Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Jel radila neka glupa plavuša? I ja sam joj pokazivao sliku :)

Plavusa jeste bila, ali glupa ni malo :) Rece da ce "provjeriti i pozuriti" porudzbinu...E sad, da li ce stvarno tako biti ili ne ostaje da sacekamo par dana.

Inace, ko voli futrole sa vise boja, ima u Samsung radnji (desno od glavnog ulaza u TC Usce) zuto-zeleni Belkin snap on, vrlo kvalitetan ali meni se nije dopala kombinacija boja. 2100 dinara kosta.

Tog Belkina ima u Nemackoj u vise boja, ima i klasicnijih ali i egzoticnijih ali korektnih. Ta zeleno-zuta je najruznija, mada nije ni ona tako jako strasna.

Naravno, a cenu vec znam - 17.99€. Jedino jos moram da proverim kojih boja ima.

Inace, danas u Becu u jednoj radnji Nexus na akciji (jos danas, i imaju komada na lageru) ali nemam nikoga tamo da mi kupi... :(

Ako neko pak sebi hoce da uzme, mozem mu dam podatke na PM.

eh... i meni bi legao tako jedan, al' nemam nikog tamo.

Mani me, celo vece i jutro danas kopam, ali niko cak ni u Austriji (posto moze da se uzme i u Salzburgu recimo) koga iole dobro znam... Skenjao sam se.

po kojoj ceni? moze i na PM, sada sam se setio da ortak ima kumove tamo.

Vazi.

Iznogude - PM.

Kontam da ce vec danas biti uslikano... ;) Ako ne, onda sutra definitivamente.

Postoji li nacin da flesujem 4.1.1 JB a da ne izgubim aplikacije? To sam radio na DHD-u i CM ROM-u, samo skinem ROM 80MB, flesujem iz cwm-a i ne izgube se aplikacije a ne znam moze li ovdje.

Postoji li nacin da flesujem 4.1.1 JB a da ne izgubim aplikacije? To sam radio na DHD-u i CM ROM-u, samo skinem ROM 80MB, flesujem iz cwm-a i ne izgube se aplikacije a ne znam moze li ovdje.

To se zove dirty flash i može samo ako upgrade-uješ rom, tipa dhd1 na dhd 2.
Kada prelaziš sa jednog na drugi rom, to nije preporučljivo.
Šta fali titanium backup-u?

Nista te nisam skapirao ... :)

Ne prelazim sa rom-a na rom, mislio sam samo da nekako refresh-ujem sistem a da aplikacije ostanu...

Titanium me jednom za**** i ne koristim ga vise.

Naravno, a cenu vec znam - 17.99€. Jedino jos moram da proverim kojih boja ima.

Inace, danas u Becu u jednoj radnji Nexus na akciji (jos danas, i imaju komada na lageru) ali nemam nikoga tamo da mi kupi... :(

Ako neko pak sebi hoce da uzme, mozem mu dam podatke na PM.

Evo mene u Becu, ali ta radnja je daleko na periferiji da je to za mene neizvodivo. Sto ce tice futrola za Nexus toga ovde nema sa obrazlozenjem da iako se telefon odavno pojavio tek sada pocinje da bude popularan, pa ocekuju da dobiju i stvari za njega.

Nista te nisam skapirao ... :)

Ne prelazim sa rom-a na rom, mislio sam samo da nekako refresh-ujem sistem a da aplikacije ostanu...

Titanium me jednom za**** i ne koristim ga vise.

Šta sada imaš? Imaš stock 4.1.1 i hteo bi samo ponovo da flešuješ isti rom? Mislim da onda možeš samo wipe cache i dalvik i install.
Nije te on ******o nego ti nisi nešto lepo uradio :)

Šta sada imaš? Imaš stock 4.1.1 i hteo bi samo ponovo da flešuješ isti rom? Mislim da onda možeš samo wipe cache i dalvik i install.
Nije te on ******o nego ti nisi nešto lepo uradio :)

Upravo to hocu,da reinstaliram ROM (stock 4.1.1) ali da ostanu aplikacije.Jesi siguran da moze tako? Moram skinuti 4.1.1 i c/p na karticu onda...
Nisam nista zeznuo,fino odradio backup i kad mi je trebao restore....trt,nijednu nece da vrati....Plus, sto moram jednu po jednu da instaliram. iTunes je majka mara za backup/restore pricali sta god hocete :)

Upravo to hocu,da reinstaliram ROM (stock 4.1.1) ali da ostanu aplikacije.Jesi siguran da moze tako? Moram skinuti 4.1.1 i c/p na karticu onda...
Nisam nista zeznuo,fino odradio backup i kad mi je trebao restore....trt,nijednu nece da vrati....Plus, sto moram jednu po jednu da instaliram. iTunes je majka mara za backup/restore pricali sta god hocete :)

Može, samo obriši cache i dalvik. Naravno, pre svega toga nandroid, zlu ne trebalo :D
Javi kako je prošlo.

Jedno po jedno vraća kada je besplatna verzija.

Napravio sam nandroid danas. Obrisah cache i dalvik al tapatalk ne radi i dalje.

Ima li dobrovoljca sa placenom verzijom da proba reinstall?

sta ti treba? meni kupljen TT radi normalno i na XDA i na Benchu. i stara i najnovija verzija.

I meni šljaka kako treba TT na par foruma, kupljena verzija.

Uf ne mogu da mozgam vise, prema onome sto sam sinoc nasao na netu moze da bude i do provajdera koji ne dozvoljavaju odredjen saobracaj u koji spada ttalk komunikacija sa serverom nakon prve instalacije. To se nekako i poklapa sa mojim stanjem jer nemam wifi pored sebe odavno i prvi put sam se preko 3g mreze zakacio na net....Zato pitah ima li neko ko je voljan da reinstalira ttalk i prvo povezivanje da bude preko 3g? Ja sam a Telenoru.

Btw oce li se piti ona kafa uz Nexus i jos po koji uredjaj? :)

Napravio sam nandroid danas. Obrisah cache i dalvik al tapatalk ne radi i dalje.

Ima li dobrovoljca sa placenom verzijom da proba reinstall?

Pa jesi li stavio rom ponovo?
Ma podivljao je tt, prvo mi nije prikazivao participated, pa je onda normalno proradio i evo sada neće ni participated ni unread. Mada to mi se dešava samo sa xda, tako da je to možda do njih.

Kakva kafa? :)

Ha! Proradio... Ipak je ovo oko 3g/wifi bilo u pitanju. Nadjoh free wifi u ulici gdje stanujem zakacio se, i iz prve sve proradilo ;)

Uh mater mu... za dlaku da se za****m i odradim reset bez potrebe...

Kafa.... pa kafa ubedjenja da Iznoguda nagovorimo da predje u nas tabor umjesto u SIII :) Al nemamo nikog sa S III da izadje "na megdan" :p

Vrh Dno