Šta je novo?

Akcija - kupis Samsung ES8000 TV i dobijes Galaxy S3 za dž :)

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Znam da reklamiranje nije dozvoljeno, ali ja nemam nikakve koristi od ovoga, a mislim da info može dobro doći nekome od vas. Tražio sam na forumu, ali ne videh da je neko već pisao o tome. Uglavnom, ako u narednih par nedelja kupite Samsung LED TV iz poslednje ES8000 serije (ima 46 i 55 inča, koliko sam video), dobija se Galaxy S3 na poklon :)

Jeste da TV košta 250.000 dinara (2200 evra), ali ako znamo da telefon košta 600 u maloprodaji, onda sam taj TV izađe 1600, što nije loš deal, ako ste planirali da kupite i telefon :D

Koliko znam, ima ih u Neptunu, ali rekoše mi da ih je ostalo - može da se nabroji na prste jedne ruke...

:party:

Posle svega što sam saznao o Neptunu, ne kupujem ni iglu kod njih, a kamo li TV ili bilo šta drugo od 2200€.

Znam da reklamiranje nije dozvoljeno, ali ja nemam nikakve koristi od ovoga, a mislim da info može dobro doći nekome od vas. Tražio sam na forumu, ali ne videh da je neko već pisao o tome. Uglavnom, ako u narednih par nedelja kupite Samsung LED TV iz poslednje ES8000 serije (ima 46 i 55 inča, koliko sam video), dobija se Galaxy S3 na poklon :)

Jeste da TV košta 250.000 dinara (2200 evra), ali ako znamo da telefon košta 600 u maloprodaji, onda sam taj TV izađe 1600, što nije loš deal, ako ste planirali da kupite i telefon :D

Koliko znam, ima ih u Neptunu, ali rekoše mi da ih je ostalo - može da se nabroji na prste jedne ruke...

:party:

ja lično mislim da u zemlji gde 80% ljudi ne održava redovno ni ličnu higijenu, jer nemaju para ni za sapun, nema smisla uopšte prodavati ovakve televizore. ako nekome nije puno da plati 2200€ za TV taj se dobro nakrao negde ili je teška budaletina. ja sam iz prilično imućne porodice gde je sve stečeno mukotrpnim radom i zato imam takav stav. a to što televizora ima toliko da se mogu nabrojati na prste jedne ruke znači da na sreću ipak ima jako malo budala u srbiji, ili to tako vide ovi iz neptuna :D

Eh sad, najbolje da je telefon sIII 800E a da se uz njega gratis dobija ovaj tv od 55" :d

Ovo je odlicna ponuda ako se ima visak kesa :)
Sto se tice komentara o tome da li se neko nakrao para ili je budala....ja sam imao priliku da ovo cudo vidim uzivo u Sloveniji i tvrdim da apsolutno svaka ljudska jedinka koja ima sposobnost da VIDI boje a pritom ima dovoljan broj sivih celija da SHVATI sta je to sto gleda,tesko da bi suzdrzala osecanja i ostala ravnodusna pred remek delom iz samsunga!

Ovo je odlicna ponuda ako se ima visak kesa :)
Sto se tice komentara o tome da li se neko nakrao para ili je budala....ja sam imao priliku da ovo cudo vidim uzivo u Sloveniji i tvrdim da apsolutno svaka ljudska jedinka koja ima sposobnost da VIDI boje a pritom ima dovoljan broj sivih celija da SHVATI sta je to sto gleda,tesko da bi suzdrzala osecanja i ostala ravnodusna pred remek delom iz samsunga!

Ti kao da si imao snosaj sa televizorom ;)

Da imam toliko keša (o čemu mogu samo da sanjam ) , sigurno ne bih kupio taj TV kod nas, već zna se gde?

Koliko sam procitao o ES8000 nevrijedi davati ni pola para za njega koliko traze, tv je kriza zesca.

Ovo je fina akcija s obzirom da je 46" kod komsija 1.9k. Sto mu dodje telefon 300e.

Podeli sa nama saznanje
Recimo samo da se ne bih začudio da vrlo brzo puknu. Firma je dobila nove vlasnike pre oko godinu dana, a sve što su uspeli za to vreme jeste da naprave lager za čiju rasprodaju na tržištu Srbije im trebaju, i sa boljim trendom kupovina nego što je sada, doslovno godine. Imam i mnogo gorih saznanja od te, ali o tome ne bih da pričam javno.

Poslednja izmena:
Sta se desilo sa ovom akcijom, da li josh uvek traje?

I ja sam cuo da je tv los izbor za te pare.

Nazad
Vrh Dno