima na youtube.. ali mislio sam neki od proverenog izvora.. da posle ne zazalim...

naprimer.. svoj stari qtek s100 sam rasklopio i sklopio uz pomoc jednog takvog uputstva... :)

Hvala Sale, da li ima dostupnih nekih nasih ROM-ova za ovaj moj model? Rekao sam ti u mejlu da je i747m. Da li i koje mogu da flesujem ali da rade sve funkcije?

Hvala Sale, da li ima dostupnih nekih nasih ROM-ova za ovaj moj model? Rekao sam ti u mejlu da je i747m. Da li i koje mogu da flesujem ali da rade sve funkcije?

Uf pošto je američka verzija pozdravi se sa ovim international ROMovima kojih uvek ima, pa bar ja mislim mnogo mnogo vise... Moraces da vijas isključivo te verzije... Sto ne uze i9300 ili toga nema tamo?

*** ja mislim da nema i9300 u Kanadi, tj. mozda ima ali da neko donese sa strane. Nista onda ili ovaj cyano ili cekam jb pa da ostanem na njemu. Instalirao sam Apex i svvih jezika ima osim srpskog wtf?

*** ja mislim da nema i9300 u Kanadi, tj. mozda ima ali da neko donese sa strane. Nista onda ili ovaj cyano ili cekam jb pa da ostanem na njemu. Instalirao sam Apex i svvih jezika ima osim srpskog wtf?

Kod tebe je lte tako da ti ne pomaže 9300. Ti želiš srpski u meniju ili srpsku tastaturu?

Prvi utisci sa JB nisu povoljni,posle nekoliko sati korišćenja,vratio sam stari rom.Video plejeri ne rade (mx),editovanje imenika(neće da zapamti,fosirano zatvara),neke od standatdnih aplikacija ne rade(recimo,antutu).Stare drajvere na PC treba izbrisati i instalirati nove.Brz je,što se tiče baterije ne znam,kratko je bio na fonu,a da kvalitet zvuka na slušalicama duplo slabiji,nego uobičajeno..Nisam ga imao dovoljno dugo,za sveobuhvatniji test,nervirao me je od samog starta.Zaboravio sam da napomenem,koristi sam ovo,Omega v14 JB.

Poslednja izmena:
Slazem se, ne kazem da Viber srce bateriju negi mi nije jasno zasto je samo in u status bar-u. Evo screen-a za bateriju.
Pa kako bi ti poruke stizale ako je program iskljucen,ima opcija exit ako hoces da ga isklj.Koliko sam ja ukapirao,upotreba(pozivi)Vibera se manifestuje na "mediaserver" u potrosnji baterije a ne na samu stavku Viber.
Uglavnom ja koristim whatsapp bas bas dosta,viber po nekad za pozive,non stop sam na 3g ili wifi ako sam kuci,stock rom i izvlacim 4 do 4 i po sata ekrana.Dokle god baterija sastavlja dan sve je to ok.

Šta je ovo, Glonas ili nešto treće?
Jede dobar deo baterije.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1345462324853.jpg
    uploadfromtaptalk1345462324853.jpg
    56.5 KB · Pregleda: 228
Да ли може пуњач од с2 да се користи за с3? Када сам упоредио бројке на једном и другом не поклапају се све. Стварно ме нервира овај каблић од с3 од пола метра!

jel ce biti voodoo sim unlock za jb ?:)

jel ce biti voodoo sim unlock za jb ?:)

Veliko je pitanje, pošto voodoo ne radi na novijim verzijama romova na ICS-u.
Fix koji je bio izbačen je povučen, jer postoje sumnje da u nekim slučajevima dovodi do brikovanja telefona.

Osim ako se nešto nije promenilo u zadnja 2-3 dana, koliko nisam pratio tu temu na xda. :)

Kod tebe je lte tako da ti ne pomaže 9300. Ti želiš srpski u meniju ili srpsku tastaturu?

Samo srpsku tastaturu a moze i meni ako je moguce. Da li u Apex pro ima srpska? bas cudno. Inace telefon je pravo osvezenje u odnosu na iphone samo baterija je mnogooo slaba za sada:). 10% ode za sat vremena a poslao par poruka to je to. Mozda zbog live wall-a ili sta vec moram da provalim:).

Samo srpsku tastaturu a moze i meni ako je moguce. Da li u Apex pro ima srpska? bas cudno. Inace telefon je pravo osvezenje u odnosu na iphone samo baterija je mnogooo slaba za sada:). 10% ode za sat vremena a poslao par poruka to je to. Mozda zbog live wall-a ili sta vec moram da provalim:).

Jedino da joj promeniš tastaturu. Moja preporuka je ili SwiftKey (paid) ili swype koji je free na beta.swype.com Za iphone stvarno ne znam kako to ide :)

Nazad
Vrh Dno