Šta je novo?

kuler za dell xps l502?

veljkoka

Slavan
Učlanjen(a)
15.07.2009
Poena
445
posto idu vreli letnji meseci uzeo bih neko dodatno hladjenje za moj xps. Zanima me da mogu da uzmem neko solidno hladjenje za oko 20€? To je neki maksimum, ako neko znaneko jedtinije resenje neka mi slobodno skrene paznju. Najbolje bi bilo kada bi mi ostavili linkove od neke domace internet prodavnice. Hvala unapred...

Iskreno mislim da nemaš potrebe da uzimaš bilo kakvo postolje. Imam i ja l502x sa i7 i ne greje se ništa specijalno, plus nemam ni klimu kući. Temperatura je u granicama normale skorz. To postolje za hladjenje ne verujem da bi ti donelo više od 2-3 stepena hladniji laptop.

Iskreno mislim da nemaš potrebe da uzimaš bilo kakvo postolje. Imam i ja l502x sa i7 i ne greje se ništa specijalno, plus nemam ni klimu kući. Temperatura je u granicama normale skorz. To postolje za hladjenje ne verujem da bi ti donelo više od 2-3 stepena hladniji laptop.

Pa, pravo da ti kazem znam da postolja ne donose bog zna kakve razlike u temperaturama, ali volim da igram igrice, pa rekoh da bi bilo korisno i tih par stepeni manje. Mislio sam da narucim neki usb flash 3.0, i dva joypad-a, a ova postolj nisu toliko skupa.

Nazad
Vrh Dno