Šta je novo?

Male PC Igre - update na benchu

Hahaha xD Ceo glupi internet bruji da je Tim Mario, samo je Igoritza video his true face... Željko Mitrović :d

poshto sam igrao samo u pauzama, upravo sam preshao braid, ali mi je gameplay time jako kratak, kapiram u odnosu na ostale igrache.

elem - super je igra, kratka dodushe, voleo bih drugi deo.

ja sam skapirao oruku, koja je JAKO kompleksna, kapiram da je ostavljeno igrachu da napravi individualni utisak

jedini nivo za koji sam MORAO da pogledam walkthrough je "Fragile companion", kada timova senka mora da udari glavom u shtok od vrata, to mi zaista nikad ne bi palo napamet.

sad chitam da postoji nekih 8 skrivenih zvezda, od sutra krecem sa time.

za te zvezde moras da pocnes igru iz pocetka.

ako nađeš sam jednu zvezdu, ja ću doći do tebe igore da ti čestitam :D

iz pochetka, zajedno sa puzlovima ? u smislu da moram da dok reshavam puzle, reshavam i zvezde ?

@igor - da, otprilike - mora iz pocetka.

ne mora da znachi. iako je autor braid-a rekao da nece biti nastavka, dao je svima koji zele da koriste fiziku igrice "green light" pa u sluchaju da bude neshto dobro - da se licencira pod "braid 2". ne mogu naci sad link, bash sam pre sat vremena chitao upravo to.

iz pochetka, zajedno sa puzlovima ? u smislu da moram da dok reshavam puzle, reshavam i zvezde ?

Ma kakvi ponovo sa puzzle-ama, možeš se vratiti pa lagano od prvog lvl-a u svojoj već odrađenoj igri misleći samo na zvezde i kako ćeš ih naći. Bio bi mazohizam da mora sve odjednom. Dovoljan je i bez toga :d

JA sam sakupljao zvezde, i ako si vec presao igru NE MOZES da sakupis SVE zvezde (presao sam je sam vise puta...)

Ne možeš sve je skroz drugačija forma rečenice. Može neke da se skupe. (prešao sam je više puta)

ja sam sad prochitao da su te zvezde iskljuchivo programerski otkrivene, da je skoro pa i nemoguce rezonom doci do njih, vec su ljudi gledali walkthrough

Braid има најбољу причу икада. Мени 99% књига није пришло њему по квалитету и оригиналности приповедања.

А шта се добије са тим звездицама? Пошто сам одавно прешао игру, да не прелазим поново?

Ja je nikad nisam presao :( NEmam pojma zasto, mislim da sam reinstalirao win ili nesto tako usred igre i zaboravio sam je. Secam se da sam se bas mucio na nekom nivou gde kad ides napred protivnici idu napred a kad ides nazad oni idu nazad. Svaka cast ko je napravio ono, sve je vrhunski, prica, zagonetke, artwork...

Braid има најбољу причу икада. Мени 99% књига није пришло њему по квалитету и оригиналности приповедања.

А шта се добије са тим звездицама? Пошто сам одавно прешао игру, да не прелазим поново?

Dobijaš još jednu stvar u igri prikazanu koju možeš da protumačiš opet po svom ličnom nahođenju, ili naravno, da shvatiš onako kako je hteo umetnik :)

au brate!!! izem ti braid!!!

reko sam sebi da cu skupiti zvezde kad tad sam.

i evo, dodjoh do world 2, nivo 2 - i skapiram da ima oblak, koji nicemu ne sluzi, i da to MORA da bude zbog zvezde, i pokusavam ... i negde posle gomile i gomile sati zivciranja pokusavajuci gumbu da prebacim preko mosta - skapiram da se oblak mrda. al u fazonu - sporo ko moja baba.

ovo je budalastina, ovo je s*anje. nisam uzeo zvezdu, jer sam skapirao da na nju mozes jedino da skocis sa vrata, na pochetku nivoa a dok oblak dodje do vrata, ja mogu lagano da odem do novog sada i nazad.

odustajem od lova na dalje zvezde, jer neam ja zivaca, ako su ovako retardirane i ostale.

Zar ne mozes da usporis i UBRZAS vreme???

Zar nemas shift + down i shift + Up... Probaj sa shift + up pa vidi da li se krece brze (ubrzaj i do 8x). Ja mislim da se ta zvezda tako uzima.

Samo danas povodom desetogodisnjice igre, PopCap daje besplatno Bejeweled 2. Navali narode.

Head over to PopCap's website to download a free copy of Bejeweled 2 right now for PC or Mac.

This awesome offer is part of a celebration of the 10th anniversary of Bejeweled. The free download only lasts until 10:00PM PST tonight so get on this business before it's too late.

Special note to iPhone gamers: There is a sale on most of the PopCap games in the App store as well that lasts until October 20. Bejeweled 2 + Blitz, Bookworm, Chuzzle, and Peggle are all $.99 for the time being. Normally, they go for around $2.99 to $4.99.

http://www.popcap.com/games/bejeweled2/?icid=bej2free_HP_PLARGE_pc_10_10_10_EN

odustajem od lova na dalje zvezde, jer neam ja zivaca, ako su ovako retardirane i ostale.

A šta bi uradio da skupiš sve zvezde i da pojma nemaš gde da nadješ jednu i onda skapiraš da moraš celu igru iznova da odigraš zato što se ta zvezda može pokupiti samo u odredjenom trenutku? :)

ok, ajde nastavicu :) skupljam ovu, idem dalje. :)

VVVVVV je fina igra :)

http://www.youtube.com/watch?v=sf06P-_1lkU

@ Igoritza: You will fail :D Postoji jedna ili dve zvezde koje nisu toliko teske, ali je ostale skoro nemoguce naci. U svakom slucaju, ni jedna druga ne zahteva foru slicnu toj sa oblakom.

Poslednja izmena:
Toki Tori
tokitori_steam03.jpg

ja moram da pohvalim TokiTori - pile je legenda. iako je kraj bizaran - toki sprema przena jaja :S:

odlican puzzle, a ja posto nisam imao net 24 casa, moram da se pohvalim da sam ga presao bez tutorijala, doduse - bonusi i hard su mi ostali, tek sam otkljucao.

probajte, nece da zazalite.

Jel ima sta novo u ovom zanru .. ?

Plants VS Zombies 2 najavljuju vec 2 godine, a ja nisam pratio nesto scenu ovih mini igara, zanima me bas da li je u 2011 i 2012 izaslo nesto vredno pomena .. ?

Da li je izlazilo nesto tako independent, poput Braid-a .. ?

Jel ima sta novo u ovom zanru .. ?

Plants VS Zombies 2 najavljuju vec 2 godine, a ja nisam pratio nesto scenu ovih mini igara, zanima me bas da li je u 2011 i 2012 izaslo nesto vredno pomena .. ?

Da li je izlazilo nesto tako independent, poput Braid-a .. ?

Skoro sam probao ovo na tu foru - Mini Robot Wars Nije uopste za bacanje...

screenshot2_screenshot3.jpg

Da, ovo deluje kao simpa igra, ali mene zanima nesto sto bas iskace, kao sto je i Braid ... ako je izleteo neki takav biser. sacu bas da vidim sta je od skora izbacio Popcap.

Nazad
Vrh Dno