Šta je novo?

Ventilator za Point of View GTX550Ti

Drica

Cenjen
Učlanjen(a)
05.08.2012
Poena
154
imam gore pomenutu graficku....polomio sam krilca na ventilatoru i voleo bih da zamenim ventilator ili ceo kuler.... da li mogu negde da nadjem stock kuler za ovu graficku? ako ne,koji bi mi kuler za nju preporucili?

Pa gde guraš prste tamo 'de ne treba? :p
Kako si to izveo?

Recimo da preko tog kulera stavim neki drugi, što bi bilo najjeftinije.

http://www.fudzilla.com/home/item/22464-pov-/-tgt-gtx-550-ti-beast-reviewed?tmpl=component&print=1

Tu ne bi trebalo da bude problema. Nadji neki ajci 80mm ventilator, i napravi plastiku ili lim sa rupama za kacenje, pa namontiraj. Treba malo vestine ali se moze. Nadjes neki ajci ventilator, koji ide na 2500-3000rpm. Isto tako moguce je da neko "radno kolo" mozes prosto premontirati na postojecu osnovu, mada je to vec manje verovatno.

Da li si probao da zalepis lopatice. ja sam to pre radio i moze, ali treba strpljenje i dobro oko da bude na svom mestu.

Sve u svemu imas dosta resenja, a ima i gotovih proizvoda.

Poslednja izmena:
zalepio sam neke....dve cesu o kuler......trece i cetvrte nema te je graficka vrlo,vrlo bucna i trese komp....

zalepio sam neke....dve cesu o kuler......trece i cetvrte nema te je graficka vrlo,vrlo bucna i trese komp....

ja se toga ne bih igrao... ventilator sada zanosi, jer nema balans. i postoji jaka verovatnoca da ti neka od lepljenih, ili cak i ove "normalne" otpadne bas zbog zanosenja.

nasao sam neki fan od 8cm i zasrafio za kuler dok ne nadjem resenje.....malo sam majstorisao :smash:

Nazad
Vrh Dno