Šta je novo?

Diablo 3

Nema tu neke mudrosti uzmes 1m golda trazis iteme sa str, vit i ar i nacices za 20-50k komad i to dobar item. Pa cene su pale jako za te standardne iteme sad su na ceni itemi sa 4+ affixa tipa str, vit ,ar, crit, mf, loh, itd...

Gledam pre neki dan bootsi sa str, vit, ar za 20k a iste patike sa MF 2m.

Samo kukate nije mi jasno sta je vama cilj igre? Da otvorite neku kutiju i da dobijete sve? Meni je ovo super sto ce igra da traje, jos kad ubace PVP to ce biti extra.

Vise bezi nego sto igra... To za mene nije barbarian. Tako moze svako da predje( ako ima zivaca da igra 10 sati kao on koji je realno ******), jedino nesto moze kad mu se skine CD sa berserka i earthquake...

Poslednja izmena:
Ovu sekiru sam platio 8 hiljada, za prvi act sasvim dovoljna.

8k.JPG

onaj ko je to prodao za 8k se dobro zeznuo :)

@Kimins
samo kad se setim kad sam prvi put dosao u akt1 :) bila je nemoguca misija ubiti plave elite i to neko duze vreme :D sad iteme za akt1 kupis za 500k i sabijas. A te pare ce svako skupiti od dropova. Pa polako akt2 3 4. Nisu mi jasni ljudi kojima je cilj samo da pretrce igru i sta onda?

Na kraju ce svako preci igru, ali jurice bolje affixe za PVP i brzi farm. Za pvp ce se gledati svaki stats, a dobri itemi sa 5 6 dobrih affixa ce kostati mnogo para.

Mene iskreno mrzi da prodajem takve iteme na Ah sitne pare ali cesto prodam NPC-u 2h i sa 1100 DPS sa solidnim statsima. Nista ako naleti nesto okacicu na forum moza nekome treba :)

Evo ja prodajem nekoliko isto tako dobrih za po 2-3 hiljade, i niko i ne pita. ***. Slucajno sam ih nasao i ne trebaju mi, ali ne moze ni da se proda.

Šta lupetaš majke ti? Pa prodaj ih vendoru za toliko. Što bi ih prodavao na AH za toliko sitan novac?

evo neka meni neko nadje one hand crossbow na AH koji ima minimum 875 damage 200 dex crit damage minimum 50% i socket za male pare :)
to je 4 statsa :) znaci jeftino :D

Poslednja izmena:
onaj ko je to prodao za 8k se dobro zeznuo :)

Moju enčantresicu je bas obradovao :)

Problem je sto ljudi ni ne znaju sta da traze i kupe. Svi bi savrsen item sa primarni atribut+vit+ra+crt+bla bla bla i takve stvari kostaju.
Ali ako rapodelis i na jednom uzmes gomilu vit, onda na drugom mozes da ides sa manje ili nista ali da ima dosta drugih stvari.
Sa dobrom raspodelom se moze sklopiti oprema za prva dva acta bez po muke.

Ova gore je 2Hand zato je i jeftina:). Da se nisi presabrao:p

ah... ucinilo mi se da je 1-hand :| krsh mi monitor na poslu :d

Pošto često igram sa Slaninicom, evo snimio sam jedan clip gde se vidi njegov DH protiv Elite monstera sa Horde / Fast / Jailer / Waller bufovima.

G0rXq.gif

:)

meni zanimljivije da igram sa vama act 2 od farmanja :)

Ae ljudi wisupujte u gameu malo da opicimo coop smorih se ko dabar u gvozdjari :D

Pošto često igram sa Slaninicom, evo snimio sam jedan clip gde se vidi njegov DH protiv Elite monstera sa Horde / Fast / Jailer / Waller bufovima.

G0rXq.gif

To se obicno desi kada ulece prvi :D, ili kad mi bijemo nekog sa strane.

Opaka je inflacija golda na EU GAH, jos kontam da svi koji nadju nesto bas sa lepim statsima zure da ga stave na RMAH. Sad da li Kinezi imaju tolko veci uticaj na ekonomiju golda, ili je drugi mentalitet prodaje, ili Blizzard mesa prste :D.

I u onom klipu sto je Kripparrian (gotivim lika jer je bar radi nesto da pomogne drugima a ne kao onaj klosar trol Athene) uradio na AH je mozda bilo moguce, sad pola toga ne moze da kupis bez 10x puta vise golda, ipak klip je od pre mesec dana.
A i kako igra Act 3, tako isto sam ja igrao Act 2 sa monkom sa 300 AR i skoro nista LoH-a muka ziva, kite-ovanje elita do besvesti i pokusavanje da ih razdvojim.

Za situaciju gde vi sa Barb/Monkom ubijate svaku elitu u Act3/Act4 dok stojite u bari Plague, Desecrator, laseri i Fire chains nece da se desi verovatno nikad ili sa 98% perfektnom opremom i sa min. 2000 LoH-a.

Šta lupetaš majke ti? Pa prodaj ih vendoru za toliko. Što bi ih prodavao na AH za toliko sitan novac?

Ne se nerviras on ti je inace poznat po tome da voli da bude u svakog corbi mirodjija i da voli da pise tako neke nebuloze. On ti je od onih tipova sto da bude lako kada moze da bude tesko.

Inace sutra ako sve prodje kako treba narucujem igru pa se nadam da ce do ponedeljka da stigne a jos moram da dobijem i svoj komp nazad posto je ostao zaglavljen u servisu. Kako nekada tako proste stvari postanu komplikovane.

ima li neko da moze da craftuje flawless star emerald? da mi napravi jedan imam sve potrebne sastojke :)

mislim da ima Stonecold recept, mogao bi i ja da zbudzim koji ali ne znam kako cu da stojim sa socketima kasnije.

i naucite koji delovi opreme mogu imati 300 main stat
http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values/

kao sto vidis ovde boots mogu da imaju 300 DEX, tako da boots sa 200 DEX su dosta ceste.

Pre-pametni druze, stavljeno je na licitaciju. Pocetna cena je ta. Kad nesto vredi ode i za milion. Ako ne vredi niko i ne kupi.

Ne se nerviras on ti je inace poznat po tome da voli da bude u svakog corbi mirodjija i da voli da pise tako neke nebuloze. On ti je od onih tipova sto da bude lako kada moze da bude tesko.

E izvinite sto vam smetam. Sreca jedna sto imamo vas tako pametne.

A ti se posebno razumes u igre. Baldur gate ne valja zbog toga sto ti ni neznas sta je to. Al to ti je ko diablo, samo sa losim kontrolama. :p

A i diablo si igrao pa samo delis savete. Sta bi mi bez tebe. Niko ne bi imao da mi kaze da sam redji od....koje bese komete?

Poslednja izmena:

G0rXq.gif

Haha da, Stone je ova crvena xD
A moze i ovako dok ne ode SmokeScreen u cooldown...
[youtube]PEyk63UaBI4[/youtube]

I onda uleti Stonecold i sve razbaca na svoja mesta :D

Poslednja izmena:
Pre-pametni druze, stavljeno je na licitaciju. Pocetna cena je ta. Kad nesto vredi ode i za milion. Ako ne vredi niko i ne kupi.

E izvinite sto vam smetam. Sreca jedna sto imamo vas tako pametne.

A ti se posebno razumes u igre. Baldur gate ne valja zbog toga sto ti ni neznas sta je to. Al to ti je ko diablo, samo sa losim kontrolama. :p

A i diablo si igrao pa samo delis savete. Sta bi mi bez tebe. Niko ne bi imao da mi kaze da sam redji od....koje bese komete?

Eeeee molim pristune da ne prenose prepirku iz Buldur's Gate teme ovde u D3 :D, jos nam to fali da dodjem *OPET* na temu zasto D3 nema tako razgranatu pricu i bolje osmisljene NPC-ije.

Primetio sam ;) , ali cisto da ovaj drugi se ne raspali na trolovanje :)

Nazad
Vrh Dno