Šta je novo?

Fotografije - 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini ali čudna nije baš pravi izraz. To se kaže loša, mogao si je još u aparatu obrisati. Prosto nema ni jedne stvari na ovoj fotografiji da valja.

Verovatno 550d i PS CS5 🙂

Brate zaje.avao sam se 🙂

Ali je verovatno 550d sto nije tesko zakljuciti ako se pogleda prethodna strana :d

Ovaj boraczapravdu ko da je platio ljudima ovde da vicu "fenomenalno" :d

500d(sta cu volim da menjam aparate) klimav stativ i p6 sonar 180mm f2.8 manuelni objektiv , bilo bi sigurno bolje da sam imao nesto duze ali ovako pomaze rezolucija, i nisam platio 😛 , ljudima se svidjaju fotke...kad smo vec kod cs5 , ovo je bilo *****ato 🙂 17mm 7 vertikala i 10 lejera 🙂

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena:
Lepe fotke Atm0, sem parketa na trećoj (koji na neki poseban način kaže - made in Serbia) nemam zamerki 🙂

Ma taj parket vidi vodu i krene da skace po kuci 🙁 Inace, po meni, fotke prelepe! (pogotovo 2. i 3.)

a po meni, svaka lose isecena. otkinute ruke, sake, stopala...

^ nijedna nije cropovana, sve su kadrovi iz aparata

I meni je zasmetalo to sto je svaka "cropovana" znam da nije s namerom, ali opet...🙂

dsc0002-533x800.jpg

Poslednja izmena:
Moj dragi prijatelj Pedja ... Visestruki sampion Srbije, Balkana ....sada u penziji, uziva sa svojim sinovima i suprugom ....resio da se podseti na stare dane pa smo napravili koju fotku ....

Pedjos1.jpg

Pedjos3.jpg

Pedjos2.jpg

Pedjos4.jpg

Pedjos5.jpg

Uzeh Nikon D3100 početnički iskusno:d
Hteo sam 3200 ali je 300-350$ skuplji bio a nisam mogao toliko da se iscimam trenutno.
Evo par slika Montmorency vodopada - Québec city, Canada.
Nîšta nije obradjivano, nemam vremena baš puno.
Komentarišite slobodno sve prihvatam. :smoke:

http://www.flickr.com/photos/zet011/

evo jedna sa plaze 😀
IMG_0304 (1280x960).jpg

Valja li ovo sta?
Pogledajte prilog 91742
Canon 50mm 1.8 @1.8

Čitava fotografija je mutna. Kapiram da je snimano u pokretu ali nije samo to. Fotografija je preplitka i na mene ostavlja utisak umazanosti. Subjekat nema razloga da se izdvaja iz pozadine jer sve čini kontinualnu celinu stoga je cela fotografija... neugledna u nedostatku bolje reči. Boje su ok sa druge strane.

Naravno to je moje skromno mišljenje.

Poslednja izmena:
Samo da je dof veci bila bi super kao i shutter speed jer se razmazalo. Da ne bude sve crno, kadar i ideja stvarno nisu losi i da si namestio gorepomenuto kako treba bila bi super fotkica 🙂

Na toj slici, a i na prethodnoj, ništa nije u fokusu, to je najveći problem.

Samo da je dof veci bila bi super kao i shutter speed jer se razmazalo. Da ne bude sve crno, kadar i ideja stvarno nisu losi i da si namestio gorepomenuto kako treba bila bi super fotkica 🙂

Bas to, trebao je slikati na f2.8 ili priblizno bar da uhvati obe ruke, podigne ISO da ne bi bilo zamazano i to je to 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno