Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Mislim da nije moguće, osim ako ga ne držiš u airplane modu? Mada i za to mi je puno. Tim tempom ćeš imati 8h screen on time.

Bio je jedno sat vremena u airplan modu, dok je grmelo i "tukli" gromovi nad Kulom. I sam sam iznenađem ovim, kao što sam već napisao. Možda telefoni za Nemačko tržište imaju bolju bateriju. :p Pošto se spremam na spavanje ostavio sam ga upaljenog da vidim koliko će preko noći potrošiti bateriju? Zaboravio sam da napomenem da sam isklučio sinhronizaciju, i par puta ručno proveravao mail, na Play store skidao "brdo"aplikacija, napravio par fotografija (kamera radi neverovatno brzo, bar u odnosu na druge telefone koje sam iamo). Obavio sam samo jedan razgovor u trajanju od par minuta, kvalitet razgovora izvanredan. Probao aplikacije kako rade na ovoj rezoluciji, surfovao, pogledao par YuoTube klipova...

Poslednja izmena:
Je*em vam svima Sunac zaran, tu mi pravite zazubice... :D

Magnum here. :p

Još kada bih mogao da nađem extended bateriju sa belim poklopcem, odma' bi' je mazn'o. :D

Mislim da nije moguće, osim ako ga ne držiš u airplane modu? Mada i za to mi je puno. Tim tempom ćeš imati 8h screen on time.

Pa, teorijski moguce da je imao 4h screen on, ali da mu nista zivo nije bilo upaljeno i da ga je koristio iz cuga 90% vemena. U svakom slucaju vrlo zanimljiv rezultat.

Volio bih da vidimo i scr shot jednog takvog koriacenja....

Mironiko znaš da volem malko da se šalim, ;) ali ovaj put sam stvarno ozbiljan, kupuj i ne razmišljaj više? :trust:

Ma Pavle, vec sam se odlucio za Gnex, ali jos nepun mesec sam u Nemackoj, gde ga necu kupiti kako stvari stoje, a vi tu masete Gnexovima i samo me nervirate... :D

Javim Vam sutra da li ima u Uscu futrola jos, otici ce moj drugar da vidi. Nazalost, nisam mogao da ga zamolim da uzme vise - naime, on je meni nesto malo kao duzan, i insistirao je da sam uzme ovu za mene, i naravno nisam mu mogao traziti da uzme dve. Bar ce videti ima li ih...

Pa, teorijski moguce da je imao 4h screen on, ali da mu nista zivo nije bilo upaljeno i da ga je koristio iz cuga 90% vemena. U svakom slucaju vrlo zanimljiv rezultat.

Volio bih da vidimo i scr shot jednog takvog koriacenja....

Nema problema. Samo da mi neko kaže kako i da li je moguće praviti SS na Nexus-u bez posebnih aplikacija? Ili koja aplikacija radi na nerutovanom telefonu? Radi li "No Root Screenshot It" na njemu. Na Motoroli Razr mi nije hteo da radi, dok je na Atrix-u i LG 2X normalmo radila.

Dakle, napuni tel, koristi ga kako inace koristis (airplane, manual push za mail itd...) i kad batt padne na 5-10% odradi scr shot onog generalnog usage-a i OBAVEZNO screen on. Mene licno zanima kolika je razlika kad se manuelno provjerava mail i ostalo jer je meni sve zivo na auto i dobijam skoro 4h display i oko 13h sa data konekcijom (u zoni sam odlicne pokrivenosti tako da 3g radi jako dobro)

Ma kamera na gnex-u je sasvim dobra, nego ljudi zatrpani sa reklamiranjem XX ultra mega giga piksela ocekuju ne znam sta....

Drugar iz Bg-a ipak nije uspeo da stigne do Usca...

Moze li neko od vas momcadi ipak da skokne sutra-preksutra i da uzme tu jednu futrolicu/hardcase i meni? Placam ili odmah (preko uplate na racun) ili kad se vrnem u Srbiju, i vodim na pivo. :)

Bas tak'a siva je ljeeb ljeebova.

P.S. Ovi suvisni e-ovi su tu jer inace tekst bude moderisan... :D

Poslednja izmena:
Ja sam od sutra do petka u novom sadu, ako znaš gde ima tamo, mogu da ti kupim, a u bg se vraćam u petak, tako da mogu i tada.

Nemam predstavu, u Berlinu sam vec mesec dana... Ako te ne mrzi da pogledas - prodavnica u Pothodniku kod Bazara je najveci pik. Taj lik koji je drzi ima uvek najvecu ponudu.

Beogradjani? :)

Nemam pojma šta je pothodnik, mada znam šta je bazar :)
Takođe, vrlo bitna stvar, šta tačno tražim? :D

Ja radim 10-20h, bolje da neko ode preko dana. Ako baš ništa ne bude, organizovaću nešto.

Nemam pojma šta je pothodnik, mada znam šta je bazar :)
Takođe, vrlo bitna stvar, šta tačno tražim? :D

Imas na prethodnoj strani, kontam. Siva "peskirana" futrola tj. hardcase za Nexus. Moze i crna, ako su to opcije sto se boja tice.

A pothodnik ne mo's promasiti ako znas gde je Bazar. :)

Steta sto nisam u NS sad kad dolazis, da te izvedemo Djilke i ja na vops... :)

Ja radim 10-20h, bolje da neko ode preko dana. Ako baš ništa ne bude, organizovaću nešto.

Ok, hvala - cekamo da vidimo da li ce se naci neki dobrovoljac. :)

Možda, ako stignem pre puta, svratim u ušću da vidim, ako ne onda ću potražiti u ns.
Dolazim ja često u ns, biće prilike :D

Odlicnost. ;)

Ja jako mrzim tog lika u pothodniku, ima dosta visoke cene, a i bezobrazan je. Ja sam back cover za GS2 uzeo preko ebay-a za 6$ sa shipping-om, a taj isti je kod njega 1400 dinara, plus kaže mi original, a ja vidim isto istacko, čak i ta plastika u kojoj je cover ista :)

Za Sonica,
Pothodnik = podzemni prolaz

@mironiko što ne nadjes tu nekog Nemca ili bolje Nemicu (mozes nešto i u naturi platiti :D ) i uzmes preko ebay.de?

Nema u Uscu, za par dana ce kao biti. Ajde neka neko nadje na ebay pa da porucim...

@Djilke
Ma ovi u skoli sto rade sve neki mentoli, jbs ga... Rado bih ih izbegao za tu naturu. :D

@Frostonja
Vidi sa trenjem, on je jedini i kupio pa nek kaze sta pise na ambalazi ili pogleda malo pa prepozna, iskopa... Mene odmah racunaj za jednu ako niko ne nadje uzivo, crnu ili sivu (bolje). Hvala unapred! :)

Nazad
Vrh Dno