Šta je novo?

Prestigio vs Wayteq

Overlord97

Cenjen
Učlanjen(a)
05.07.2012
Poena
151
Konkretno me zanima za modele prestigio 5080pro i wayteq xtab70i ili xtab70w(ako se uskoro pojavi kod nas,ima na oglasima al otom potom).Vidim da se pisalo o prethodnicima oba uredjaja tako da karakteristike necu navoditi,osim za 70w(http://www.wayteq.hu/en/xtab70w) koji ima veci rezoluciju od oba modela i po mom misljenju kvalitetniji ekran(5-points multi-touch).Dosta su slicni modeli pa me zanima koji bi bio najbolja kupovina za gledanje filmova i igranje nekih osrednjih igara,pomalo citanje stripova i net???

Ja bi se odlucio za 5080 pro zbog 1Gb ram memorije, koliko vidimwaitew ima samo 512Mb, onda dosta jaca baterija kod prestigia i extra podrska

Ja bi se odlucio za 5080 pro zbog 1Gb ram memorije, koliko vidimwaitew ima samo 512Mb, onda dosta jaca baterija kod prestigia i extra podrska

Gresis, imao sam oba, kod Wayteq-a sve ide glatkije, manje bagova, ima takodje dibru i oficijelnu i nezvanicnu podrsku, a baterije im gotovu u dlaku podjednak traju, bez obzira na veci kapacitet Prestigio-a.

I ja sam vise za wayteq-a,ima bolji graficki cip sto je meni dosta bitno,a saceko bi ovaj novi mmodel dosta zanimljivo deluje,pogotovo cini se da su poboljsali ekran,a i odnos stranica mi vise odgovara.xTab-70w se pojavio na oglasima za nekih 130 eura nov,1god garancije,ali bi ipak sacekao da stigne u neku prodavnicu.Vase misljenje o ovom modelu???

Nazad
Vrh Dno