Šta je novo?

Fotografije - 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Atm0, ajde daj neki nightlife bez back-curtain-a pa da se i ja obradujem.

pozd.

😀

19bhas.jpg

Atm0, na zadnjoj ti je omasen balans bele i vuce na zeleno. Ako je obrada onda je losa.
Steta motiv i ideja su dobre 🙂

3518o4z.jpg

2afg56g.jpg

😉

Astrolože bila je poenta da vuce malo u zeleno 🙂 mene se svidja a i devojci sto je na kraju i najbitnije 🙂

Ps. Osa/pčela je super!

Poslednja izmena:
Astrolože bila je poenta da vuce malo u zeleno 🙂 mene se svidja a i devojci sto je na kraju i najbitnije 🙂

Ps. Osa/pčela je super!

OK. Meni se ne svidja skakavac boja na kozi.
Pa ovo je osa, pcela sasvim drugacije izgleda. 😉
@driver i ti si legenda. Sto kopiras moje fazone. :d :d
Cu da napujdam Bendzamina na tebe!!!

2lbdj6a.jpg

Poslednja izmena:
Astrolog, opušteno samo. Meni se dopada pomeren WB na zelenkastoj slici.

Ne smeš da generalizuješ stvari koje su u domenu sasvim subjektovnog. Nećeš staviti u fashion časopis zelenu devojku, ali smeš da napraviš likovno lepu sliku za neke druge svrhe - recimo za ovu temu. ;-)

Astrolog, opušteno samo. Meni se dopada pomeren WB na zelenkastoj slici.

Ne smeš da generalizuješ stvari koje su u domenu sasvim subjektovnog. Nećeš staviti u fashion časopis zelenu devojku, ali smeš da napraviš likovno lepu sliku za neke druge svrhe - recimo za ovu temu. ;-)

Ma razumeo sam Nidzo. Pogledaj post gde sam napisao ili omasen w/b ili obrada.
Ne generalizujem naravno stavri. To je moj subjektivan utisak i imam demokratsko pravo da ga iznesem. 😀
A da i sam to radim, evo fotke Zrenjanina od pre 2 godine i ovde preovladjuju zeleni tonovi.

20k61ed.jpg

1. do jaja, 3. vrh!

Zadnja predobra. Prva jako lepa.

^izasla ti fotka u blicu 🙂 sa onom zivotinjom.. kacio si odavno..

brisnuo ali hdr 3 komada 30 25 i 20 sekundi 50mm na f8 evo i jedan portret sa tezge 🙂

Uploaded with ImageShack.us samyang na 85 1.4 na 2.0 550d iz ruke 🙂

Poslednja izmena:
^spremi se za cunami hejta 😀 Ali dobro, svi ovo rade kada kupe prvi fotoaparat 🙂 550d je odlican izbor.

@boraczapravdu, kakav prvi post na forumu, u velikom stilu 🙂 Da prodas odraz Samsungu ili Dell-u za reklamu za super amoled/ips 🙂

Poslednja izmena:
Jel ova fotka sa terijerom stresena onako zestoko ili se tripujem?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno