- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Kakva glupost, na iphonu nije moralo da bude u background-u a radilo je sve.
Ajde prvo ti malo,ako radi sve kako treba da i ja predjem na JB.Kamera,WiFi,Gps...Jel ima nekog napredka ili je u sustini sve vec vidjeno?
Nijedna app mi nije bila u pozadini na iphonu tako da mi nista nije jelo bateriju. Ovde mi je samo Viber ukljucen non stop, razlog?
Nijedna app mi nije bila u pozadini na iphonu tako da mi nista nije jelo bateriju. Ovde mi je samo Viber ukljucen non stop, razlog?
Jezici su u rom-u, tako da jedino da promenis rom. Sto se tice dock-a, moraces drugi launcher. Moja preporuka je ili Apex koji je free ili paid Nova prime.Osvetljenje je automatic. Skinut sa punjaca jutros u 11:00 znaci pre 4 i po sata. Imao par razgovora od 1-2 minuta. 30-tak poruka, malo surf, tapatalk i evo 79%. Kuci ceo dan, 4g iskljucen a LTE nemam trenutno jer sam na infrastrukturi provajdera koji ne podrzava jos uvek, uskoro ce biti.
Niko mi ne rece kako da instaliram srpski jezik? Zar on ne bi trebalo da dodje by default kao na Nexus 7 tabletu sto imam?
Takodje, ovaj dock/launcher ili kako se vec zove, jel moze tu vise ikonica da se stavi ili moram posebne launchere da instaliram?
Hvala Sale, da li ima dostupnih nekih nasih ROM-ova za ovaj moj model? Rekao sam ti u mejlu da je i747m. Da li i koje mogu da flesujem ali da rade sve funkcije?
*** ja mislim da nema i9300 u Kanadi, tj. mozda ima ali da neko donese sa strane. Nista onda ili ovaj cyano ili cekam jb pa da ostanem na njemu. Instalirao sam Apex i svvih jezika ima osim srpskog wtf?
Pa kako bi ti poruke stizale ako je program iskljucen,ima opcija exit ako hoces da ga isklj.Koliko sam ja ukapirao,upotreba(pozivi)Vibera se manifestuje na "mediaserver" u potrosnji baterije a ne na samu stavku Viber.Slazem se, ne kazem da Viber srce bateriju negi mi nije jasno zasto je samo in u status bar-u. Evo screen-a za bateriju.
jel ce biti voodoo sim unlock za jb ?![]()
Kod tebe je lte tako da ti ne pomaže 9300. Ti želiš srpski u meniju ili srpsku tastaturu?
Samo srpsku tastaturu a moze i meni ako je moguce. Da li u Apex pro ima srpska? bas cudno. Inace telefon je pravo osvezenje u odnosu na iphone samo baterija je mnogooo slaba za sada. 10% ode za sat vremena a poslao par poruka to je to. Mozda zbog live wall-a ili sta vec moram da provalim
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari