Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ja tek sada vidim da nemam build.prop!?
Takođe nemam ni fajl za recovery koji treba da obrišem.

Moja greska, nasao sam build.prop. Danas slabo vidim :)

Hektor, jesi li menjao dpi, kako izgleda?

Poslednja izmena:
Nisam nista odradio. Nesto mi se ne instalira sve zivo (posto hebani titanium nema sanse da proradi), pa za mesec dana opet da se drndam sa finalnom verzijom

Ne radi ti titanium? Video sam na xda da ljudi prijavljuju to, ali ne znam zbog cega. Meni je iz prve proradilo.
Evo stavljam melodije i wallpapere u aplikacije android temu.

Namestio sam titanium. Zahvaljuci kolezama u android aplikacijama. Sad sam odradio backup app user data+system settings(nadam se da ce da sacuva podatke).

Poslednja izmena:
kool je ovaj jelly bean :)

[youtube]qN3EXAFRxKQ?hd=1[/youtube]

Hektor, jesi li se vratio na 4.1?
Ako jesi, proveri koji ti je bootloader, treba da bude primelc03, to je novi.

Ubacio sam 4.1. Hmmm, da je brze, jeste. Da je toliko brze da vredi zrtvovanja slobodnog vremena (sreca u titanium), nije/ne vredi. U globalu ok, mada nista specijalno.
Imam jedan simpatican problem :) kada hocu da postavim neki widget, pojavi mi se lista ali su slova crna, a kako mi je i sama pozadina - wallpaper crn, nemoguce je da vidim sta pise :D
I gde se bese nalazi onaj activitis da napravim kamkorder short cut....

Ubacio sam 4.1. Hmmm, da je brze, jeste. Da je toliko brze da vredi zrtvovanja slobodnog vremena (sreca u titanium), nije/ne vredi. U globalu ok, mada nista specijalno.
Imam jedan simpatican problem :) kada hocu da postavim neki widget, pojavi mi se lista ali su slova crna, a kako mi je i sama pozadina - wallpaper crn, nemoguce je da vidim sta pise :D
I gde se bese nalazi onaj activitis da napravim kamkorder short cut....

Ja sam oduševljen. Liquid 1.4 + franco, ne mogu da se porede sa ovim. Još nisam video lag.

I taj problem sa widget -ima sam video na xda, ali čini mi se da nije bilo odgovara. Promeni wallpaper i reši stvar :) ima lepih stock wallpaper - a.

To ne možeš na stock romu, a sa JB radi samo Nova. Čini mi se da treba da držis home screen I pojaviće se neki meni.

Simpaticna fora za kameru/galeriju u Hektorovom videu...Nadam se i da su poradili na battery mngmt-u da se ne moram hebavati sa custom kernelima :)

Imaš one wallpaper-e što si tražio u aplikacije android.

Aj kad vec pominjes wps daj neki link a da fino izgledaju na nexusu...

Recovery/restore :)
Zayebi ti ove malverzacije. Upravo poceo da baguje, da sece na sve strane, koci, stane na pola ekrana. Mozda probam onaj butter....

Kakve foldere? Nije to moj drop box, samo sam sačuvao link od nekud.

Baterija je dobra na JB. Brightness na auto, sve vreme 3g, gps i wi fi, ostalo još 52%, screen on time 2h 10min.

Imao si JB wallpaper - e u temi za aplikacije, tamo sam ih postavio.

Razlika između takju i yakju je samo u tome što prvi dolazi sa instalitanim Google wallet - om. I 4.1 je takju, ja sam sada takju.

Da se informisem malo:

Kako znate kad Google izbaci zvanicni update i na koji nacin se radi update-a! Je l' ide preko telefona direktno (OTA) ili postoje neki programi! :)

Da se informisem malo:

Kako znate kad Google izbaci zvanicni update i na koji nacin se radi update-a! Je l' ide preko telefona direktno (OTA) ili postoje neki programi! :)

Tako što na xda bude opšta pometnja i svi pričaju o tome, kao i mnogi drugi sajtovi :D
Update se radi OTA, sam telefon prijavi da ima update i to je to. Takođe možeš i ručno da proveravaš u settings-u.
Naravno, ako hoćeš, možeš da staviš i ručno pre nego što ti stigne ota, kao što je sada slučaj sa 4.1.

Trebalo bi u notifications bar-u da dobijes obavestenje. Ide direktno preko telefona, dakle OverTheAir.

Btw,postoji li alternativa tbp-u za back up? Fata me jeza pri pomisli sta sve treba da vracam.

Kad bi postojao nacin da snimim sve aplikacije i podatke (raspored ikonica, wp, galeriju, sve sve), instaliram OTA, odradim root i vratim taj back up:)

Kada dobiješ OTA ništa se ne menja, ne moraš da radiš nikakav backup.

Btw,postoji li alternativa tbp-u za back up? Fata me jeza pri pomisli sta sve treba da vracam.

Kad bi postojao nacin da snimim sve aplikacije i podatke (raspored ikonica, wp, galeriju, sve sve), instaliram OTA, odradim root i vratim taj back up:)

Pa sve to mozes da uradis, ne znam sto se plasis :) meni instalacija ROM-a traje 5 minuta sa svim namestanjem custom ikonica :) jedino sto rucno moram da namestim su melodije :)

A nema ono da ne dobiju svi update u isti dan, da ide po regionima, kao kod proizvodjaca! :D

Cek cek, OTA ne brise aplikacije (imenik, sms, data iz aplikacija)....Zbunih se nesto.

@Djilkos
Ranije, kad sam reinstalirao jednom prilikom ROM na DHD-u, krenuh da vracam back up iz tbp-a .... 140 aplikacija rucna instalacija svaka...I dalje se toga sjecam :) Zato pitah sta se desava.

Uradis backup apps-a bez sistemskih, znaci samo user apps sa TBP, onda uradis backup setingsa launchera + backup desktop data (ovo pricam za apex, posto njega koristim od pocetka, a i kad sam video ovo jos ga vise volim :) ) google account imas za imenik, skines sms backup & restore i to je to... Fleshujes ROM restore missing apps-a, restore poruka, restore apex desktop + settings + stavis google account i to ti je to 5 minuta i na novoj si verziji :) kao sto rekoh samo moras melodije da podesis ponovo :)

Nazad
Vrh Dno