Šta je novo?

Diablo 3

zašto tamo neki mamlaz da dobije tako dobar amulet, a da ne ostane među nama? realno.... to je samo igra ljudi... nemojte da dozvolite da vas pohlepa ponese. ja još jednom ponavljam, sve što ispadne meni a treba nekom poklanjam. isto kao što sam i ja dobio iteme od tih ljudi... ma koliko oni možda ne bili najbolji dali su mi od srca... meni najvrednije što je palo je natalia, koja je ostala među nama. hm... natalia.... lepo ime.... :D

dakle... dajte da se družimo... danas mi pali neki legendary bracers sa crit chance.. opet kome treba :) ni jedan legandary i ni jedan gold nije vredan druženja :)

sad bas gledam sa tim amuletom bih imao 50.5% crit chance lol :D

Covece stigo bi onog klosara Athene po DPS, on isto ima oko 40 CC, cini mi se.

Btw. danas se bas ponadao da ce biti neki dobra drop, ispadne ovaj amulet lepo lvl ali totalna svasta. Mada da je dosta DPS i ima AR mada nema VIT ili Life, pa ako nekome treba nek se javi ... da ga ne bacam na AH za sicu, bolje da dam za DZ.
ring.jpg

ed *** nedele svi isto misljenje kao ti. Neko je ovde dosao da se igra i da se druzi a neko je dosao da zaradi od igre. Eto samo pogledaj pre 3-4 stranice njih par se novih javilo i sta su prvo pitali jel moze od igre da se zaradi? Nisu pitali jel ima ekipa sa kojom bi mogli da grindamo i da se druzimo nego iz neba pa u rebpra pa odmah bi da trguju na RMAH.

Poslednja izmena:
Ma kakva zarada od igre, nismo u Kini ili J. Koreji , da zaradis nesto u D3 treba ceo dan da igras i od toga bar 3-4 sata da igras Auction House Tycoon :D.
Ali opet zavisi sta se podrazumeva pod "da zaradis", neku sicu da izvuces da otplatis igru i steknes € za expanziju ili da jos kupis neki Blizz igru to moze, ali ako pod time podrazumevas da se 'leba najedes i ides na more to jako jako tesko... tj. tek sad treba strasno mnogo truda uloziti.

Btw. otisao onaj ring, kad mi nalete jos neke gluposti koje niko nece na AH stavicu ovde i u AH temi.

zanimljivo :)

sto se tice demon huntera

Caltrops
Jagged Spikes : Enemies in the area also take 270% (up from 45) weapon damage as Physical over 6 seconds.

Cluster Arrow Cost: 50 Hatred / Fire a cluster arrow that explodes for 225% (up from 200%) weapon damage as Fire into a series of additional miniature bombs that explode for 100% weapon damage as Fire each.
Loaded for Bear : Increases the damage of the explosion at the impact location to 304% (up from 290%) weapon damage as Fire.

Impale Cost: 25 Hatred / Impale a target for 265% (up from 250%) weapon damage.
Chemical Burn : Your target will also Bleed for 220% (up from 125%) weapon damage as Physical over 2 seconds.

Evasive Fire Generate: 4 Hatred / Cost: 4 Discipline if you backflip / Shoot for 130% (up from 125%)weapon damage. If an enemy is in front of you at close range, you will also backflip away 15 yards.
Covering Fire : Shoot a spread of bolts that hit up to 3 targets for 130% (up from125%) weapon damage each.

Poslednja izmena:
Bas ponekad izgleda kao rujina (tj. vecinom) a ja sam za sebe mislio da izgledam kao klosar ponekad :d.

Za koji dan ce Jay Wilson da kaze nesto o MF ... misli da to ovo sto su vec iskopali, paragon lvl-ovanje... vecina nas ovde vec bi tamo bila na max.

Ima li neko viska opreme sa velikim level requirement reduced?

Nije lose, ako ne nadjem nesto brze na AH za male pare cimnem te u igri.

Pozdrav drugari, imam par pitanja vezaihn za D3, a koga je bolje pitati nego ljude koji aktivno igraju igru.
Da li igra stvarno vredi tih 50E, ili 6000 din i 10-ak sati igranja u normal modu (koliko sam video toliko je vecini trebalo da predje ili su to bili zaljubljenici koji nisu mogli da se odvoje od igre :))???
Planiram da je kupim, pa bih zeleo da saznam od vas da li vredi davati tolike pare za nju, posto sam nesto gledao na netu i nekim forumima, i vecina se slaze s tim da cena nece jos dugo da pada.
Koliko vas igra igru ponovo na vecoj tezini, i koliko je zabavnije, tj privlaci paznju od normalne tezine i slicno? Naravno, svaki savet pored svega sto sam pitao je dobro dosao.
Hvala unapred i pozdrav ;)

Evo i ja samo ovo imam... Ovo je vise za neki int, ali cimaj ako treba.
Axe 2.jpg

Pozdrav drugari, imam par pitanja vezaihn za D3, a koga je bolje pitati nego ljude koji aktivno igraju igru.
Da li igra stvarno vredi tih 50E, ili 6000 din i 10-ak sati igranja u normal modu (koliko sam video toliko je vecini trebalo da predje ili su to bili zaljubljenici koji nisu mogli da se odvoje od igre :))???
Planiram da je kupim, pa bih zeleo da saznam od vas da li vredi davati tolike pare za nju, posto sam nesto gledao na netu i nekim forumima, i vecina se slaze s tim da cena nece jos dugo da pada.
Koliko vas igra igru ponovo na vecoj tezini, i koliko je zabavnije, tj privlaci paznju od normalne tezine i slicno? Naravno, svaki savet pored svega sto sam pitao je dobro dosao.

Kupi polovan nalog ispod 50e koji vec ima barem jednog lika izlevelovanog i udri.. vredi.. ako se istripujes - vredi. igra dosta nas ovde inferno act 2 i 3 uglavnom.. tu smo da pomognemo.

Kao prvo igra sada moze da se nadje ispod 5000 dinara samo treba malo pregledati oglase naravno govrim o novoj igri a da kupis vec neciji battle net nalog to moze da te kosta od 3500-4500 mada imas i onih koji su zacenili naloge pa misle da ce da dobiju te pare ako imaju 5 likova koji su 60 lvl i neznam ni ja kakvu opremu na nalogu.

Mozda moze da se predje igra za desetak sati samo to onda je speedrun igranje. Ja sam vise da kada krenem da igram da se zavucem u svaki cosak da svakog neprijatelja nalupam i da bukvalno celu mapu otkrijem, takvim igranjem meni je za prvi put trebalo oko 25 sati igranja e sve posle toga sam samo preleteo do 60 lvl i Inferno tezine gde sada vec imam preko 75 sati igranja sa jednim likom i 11 sati sa drugim na normal tezini.

Igra definitvno ne vredi tih para ali opet ako ti pare nisu problem onda ce ti predstavljati zadovoljstvo, ali sve zavisi koliko si ti spreman da se istoj posvetis? Jer kada se predju sve tezine i dodjes do Inferna tu vec pocinje da bude dosta tesko i treba neke destinacije ponavljati u nedogled (do te mere da ti se zgade i dosade) da se skupe pare a ko zna mozda nadje i neki item koji je vredan pa se proda za golde pa se taj isti gold ulozi u lika sa kojim igras pa mu kupis dosta bolju opremu. Ili taj isti item ako tebi ne treba poklonis nekome sa kime igras ili pozajmis. A kada ti dosadi taj lik sa kojim si dosao do 60-tog lvl-a uvek mozes krenuti sledecu klasu i tako 4x ukupno. Znam da ovo zvuci dosadno i sama pomisao da sa jednim likom treba da predjes sve destinacije 4x pa onda to puta cetiri lika to mu dodje mnogo ponavljanja, naravno ako hoces da ih imas vise na 60 lvl.

Ovde pojedini ljudi sa jednim likom imaju po 400 sati igranja neki i manje ali generalno igra se svodi na mnogo sati ponavljanja nekih destinacija i sve to u svrhu nalazenja sto boljih itema koji bi mozda mogli da se prodaju za gold ili cak prave pare, naravno kome je do toga a kome nije taj juri da ima sto bolju opremu na svom liku sa kojim igra.

Poslednja izmena:
Pogledaj malo oglase po forumima, ja sam vidjao ovih dana i po 35e u celofanu neotpakovan D3. Mislim da sam video na razmenaigara forumu a i ovde se non stop prodaju novi i polovni D3 :D

A gde si ga prodao, na kom forumu?

Mother of gold.

Drugari, hvala vam puno na odgovorima i pomoci. Treba mi samo jedna informacija. Nasao sam neku varijantu da kupim nov D3, samo sto je u pitanju nemacka retail verzija. Receno mi je da mogu posle da prebacim na eng, za sta sam i video neku potvrdu na netu, ali sam takodje kasnije video i informacije da dosta ljudi ima problema sa jezicima i prebacivanjem na eng. Tako da moje pitanje glasi, da li cu moci da prebacim igru na engleski kad instaliram nemacku retail verziju?
Hvala unapred jos jednom.

Kada jedna strana klikne accept druga ne moze nista da menja inace se trade ponistava. Tako da ne moze da bude prejeba.

Drugari, hvala vam puno na odgovorima i pomoci. Treba mi samo jedna informacija. Nasao sam neku varijantu da kupim nov D3, samo sto je u pitanju nemacka retail verzija. Receno mi je da mogu posle da prebacim na eng, za sta sam i video neku potvrdu na netu, ali sam takodje kasnije video i informacije da dosta ljudi ima problema sa jezicima i prebacivanjem na eng. Tako da moje pitanje glasi, da li cu moci da prebacim igru na engleski kad instaliram nemacku retail verziju?
trebalo bi da moze bez problema da se prebaci. jedina verzija koja ne moze da se prebaci je ruska verzija jer je ona dosta jeftinija od eng.

Kada jedna strana klikne accept druga ne moze nista da menja inace se trade ponistava. Tako da ne moze da bude prejeba.

Nisam zabadavao to napisao jer je ranije postojala takva mogucnost da se vrse malverzacije oko prodaje izmedju dva igraca. Prvo prikaze pravu cenu a onda na brzinu je moglo da se obrise jedna nula jer je valda bio neki bag u tom meniju pa nije prikazivao ili sta ali izgleda da je to odklonjeno.

Mocices bez problema da prebacis na engleski, jer i ja sam dobio takav disk i sve je proslo ok. To sto si ti video je bio problem sa ruskim kljucevima.

Poslednja izmena:
@Kirgan @illidan ipak sam kupio par itema na AH tako da sad prolazim kroz pakao kao kroz puter.
Koristice mi i za DH kad ga budem levelovao, a moze i da se pozajmi kad nekom zatreba.

Vrh Dno