Šta je novo?

Caseking

ppredrag

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2005
Poena
885
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7700, Freezer 36
Matična ploča
AsRock B650M Pro RS
RAM
2x16Gb
GPU
Sapphire 9070 Pure
Storage
Kingston KC3000
Zvuk
Soundblaster Z
PSU
FSP Vita 850GM
Kućište
Lian Li A3
Monitor
Huawei Mateview GT 27
Miš & tastatura
G305, RK84
Pristup internetu
  1. Optički internet
Moze li iz Srbije da se preko neta kupuje sa Caseking.de? Ako je neko kupovao sa doticnog sajta, lepo bi bilo da podeli iskustvo.

I mene zanima kakva je trenutno situacija po ovom pitanju, pa ako neko ima neki koristan info...

Mislim da je moguće, ali samo ako im napišeš mail i lepo ih zamoliš i kažeš da im možeš platiti preko PayPala..... Rađena su neka grupna naručivanja kroz neke prodavnice, kupio sam tako par stvarčica sa Caseking-a, ali koliko ja znam toga više nema. Pošto su poslali onda stvari, kapiram da je moguće odraditi i solo narudžbinu ako ih lepo zamoliš.

da im možeš platiti preko PayPala

Misliš da im napišem da NE mogu da im platim preko PP. :d

Zapravo mi treba tečnost za vodeno Cool Laboratories, a Caseking je ima u ponudi. Zamolio sam drugara koji ima devizni račun da poruči direktno od njih, a oni su mu poslali SWIFT i još neke za*ebancije da im uplati preko bilo koje banke, pa kad legne uplata onda će da pošalju. Trebalo bi sutra da on to odradi, pa ću videti kako će sve na kraju ispasti i koliko će koštati. Javiću ovde kako je prošlo.

Inače, znam da je ranije bilo grupnih naručivanja, pa sam se nadao da ću saznati zbog čega ih više nema. Da li je zbog toga što ljudima trenutno ništa ne treba ili se javio neki problem koji ranije nije postojao.

Zelio bih kupit kuciste sa Caseking-a, posto nisam pronasao da ima isto igdje u blizini u pitanju je Lancool k65/pc-9. Jel postoji nacin za isto da se naruci preko neke firme ili nekako drugacije?

Moraš da ih pitaš da platiš preko swift koda, pošalji im email na engleskom i sve ih pitaj kako ide.

Moraš da ih pitaš da platiš preko swift koda, pošalji im email na engleskom i sve ih pitaj kako ide.
Hvala na predlogu al evo sad vidim da mi se neisplati sam da narucujem nesto gabaritno poput kucista od tamo, cjena ima da izadje skoro duplo. Jedino ako neka domaca firma prima narudzbe.

Vrh Dno