Ko kaže da taj Celeron nije nešto, u pitanju je oslabljeni Core i3 koji je duplo brži od AMDovog C-60 🙂Po meni je svakako bolji izbor 722....ovaj model koji ti gledas ima procesor celeron, za koji kazu da i nije nesto.....zatim 4celijsku bateriju, a 722 je sigurno jaci za sve u kombinaciji sa njegovim procesorom i grafickom...idi na 722 ... ili ovaj sto imam ja asus 1215b, ako ga jos negde ima...ili mozda lenovo ideapad s205....ova tri te sigurno nece razocarati. 722 sam imala i odlican je...ovaj asus 1215b po svemu je isti kao 722..osim ciklet tastature, 12,1 display...baterije drze odlicno....pogledaj...i lenovo koji mozda krace drzi bateriju ali odlican..tu procackaj u kojim konfiguracijama moze da se nadje ....
CPU je dosta jači ali je pitanje za grafiku ?
I? Nakraju sta? Jel ga kupio ko el ne?
Ja čekam oktobar...
Probao sam ga malo u jednoj gigatron radnji...Delovao je jako živahno, i brzo...
Mene je gotovo ubedio, ostaje samo da budem siguran da će moći osmica na njega, kao i da baterija može da izgura bar 4-5 sati...
Inače, na svim testovima, ovaj celeron jede atome i c seriju amd-a za doručak...
Verovatno nisam u toku, ali, da li postoji neki poseban razlog za čekanje meseca oktobra? Očigledno, ja ga još uvek nisam kupio ali sam siguran da hoću u dogledno vreme.
I jesu li ti rekli u radnji nesto za bateriju?
Ja sam ga uzeo danas i mogu vam reci da sam zadovoljan za sada. Jako lep dizajn i dobra tastatura. Jedina mana je visoka rezolucija na malom monitoru, pa se mora odmah podesiti da fontovi budu veci, a Chrome podesen na 125% zuma stalno. Vidi se i na standardim podesavanjima, ali za mene je to sitno i ne zelim da se napinjem.
Sto se tice performansi, 4.3 je system rating i sasvim zadovoljavajuce, uz standardni "office" rad nisam primetio nikakvo usporenje, pokrenuo sam cak i IDE za programiranje i to radi bez problema. Baterija izdrazava vec cetvrti sat, jos 30tak minuta, ali to je ono prvo fabricko punjenje, jos ga nisam kacio na punjac.
Ako se odlucite da ga kupujete, mislim da se necete pokajati 🙂
Ja sam ga uzeo danas i mogu vam reci da sam zadovoljan za sada. Jako lep dizajn i dobra tastatura. Jedina mana je visoka rezolucija na malom monitoru, pa se mora odmah podesiti da fontovi budu veci, a Chrome podesen na 125% zuma stalno. Vidi se i na standardim podesavanjima, ali za mene je to sitno i ne zelim da se napinjem.
Sto se tice performansi, 4.3 je system rating i sasvim zadovoljavajuce, uz standardni "office" rad nisam primetio nikakvo usporenje, pokrenuo sam cak i IDE za programiranje i to radi bez problema. Baterija izdrazava vec cetvrti sat, jos 30tak minuta, ali to je ono prvo fabricko punjenje, jos ga nisam kacio na punjac.
Ako se odlucite da ga kupujete, mislim da se necete pokajati 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari