Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Jel se sporazumevate preko translate-a? :p

evo da prijavim u 4.1.1 ekipu...:p
uradjeno preko toolkit-a, na stock 4.1.1 yakju

Imam pitanje u vezi apn-ova... rucno sam podesio sve sto treba za net ali mi se u poslednje vrijeme desava da iz cista mira onaj plavi marker nije aktiviran i nemam net, dakle sam od sebe se ugasi da tako kazem... Nekad se posle restarta vrati i imam net, a nekad (takodje posle restarta) nije aktiviran i isto imam net?!?

Ima li veze market unlocker sa tim mozda?

Kako uopste imam net ako nisu parametri uneseni?

Imam pitanje u vezi apn-ova... rucno sam podesio sve sto treba za net ali mi se u poslednje vrijeme desava da iz cista mira onaj plavi marker nije aktiviran i nemam net, dakle sam od sebe se ugasi da tako kazem... Nekad se posle restarta vrati i imam net, a nekad (takodje posle restarta) nije aktiviran i isto imam net?!?

Ima li veze market unlocker sa tim mozda?

Vidim da korisnici različitih telefona imaju probleme sa market unlocker-om, probaj da ga deinstaliraš i vidiš kako će se onda telefon ponašati? Ja taj problem nemam, a nemam ni market unlocker.

Kako uopste imam net ako nisu parametri uneseni?

Vidim da korisnici različitih telefona imaju probleme sa market unlocker-om, probaj da ga deinstaliraš i vidiš kako će se onda telefon ponašati? Ja taj problem nemam, a nemam ni market unlocker.

Nemam ga odakle instalirati ponovo a koristan mi je zbog update-a placenih aplikacija...

Imam 3.2.2 verziju, ima li neko nesto novije?

Skini Gnex ToolKit, instaliraj mu 4.1 iz tog toolkit-a i to je sve.... Ko zna kad ce update.

^^
Naravno, ako odnese telefon sa otključanim bootloaderom u servis, izgubiće garanciju, ali ako ga zaključa pre nošenja, sve će biti ok.
Samo znaj, otključavanje/zaključavanje bootloadera uvek formatira nand.

Nego, ja sada imam jedan problemčić.
Kada povežem telefon na komp (mtp protokol) vidim strukturu foldera od pre 5-6 dana. Uopšte nema foldera koje sam kreirao, recimo, juče. Međutim, kada memoriju gledam iz solid explorera, sve je ok. Kao i kada pristupim file sistemu preko ftp-a. :trust:
A taman sam se nameračio da prebacim neke stripove.

Poslednja izmena:
Urose obriši proxy u APN-u mada meni normalno radi i sa uključenim unlocker - om i kad vratim na VIP...

Inače ubacio sam JB na GS2, Google now savršeno sve prepoznaje i savršeno radi... Baš sam se iznenadio... Izgleda da mi je dobar English accent :D

Isto kao i kod tebe ;)
Doduše još nije sredjen hw composer, tako da nema buttery smooth efekat, ali sve ostalo radi, može na dnevnoj bazi da se koristi uz 2-3 restarta jer ima još i RAM leak... To je to za sad...

Samo da kazem da vlada veliko interesovanje za ovaj pjeskareni snap on od par strana ranije....Bio danas u Uscu i cura koja radi me zaprepasteno pogledala kad sam joj pokazao sliku,kaze "Pa stici ce, strpite se evo zovem da pitam za porudzbinu..." :):)

Samo da kazem da vlada veliko interesovanje za ovaj pjeskareni snap on od par strana ranije....Bio danas u Uscu i cura koja radi me zaprepasteno pogledala kad sam joj pokazao sliku,kaze "Pa stici ce, strpite se evo zovem da pitam za porudzbinu..." :):)

Jel radila neka glupa plavuša? I ja sam joj pokazivao sliku :)

^ kakav stereotip, cista diskriminacija :)

Ta plavuša zna sve modele telefona bolje nego mi ovde. :)

E la'fa cukur da bar neko od tih sluzbenika rastura u svom poslu! :)

Odlicno, samo nek' ih poruce. I hvala svima koji se oko toga angazuju. ;)

Nazad
Vrh Dno