Šta je novo?

Nova Akcija telekoma ADSl

• Začetnik teme Začetnik teme nino42
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

nino42

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
620
Juce sam od ovih u Telekomu cuo za neku akciju slicnu ovoj 50% ali povoljnije, jel neko zna nesto o tome:smash::cigar:

Ma sve ide samo sto nije.... da su hteli da daju nesto kako treba, uradili bi to pocetkom juna, pre nego sto je svima istekao ugovoro pa da u sred leta jure novi net ili placaju OUCH 🙂

Pa nije svima istekao ugovor. Koliko se sećam naglo su prekinuli sa tom akcijom baš negde oko 20. jula prošle godine. Zbog velike navale. I meni je tek pre par dana istekao ugovor. Čekam do kraja meseca, ako ništa, Total Mix, here I come!

Ma ne vredi kukati, sve poskupljuje pa i internet, bilo dizanjem cena ili ukidanjem promocija...

Nema šanse da poskupi iz prostog razloga što se telekomunikacije kod nas razvijaju, i tržište raste, povećava se konkurencija. Realno je očekivati da kvalitet raste a cena opada.

Ne možete cenu telekomunikacionih usluga porediti sa cenom žita pa da kažete, e ove godine mora da poskupi bila suša 🙂

za mene je poskupelo 100% za ovaj mesec, mnogima takodje...

Pa nije svima istekao ugovor. Koliko se sećam naglo su prekinuli sa tom akcijom baš negde oko 20. jula prošle godine. Zbog velike navale. I meni je tek pre par dana istekao ugovor. Čekam do kraja meseca, ako ništa, Total Mix, here I come!

Ja ne znam packy sta uopste cekas covece dobices do 16mb za 1250 din nadji mi povoljnije od toga.

Ma odavno bih ja. Nego nemam ni antenu. Treba pljunuti više od 4000 din za opremu, plus 15 dana bez neta. Osedeću. Računam, ako dođe neka adsl promocija, tih 4 kinte je skoro godinu dana HBO-a. Pa ti vidi. To je ipak više od televizije, 🙂
A i nisam lud za nekim brzim netom. Da opet ponude 1,5 mbps za 760 din, ne bih razmišljao ni sekund.
Razmišljao sam i o boxu, ali me nervira što ne nude neki paket bez mobilnog, a sa uključenom pretplatom na fiksni. ionako ne koristim telefon.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno