Šta je novo?

Inversion

B-ZiGER

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2007
Poena
379
Nisam našao temu za ovu igru a red je da je ima. Inače igra je izašla pravi je Namco i izgleda suludo dobro.

[YOUTUBE]nkO5kRmpT0k[/YOUTUBE]

Gde izasla? Mislis clone...

Inace, ovo iako lici na UE3 nije on, vec upgradeovan engine od onog iz Timeshifta-a, koji bese dobra igra, a za ovo videcemo...

Nema ovo jos za PC, pa ni clone-a. Izaslo je za konzole pre nekog vremena. Gledam opet ovaj trejler, plasticne puske sa bajonetima aka GeoW:p i bas me vuce na Binary Domain po stilu, koji mi se nikako nije dopao. Japanci kad prave klon GeoW mi ne ide zajedno:)

Nema ovo jos za PC, pa ni clone-a. Izaslo je za konzole pre nekog vremena. Gledam opet ovaj trejler, plasticne puske sa bajonetima aka GeoW:p i bas me vuce na Binary Domain po stilu, koji mi se nikako nije dopao. Japanci kad prave klon GeoW mi ne ide zajedno:)

Pogledaj gameplay pa ce ti biti jasno da nema veze sa BD i GofW.

Izgleda da je izlecena igra.

ne izgleda nego jeste... bolje je nemojte ni probati :d okoreli konzolaski port nesto kao lostplanet... samo sa 10 puta losijom animacijom i soo last generation grafikom, samo sto se ne desi da vidite sami sebe, Jedna cut scena ubiju nekog lika, sledeca taj lik ziv :D Ludilooo ! i stvarno, jako jako losa animacija, pa da mi neko da rig ja bi sam bolje izanimirao :d

ali ajde moze se reci da je ideja veoma interesantna, podseca na Red Faction ...

Igrao nekih pola sata smorio se i obrisao, dosadno... Lepo radi, ali i nije neka grafikica

Losa kopija geas of war-a. Sto rece covek, dosadno. Ja sam igrao malo duze, ali sam ipak odustao. Stigao skoro do pred kraj, kad igra pocinje da te spamuje sa gomilom veoma teskih situacija. Nisam imao vremena da ginem po dvadeset puta, da bih presao.

Nije losa upotreba gravitacije za bacanje objekata, ali nista spektakularno. Kasnije mozete da gadjate protivnike automobilima, i drugim vecim objektima, ali opet nista posebno. Kao ceo svet su osvojili neki osvajaci koji su izasli iz zemlje kroz koju kopaju tunele i poremetili su gravitaciju, porobili su ljude, a u stvari su samo banda polugolih siledzija koji koriste automatske puske sa bajonetima. I oni su porobili nas svet, cija je jedina nada za spas glavni lik sa drugarom. Koji su uz put pissoff na vanzemaljce i ima da ih razbiju. Naravno u TPS puskaranju.

Nibe bilo lose da je samo bolje. Uglavnom, moze da se igra, ako ste to mislili. Nije da ne moze. Nije mnogo losa igra, ali ocena nece preci 70.

Poslednja izmena:
ocena ne sme preci 50 jer meni bukvalno u celoj igri valja jedino ideja manipulacije gravitacijom, i apsolutno nista vise :)

Upravo sam presao igru i mogu reci da je barem meni bila dosta zanimljiva, uz to radi OK. Jedino na pojedinim delovima deluje bas tesko za prelazak, odnosno potrebno je brzo kombinovati gravitacione moci sa okolinom i oruzjem. Najvise mi se svidelo to sto kako je igra odmicala bila je sve bolja i bolja akcija i napucavanje.
Mozda ce biti i nastavak. :D

Poslednja izmena:
Igrica je dobra,podseca malo na Red Faction...Igram je jos uvek i vrlo je zanimljiva..preporucio bih je i ne bi se slozio da je dosadna..moja preporuka!!

Vrh Dno