Znaci objektivno DLC je dobar, samo cena je to sto odbija. Imao sam kintu za Skyrim i igrao ga 200 sati ali da dajem 50% od cene igre i da igram samo 20 sati ne isplati mi se.
Ja igram i traje mnogo duže od 15 sati kako ivde napisaše. Ne srljam kroz igru, uglavnom se šunjam, te traje nešto dužeJoš nisam umro.
i da, nisam igrao 5 meseci igru (formatirao sam particiju na kojoj je bila igra u medjuvremenu), pa bih vas azurnije zamolio za preporuku sta je od patcheva dobro skinuti i instalirati pre pocetka igranja dawnguard-a, hvala.![]()
Sve sam lud da pravim novog lika. Za ovog sam utrošio previše vremena, a protivnici su (možda baš zbog visokog nivoa protagoniste, a možda i ne) preterano jaki. Ima delova gde bez Muffle i Throw voice bih pokušavao par sati da prodjem, a poslednji bossfight je prezahtevan, jako intenzivan i traži visoku koordinaciju poteza, potpuni kontrast u odnosu na igranje ostatka igre, čini mi se.jesi nastavljao s likom s kojim si igrao originalnu igru ili si pravio novog "od nule"?
i da, nisam igrao 5 meseci igru (formatirao sam particiju na kojoj je bila igra u medjuvremenu), pa bih vas azurnije zamolio za preporuku sta je od patcheva dobro skinuti i instalirati pre pocetka igranja dawnguard-a, hvala.![]()
Toliki je nivo glavnog lika, nemam želju da utrošim nekoliko dodatnih desetina časova na pravljenje novog.Cek igras dawnguard sa likom koji je 79 lvl ? To je blizu maximalnog lvl-a.
Postoje zadaci kod kojih nemaš izbora, moraš da imaš pratioca. To važi za vampirsku verziju, nameravam da predjem DLC ponovo, ali kao lovac na vampire.Realno mozes da probas sa ovim modom :
http://skyrim.nexusmods.com/mods/10037
Kako mi se cini mislim da su ovde pojacali malo spellove i plus imas sinergije kad nabudzis određene skilove do kraja skoro (80).
Sve se može srediti modom, i taj moronski AI. Ja ipak preferiram da idem solo, One man army style :-devil-:
Haha, nisam naravnoali procitao sam na nekom forumu da je neki lik to uradio i igra u offline modu da ga ne banuju
(mada ni on nije siguran da li je bezbedan skroz u offline modu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari