Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Mislim da će biti do kraja sledeće nedelje.
Ali pošto sutra idem na more, staviću ga sam čim mi se baterija napuni :D

Sta znam, one S je dobar tel.... HTC ima dobru podrsku na xda pa bi moglo nesto od njega da ispadne :p

Kod nas je i garancija macka u dzaku... Koliko se samo njih zalilo da su dobili nazad "mokar telefon", a vodu nije video pre servisa...

Ukoliko je S4 verzija onda bez razmisljanja!!! Dok ukoliko je S3 onda Nexus...

Garancija mnogo znaci kod ovih telefona. Koliko sam provalio, uglavnom se ljudima nesto desi u prvih mesec dana.

Nikad stock htc nece imati sw kao nexus. JB bi trebalo (a ispostavlja se tacnim za sad) da bude jedan veoma veoma stabilan, brz, optimizovan i nadasve dobar OS iz Google-ove kuhinje. HTC nesto slicno moze da dobije jedino iz xda kuhinje. Dobro razmisli sta ti treba. Svaki sledeci update dolazice prvo za nexus pa tek kasnije za htc i druge (dok google izbaci source code, dok developeri izbace stabilan ROM bez bubica..... itd) sve to zna da potraje i po par mjeseci.

Ma ostajem na Nexus-u, sad sam probao s2 i ekran mi je mali a One S ima isto 4.3, *** navikao sam vec na vecu dijagonalu a primeti se itekako u browsingu i koriscenju telefona ta razlika. Za garanciju se iskreno ne brinem, ionako su mi svi telefoni do sada bili bez garancije.

Ma ostajem na Nexus-u, sad sam probao s2 i ekran mi je mali a One S ima isto 4.3, *** navikao sam vec na vecu dijagonalu a primeti se itekako u browsingu i koriscenju telefona ta razlika. Za garanciju se iskreno ne brinem, ionako su mi svi telefoni do sada bili bez garancije.

Onda uzivaj, pa dok tera nek tera ;)

Poslednja izmena:
Stavljam 4.1.1, samo da uradim nandroid.
Ako jos neko bude hteo, potrebno je da prvo budu na 4.1, pa tek onda da flesuju 4.1.1, s tim sto treba da obrisu samo cache i dalvik, data ne sme da se brise.

Edit: zapanjujuće, ovo radi još brže sada :D

Poslednja izmena:
Imam 4.1, ali nesto ne radi xda, pa zato pitam...da li se fleshuje samo rom ili opet ima i radio ?
Da li ostaju programi i podaci ili opet mora Titanium ?

Poslednja izmena:
Zvanican? Odakle ti info?

EDIT:
Nasao info...nista, ceka se onda ovih dana update :)

EDIT #2
Treba li da vracam na stock 4.0.4 ili da ne brinem zbog root-a (koji cu izgubiti na kratko) i kernela?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno