mmarkovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.04.2008
- Poena
- 319
ARHD 7.2.2 , odličan je...
+1 za ARHD 7.2.2 bolja baza i bolji screen time! Mozda najstabilniji rom so far!
ARHD 7.2.2 , odličan je...
Ja ne mogu da verujem da se ovde i dalje raspravlja o HOX vs sgs3![]()
Da li je neko probao da pusti full HD film sa one x?
Na YT vidim da su puštali 720p.
Pozdrav svima.Vlasnik sam sivog HOX-a uzetog u vipu,ja sam druga ruka
Da odmah navedem da od silnih problema jedino imam onaj s razlivanjem ali samo u donjem desnom uglu na sivonjski pritisak,tako da me to ne brine,ostalo je super.
Ovo mi je 4 htc telefon i prilicno sam im veran.
E sad pitanje za flash-o-holic ekipu.Trenutno koristim arhd 6.2.0 pa me interesuje da li je moguce s onim 3 dot patch remover da se remapuje meni dugme na arhd 7.2.x posto je 2.05.x base?
To mi je must have i bez toga necu ni da menjam rom.
A reci mi jel to u aroma instaler imam opciju da biram kad flesujem rom?
Jer sam vec jednom flesovao 7.2.x i taj patch zajedno i upao mi je telefon u bootloop.
Izvini sto smaram,ali jos samo jedno pitanje
Da li mogu samo preko arhd 6.2 da flesujem 7.2 verziju bez wipe,da mi se ne obrisu aplikacije?
hvala unapred.
JellyBean 4.1.1 CM ROM - fasciniran sam glatkocom (ko na iphonu), moze se koristiti za svaki dan, preporuka za probanje.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1786696
bukvalno sam htio da rutujem tel (i izgubim dvogodisnju garanciju) samo zbog toga :dthere is one feature that will appeal to anybody who values screen real estate: a saner option for the menu button. Previously, the HTC One X displayed a large, black bar whenever a menu button was called for but the app didn't support Android 4.0's implementation of the menu button in the action bar. Now, there is an option within settings to rid yourself of that large black bar and instead long-press the multitasking button in order to pop up the menu. We've reached out for an official changelog of updates and we'll update when we hear more.
Update: it appears that apps are less likely to be closed down as aggressively in the background, a much-hoped for improvement in multitasking.
znam da je to fora da se najmanje prikrije logo proizvodjaca,nego ajde da vidimo. predpostavljam i ja da je patka
upravo to i mi pricamo, al ajdNije10:08 je fora odavno koja je l, da se glupo izrazim, hajlajtuje logo/brend sata. HTC je preuzeo tu foru.
Konacno je izasao iGo Primo za 720x1280, napatih se sa navigonom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari