1)
nije mi bas jasno:
prvih 12 meseci = TV+internet = 1.00din
drugih 12 meseci = TV+internet = 1.534.00din
da li je tako.
2) Koji su to kanali bolji, sta je to u cemu je SBB bolji u TV programima od telekoma. Sto se tice kanala na SBB daj boze da imas da nabrojis 10-15 programa da vrede (i to je mnogo..stvarno je mnogo).
3) Sto se tice interneta na SBB-u on radi dobro, ako izuzmemo ove vrucine sada pa se desava da internet trokira, usporava, dolazi do prekida u vezi. Ruku na srce to se sve desava sa ovim vrucinama. Ono sto meni smeta kod SBB je bezobrazluk istih zato sto za iste pare primenjuju trojake arsine.
Ako si pripejd za 1.540,00din = (2048/256)
Ako si postpejd za iste ili sl pare = (6144/512)
A Ako si postpejd (u paketu) za iste ili sl pare = (10240/1024)
Ja nisam postpejd ne zelim da se vezujem jer smatram da nije adekvatno. Zasto? Jeste (10240/1024) brzina dobra, ali da li meni to treba ili ne, to je ono pitanje. Zato sam ja pitao za Telekom jer ova ponuda koja se nudi za internet je duplo brza od pripejda SBB ali je i cena (ako sam lepo razumeo) prilicno niza i to je moj razlog zbog cega sam se zainteresovao za ovu neko pomenu stara-nova promocja.
Naravno da je čudno, da Telekom bude jeftiniji od SBB-a.Hvala na odgovoru znaci pogresno sam razumeo i bilo mi je cudno da je toliko jeftino.
Da ukoliko naidje neka promocija koja ti odgovara mozes da se prebacis na nju trenutno si bez ugovoraPoz, istekao mi je ugovor 02.06.12 (Telelom adsl- 1.5mbps paket ) I automatski je produzen. Mene interesuje da li pri nekoj skorijoj promociji imam mogucnost da se prebacim na tu promociju I potpisem ugovor? Znaci ja nisam potpisao ugovor za produzavanje usluge vec je automatski produzena.![]()
slazem se ,nekih 2000 je realna cena za 16mbi ja cekam,imao sam 16mb za 2600 valjda...sada istekla promocija i 4500 16mb.Mnogo bre,najskuplji su..Kao mozete promociju izabrani paket po ceni nizeg,sto je 4100 ,opet skupo
I ja isto obozavam ove "realna cena za nesto" procene![]()
Kakve procene i kakva virtualna realnost? lol
Pogledajte malo koliko kosta net u drugim drzavama...
Nasao sam, najverovatnije, jeftinije resenje.
Odlazim sa Telekoma na Orion Telekom.
Kamo lepe srece da je samo Neobee u pitanju! Sezampro bese veci ali ne i bolji ISP. Sezampro + Neobee = Orion.Ima da se usrećiš kao i mnogi, he-he. Da se razumemo, nije da volim telekom i ne daj boze da ga branim, cesto ga pljujem, ali orion...
Gde god Neobee umesa prste tu nema leba
![]()
Iselio sam iz stare gajbe, na kojoj mi više neće trebati IPTV, ali hoću da mi ostane što osnovniji paket za net, jer će ponekad zatrebati.
1) Hoće li biti neka promocija uskoro, a da će obuhvatati Click 1? Puno mi ovih 1500, potpisao bih i na 300 godina, samo da daju kakav god najniži flat paket po ~700 din.
2) Sad kad odjavim IPTV i downgradeujem net na Click 1, hoće li mi ostaviti wi-fi router ili će tražiti da vratim i dati mi ono malo glupavo roze sokoćalo koje su ranije delili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari