Šta je novo?

Fotografije - 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ Imash razne opcije, da pridjesh blize, da probas iz drugog ugla, da ne fotkash uopshte, da ne kacis na net... 🙂

Necu uopste da fotkam. 😛
Ma pitacu ko je gazda ( danas je nedelja ne radi ) pa cu slikati bez te plave ograde gomilu krshewa.
Oblog od kamilice je dobar za oci, ako vam je ograda naskodila. 😛 :d

Ajd jos jedan macro sa bubama.
Ja ovamo ti onam a stojimo u mesto!!! 😛

rkt2bm.jpg

^ Vrh!

Canon 50mm f1.4
p6235275resize.jpg

p6245352resize.jpg

p6245369resize.jpg

Soligor 35-200
p6245522resize.jpg

Poslednja izmena:
Cije su Vrh? Atijeva ili moja ili obe? 😛
Eto vidis kada se potrudis oko pozadine kako to lepo izgleda. Fino, smireno, izdvojeno iz pozadine... 🙂
E sad kad ja ne bi zakerao ne bi bio ja. 😀
Kod prve fotke mislim da si malo omasio. Sve je moglo biti bolje da si drugacije kadrirao. Nepotrebno se vidi plavo nebo. Da si cucnuo ili promenio ugao fotkanja i slikao u visini istog tog plavicastog divljeg cveta bilo bi daleko bolje.
I bas na toj fotografiji mogao si da izaberes dublji dof da se vide i ostali cvetovi ali da su blago zamuceni a ovaj u fokusu oshtar.
Zadnja odlicna! 🙂

Hehehe obe su vrh 🙂

Ma znam da sam zeznuo prvu 🙁, pojeo sam se kad sam video na kompu sta sam napravio, do duse meni se svidja sto se vidi nebo al' za DoF znam da sam zeznuo.

Hvala, meni licno se druga najvise svidja mada ih sve volim 😛

Par maturskih fotki devojke 🙂

382423_323519861063826_802362595_n.jpg

182114_324051824343963_956381243_n.jpg

303315_324307924318353_77413474_n.jpg

552781_324307830985029_477771778_n.jpg

197812_324307740985038_1410372011_n.jpg

Poslednja izmena:
Jel' može org fotke da staviš samo da uporedim razliku retuširane i neretuširane?

Atm0, prelep model. 😛
Zadnja favorit, mada su sve odlicne. 🙂
Mozda kod druge malo skripi pozadina. Ili cela kuca u pozadini ili zelenis, mada nista strasno. 🙂

Atmo daj je celu da joj vidimo aljinu. (cura trazi)

Atm0, jel' može jedna original od tih fotki čisto da vidim koja je razlika? Nikakva provokacija u vezi slika koje su perfektne samo bih voleo da vidim razliku.Pozdrav!

@Atm0

3. out of focus
4. out of focus, čudan crop (ode pola uveta)
5. crop je mogao biti bolji (možda da se išlo na landscape), fali deo frizure
Sve ubijene jpg kompresijom, fali sharpness.

Moji favoriti prva i poslednja. Jako lep model inače 🙂

Izvinjavam se svima zbog neodgovaranja, bili ispiti - kriptologija i kodovanje me uzeli pod svoje 🙂

@ Falcon - kupio bas tog dana 70-300 i hteo da budem kersme da fotkam bez stativa 🙂 skapirao ***** vrlo brzo, drma mi se ruka al nije tako lose proslo 😛 opet bio sam malkice i pod utiskom priznajem 🙂 nisam ih stavio na flickr, jer ih i devojka stavlja paralelno vec na FB otuda je i losa kompresija 🙁

@ Anri - Fotka je u attachu 🙂

@ Astroloze - hands off 😀 😀 😀

DSC_1181_resize.jpg

@Atm0

3. out of focus

Moji favoriti prva i poslednja. Jako lep model inače 🙂

Recimo da se slazem sa ovim ali nisam hteo nista da pisem jer mislim da ova tema ne moze da bude korisna ako pisu samo ljudi kojima su sve fotografije lepe, odlicne, vrh.. ako me razumete 🙂 ovo za cropovanje sam bio siguran kao i za ostrinu..

Slozio bih se sa Falconovim kritikama ali me zanima ovo :
3. out of focus

Da li moze da se kaze da je fotka stresena?

@Atm0

3. out of focus

Aj baci neki komentar slicne vrste i za mojih par fotki gore, interesuje me jel sam se malo popravio ovog puta 😛

Sad kad sam video original fotku, jedino bih dodao isto ono sto su meni rekli par strana pre, malo manje pudera jer gubis teksturu koze, devojka ti ima sasvim ok sminku/ten tako da je bas potrebno minimalno korekcija (dok ja na onoj fotci nisam bas imao izbora 😛)

Poslednja izmena:
Da li moze da se kaze da je fotka stresena?

Vrlo moguće, fotka nema exif pa nemogu da budem siguran da li je zbog kratke ekspozicije (vidim da je slikano pod malo slabijim svetlom) ili je jednostavno promašen fokus. Obzirom da je 300mm staklo, najverovatnije da je strešena 🙂

Aj baci neki komentar slicne vrste i za mojih par fotki gore, interesuje me jel sam se malo popravio ovog puta 😛

Na zadnjih 5 strana ne vidim nijednu tvoju fotku, jesi ih obrisao sa hostinga?

Poslednja izmena:
5. post na ovoj strani, br. 905 😛

Nijednu sliku ne učitava sa dodaj.rs...

Prilozi

• s16.PNG
    s16.PNG
    35 KB · Pregleda: 72
Jel se vide sad?

Poslednja izmena:
Možda je do mene, nemogu da otvorim Dodaj.rs uopšte...

Kako meni radi sa svih racunara? 😛 I vidim da je Astro video slike 😛

Sad mora da se vide 😛

p6245522resize.jpg

p6245352resize.jpg

p6245369resize.jpg

p6235275resize.jpg

Poslednja izmena:
Uzeo sam danas Samyang 8mm F3.5 - pasce neke fotkice kad podjem vcrs da radim pa kacim rezultate 🙂 prvi utisci su SICK :shock:

Atm0 hvala. Meni nekako izgleda najbolje i najprirodnije originalna fotka. Mnogo perfektne izgledaju one obradjene. A devojka je lepa i prirodna tako da nema potrebe za tolikom obradom. Moje mišljenje. Pozzzz

Evo jedna s'posla posto radim nightlife uglavnom, nije poenta u golotinji vec mi je nekako lepo ispala sto se tice boja itd 🙂

Private Dancer by Rockaffeler, on Flickr

1/4 - F5.6 - ISO 1600 - Nikon D7000

Boje su odlicne, ako imas jos par stotina slika slobodno okaci iako boje nisu bas ispale uskladjene 🙂 .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno