Šta je novo?

TOWER DEFENCE

jerichon

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2009
Poena
319
Prosle godine sam igrao plants vs zombie, sto je po meni veoma zarazna igra. Ima te li predlog slicnih igara po tom principu a da ste probali. Hvala

Ako hoćeš da probaš pravi tower defense - Defense Grid: The Awakening je klasika. Bio je i po indie bundleovima - možeš ga čak i legalno jeftino nabaviti.

Defense Grid: The Awakening je bez premca.

Orcs Must Die! je hibrid, ali isto sve preporuke.

[procitao sam o defenci grig u svetu comp, rekli su da je do sada to najbolje sto je naparvljeno od tower def. Ali meni za sada treba nesto da igra moja zena.A mislim da je gdefense grid tezak za nju. Hocu da je navucem na comp, da se skine vise sa glupog faceebooka.
P.S. Hvala

orci su fantasticni. bila igra na popustima nekoliko puta i bice verovatno opet (kao magicka), a mozda neko ima i za menjanje povoljno.

osim toga, imas i nekoliko armor games tipa gemcraft, kingdom rush i cursed treasure.

Defense Grid uopšte nije težak jer ima tutorijal tj. misije polako postaju teže. Kreće se sa jednim tornjem pa se polako dodaje jedan po jedan da te nauči čemu služi, a isto tako je i sa neprijateljima. Tek kasnije mape postaju za**bane.

Defense Grid uopšte nije težak jer ima tutorijal tj. misije polako postaju teže. Kreće se sa jednim tornjem pa se polako dodaje jedan po jedan da te nauči čemu služi, a isto tako je i sa neprijateljima. Tek kasnije mape postaju za**bane.

kao i svaki tower defense. da ti prvih 10-15 lakih levela, a onda kada raspali po težini, ne znaš gde se nalaziš. ali još jedna preporuka za defense grid

Moja zena je uspela da se snadje sa plants vs zombie, ali ako mislite da to nije mnogo kompleksnije od defense grig, onda cu potraziti DG. Hvala

Nazad
Vrh Dno