Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram skrenuti paznju svom JetSpeed-u da prati malo trendove, moj nije resetovan vec mesec dana :(

prekosutra 01.08, da li se nadate nekim akcijama od tad ili ne verujete da ce biti nesto pre septembra? msm da bi bilo krajnje vreme da se da neka akcija :/

Oa ima ona akcija sa 30 % popusta u drugoj godini ugovora ili kako vec ide. :D

Poslednja recimo 3 meseca konstantno me zeza njihov JetSpeed ruter, maltene svaki dan po par puta net se zaglupi (umre) pa moram da ga resetujem na taster ili "na kabl" svaki put. To se ranije nije desavalo, net je umeo da radi nedeljama bez reseta rutera. Ima li jos neko isti problem?

I meni se to desava takodje sa istim ruterom,takodje mi veza cesce puca ali to je pocelo onda kad sam uveo iptv ! Sto se tice zaglupljivanja rutera to ima jedno pola godine da me zeza.Pre par meseci sam zvao da pitam do cega je i draga gospodja mi je obavestila da su upoznati sa problemom oko ovog rutera i da kolege rade na ispravljanju problema.E,sad da su ga popravili i nisu a kako to da samo ovaj zeza,eto vec ne razumem!

Poslednja izmena:
Ljudi, ja stvarno ne znam koji net da uzmem. Sutra putujem i idem da im vratim ovu opremu i da raskinem ugovor, ali ne znam šta dalje da uzimam kad se vratim. Vezivanje na dve godine mi je nekako previše. Ko sve daje mogućnost ugovora na godinu dana, a da ima solidne cene?

Sto ti je 2 godine puno ? Ako bude dizanje brzina u medjuvremenu i tebi ce da podignu, nemas razloga za strah.

Nije to problem, mene najviše brine da u sledećih 6 meseci do godinu dana ne dođe Targo na Banovo, a ja vezan za nekog ADSL provajdera dve godine, to bi mi bio baš smor. Zato pokušavam nekako da se ogradim, uvek će mi biti bolja optika od ADSL-a, čak iako Targo cene nisu nešto specijalne.

Nece ti targo doci za to vreme na b. brdo.....uzmi obican kabl i uzivaj te 2 godine....sto pre uzmes pre ce ti isteci ugovorna obaveza :D ;)

Niko to ne zna, mogu da dođu mnogo ranije, sigurno neće ostati samo na nbgd, a banovo im nije toliko daleko da povežu...

Gizmo ko živi na selu, a, a, a, gde ti je optički net? ,)

Znači to je, istekao ugovor, tek sada vidim, imam 2. telekom adsl-a i računi mi duplirani, tj vratili se na standardnu cenu. Onako sa popustom 50% je bilo realno, ovo je definitivno preskupo sada u poredjenju sa drugim provajderima.
Ali, pošto sam u megalopolisu Stara Pazova, imamo veliki izbor provajdera, tako da će biti neki 80/40 Mbit/s verovatno ovih dana :type:

@Gizmo, ma jok, opusti se, procice prilicno vremena dok ne krenu da se sire na stari deo beograda jer imaju jako mnogo posla tamo gde su sad trenutno...

A Gizmo ne moze Ikom, jer je u baksuznoj zgradi gde moze samo tv da fercera :d

Ja to zaboravio :d , onda jedino sa telekonjom da cepne jos 2 godinice :D

Da se pomiri sa sudbinom, stavi potpis i kaze sudbonosno da :D

E moj druže Lappy, Stara Pazova nova prestonica Srbije jel :d . Spustio sam paket na najniži dok nisam tu, ne mogu da se zezam sad sa ovim stvarima, kad se budem vratio za dve nedelje videću šta i kako.

Bar pusti free wi fi za komsije dok si na odmoru, da ne bude da placas a niko ne koristi :)

Gledam s vremena na vreme njihov site i jos ne izbacuju neke akcije. Nadam se da ce u Septembru izbaciti neke povoljne akcije. Onu sto drze click 4 po click 1 na dve godine ugovora im je skroz bzvz.

A vala bi mogli malo povecati brzine, odavno nisu.

Mogli bi izbaciti taj klik4 i zameniti ga sa klik6 po ceni klik1.

Pa kad bi to uradili bilo bi extra. Samo sto ocigledno ih nesto bas briga da se iscimaju oko bilo cega.

Sa kojim paketom bi vi bili zadovoljni i koja cena da bude tom paketu ?

Da za 1500din ima 6mbs i ne bih se bunio. Ili kao sto je bilo 1000din 4mbs.
Oni vec bas duze vreme nisu menjali brzine.

sinoc sam promenio brzinu na 16/1 medjutim od jutros jedina promena koja se desila jeste da u ruteru pise 16/1 a sve ostalo je isto i po dl i ul a tamo sam stiklirao da se realizuje najveca moguca brzina koja moze na centrali i sta sad? jos je i 31. ako ne budem mogao sutra da vratim na 1.5mbit -.-

Gledam s vremena na vreme njihov site i jos ne izbacuju neke akcije. Nadam se da ce u Septembru izbaciti neke povoljne akcije. Onu sto drze click 4 po click 1 na dve godine ugovora im je skroz bzvz.

A vala bi mogli malo povecati brzine, odavno nisu.

Brze ne moze jer tehnoloski limit je odavno udaren, ali bi mogli da spupste cene ili ponude striptizete uz pakete, jer ovako vise ne ide.

Upload bi mogli da povecaju, po meni realne cene bi ovako izgledale
2mbit/512kbit za 1200 din
6mbit/1.5mbit za 1600 din
12mbit/3mbit za 2000 din
16mbit/4mbit za 2300 din

Upload bi mogli da povecaju, po meni realne cene bi ovako izgledale
2mbit/512kbit za 1200 din
6mbit/1.5mbit za 1600 din
12mbit/3mbit za 2000 din
16mbit/4mbit za 2300 din

To moze samo na adsl2+ annex M a to jos nema ovde tako da ne racunaj upload brzinu vecu od 1mb jos

Bla, dobro onda nek samo najnizi paket ima 512kbit svi ostali 1mbit, jer ovih 256kbit na 1.5mbit paketu je uzas uzasa, znaci nedo bog da krenes vise sajtova paralelno da otvaras ugusi se upload a ne download lol

sinoc sam promenio brzinu na 16/1 medjutim od jutros jedina promena koja se desila jeste da u ruteru pise 16/1 a sve ostalo je isto i po dl i ul a tamo sam stiklirao da se realizuje najveca moguca brzina koja moze na centrali i sta sad? jos je i 31. ako ne budem mogao sutra da vratim na 1.5mbit -.-
jesi restartovao modem/ruter?

evo sad mogu i da udjem da menjam brzinu opet posto je novi mesec i pise mi lepo da mi je brzina 16/1 a i dalje imam 1.5mbit hahah smesno i sad ce da mi naplate 2 dana sto sam kao imao 16mbita a ja ih nisam ni video ccc

bankrotiraces ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno