Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Drugar kupio s3, stavio neki omega rom i dalje ne radi dobro kao Nexus :D
Sve dok s3 ne dobije JB update, nema tu o čemu da se razgovara. Osim ako mu kamera nije najbitnija.

Gube oni sa S3-kama na svim poljima i sa JB osim kad je kamera u pitanju. :p

Od drugog cetvrtka (dakle, za 8 dana, ako nista ne podje po zlu) se i definitivno uclanjujem u ovu ekipicu, kad mi pristigne moj Nexusinho - jooj, jedva cekam! :D

A jos neko vreme bicu i u O2X drustvu, malo i neko poredjenje da bacim, dok ne prodam svog bijelog viteza... :D

Telenor... Ne moras reinstalirati ttalk, samo probaj da dodas neki novi forum u favorite (ako si na Telenoru) preko 3g mreze.

Sad sam isprobao. Bez problema dodaje novi forum. Mozda je to vezano za JB. Ja sam na GB-u.

Hm, u pravu si za JB-GB...Moguce da je do toga, da nisu dodali mogucnost za pretragu i dodavanje foruma u JB.

@mironiko

Daj te slike snap on-a :)

Danas idem da slikam, mozda i kupim. Juce nisam stigao.

Nasao neko one peskaste u Bg, tj. jesu li dobili tamo u Uscu - sta kaze plavusa? :)

Možda je zaboravio da odradi save kada je pomerio proxy. :) To se meni desilo pre neki dan.

Rekoh mu odmah, ja to, jer mi samo na to smrdi, ali kaže da je odradio, nije pomoglo...

A ne ne, to za proxy sto si rekao je bilo dok sam bio u CG i na m:tel cg nema proxy... Sad cu na Telenorovima podesavanjima da provjerim i obrisem...

Edit:
Trt, nema mi APN-ova...

Poslednja izmena:
Ha! Proradio... Ipak je ovo oko 3g/wifi bilo u pitanju. Nadjoh free wifi u ulici gdje stanujem zakacio se, i iz prve sve proradilo ;)

Uh mater mu... za dlaku da se za****m i odradim reset bez potrebe...

Kafa.... pa kafa ubedjenja da Iznoguda nagovorimo da predje u nas tabor umjesto u SIII :) Al nemamo nikog sa S III da izadje "na megdan" :p

dakle, radim do 17, kuci oko 18, u 18:30 izvodim klinca napolje do 20h, onda sledi sve sto sledi do uspavljivanja oko 21-22h. nakon toga se obavezno i ja onesvestim pored njega :D

jedino preko dana da izdadjem sa posla na pauzu, tu kod Kosovske...

Izvadio i vratio SIM, pojavili se APN-ovi, obrisah proxy i sad konacno radi dodavanje foruma.... :)

@Izno

Nista onda, ako sjutra mozes pauzu ja imam vremena kad god... Ako jos neko oce dobrodosao je ;)

nista, javljam se ja sutra na forumu kada cu biti okvirno slobodan.

Oket.

@mironiko
Stigli neki teracell, odvratni su na dodir sa lose odradjenim ivicama. Prorezi za kameru i tastere sa strane su dobri.

Ma izes te, sacekacemo te peskaste i saljem slike ovih gumiranih... :)

Izvadio i vratio SIM, pojavili se APN-ovi, obrisah proxy i sad konacno radi dodavanje foruma.... :)

Rekoh ja odmah, mora da je proxy ;)
Inače ne moras vaditi sim karticu, samo odes gde su apn-ovi menu pa reset to defaults sačekaš 20-ak sekundi iako će on i dalje raditi, reboot telefona and voila APNs are there :)

Urose, danas izmedju 13 i 15, kada ti odgovara? Samo da znas, mogu samo pola sata...

Kad god hoces. Ima u Kosovskoj onaj kafic (otprilike ispod Skupstine, na raskrsnici Kosovske i ulice koja gore izlazi na Terazije.. ) pa mozemo tu ako ti odgovara?

moze. koje ti vreme najvise igra?

Sta, kod mene u Berlin niko nece? :p

Izgleda golub-pismonosa iz tvoje ulice slabo radi... :p

samo da zahvalim Urošu na vremenu što je odvojio da mi pokaže Nexus uživo.

Odlican kvalitet. Samo ne znam da li si slucajno snimao u 720p umesto 1080p ili je YT sam prebacio u 720p..

Samo jedan savet- kada postavljas klipove imas tamo u opcijama da obrises ovo mp4 iz naziva a i da dodas nesto konkretno u tagove, npr Samsung Galaxy Nexus 1080p video sample, full hd, veliki backi kanal itd :) Ovako su ti tagovi neupotrebljivi..

Inace ljudi mislim cu da izdam Nexus bench klan :d Nameracih se na Xperia Acro S model :) Ali prvo da se pojavi taj telefon pa testovi, da li ce dobiti vip, telenor.. jednostavno me kupio Sony jer je otporan na vodu, prasinu i ima bolju kameru, kamkoder, bateriju i zvuk od Nexusa :) A znate da je meni to ipak bitnije od apdejtova :D Dolazi sa ICS, sumnjam da ce ispusiti za JB. Mada ima vremena, sumnjam da cu u decembru uzeti fon, preci cu iz telenora u vip i cekati do Aprila verovatno, da vidim i novi Nexus..

Nazad
Vrh Dno