Šta je novo?

HTC One X

Ili skines go sms na njemu bi trebalo da radi bez problema :)

Nije mi jasno sto si pisao u SGS3 temi ako imas problem sa HOX-om :D

Ja licno memam nikakvih problema sa HOX-om telefon radi odlicno, koristim rom ARHD 7.0.0 i osjetio sam primjetnu razliku u trajanju beterije, narocito prilikom igranja igrica. Sad sam ubacio Franco r11 Kernel pa da vidim sta se desava

Pa tamo sam prvo video te probleme zato sam i pisao tamo :D Nego kako si ubacio taj kernel na arhd 7.0 ja sam ga ubacivao al nije hteo da bootuje restartovao se u krug?

Sve mi je za mms podeseno kako treba a da skidam go sms neću jer mi je odvratan. Hvala u svakom slučaju, izgleda da ću i uštedeti jer se mms dodatno naplaćuje.

U medjuvremenu je izasao ARHD 7.1.0 pa sam ga instalirao. Sve sto sam uspeo vidjeti na Franco-vom kernelu da mi je prvih 50-min bez nekog pretjeranog opterecivanja baterija bila na 100%. Na stock kernelu bi pala na 95 % sigurno.

Kernel sam instalirao uu pomoc All in one KiT. Sve je proslo bez problema

Poslednja izmena:
@annoyer
Ne brini, nije do telefona. Nije radio MMS ceo dan u Telenoru (ja zvao call centar). Prvo sam probao jedno 5 različitih telefona i više puta instaliranim konf. porukama, svi na telenoru i ni jedan nije uspeo da pošalje da bi mi u call centru predveče rekli da imaju problem.

Hvala Giovani, nisam ni sumnjao u telefon samo sam mislio da ima neka caka oko podešavanja.

Ja sam sinoc testirao ARHD 7.1.0 i recimo NFS Shift mi je zamrzavao na 1-2 sec prije trke. Baterija je bila odlicna za 11 sati je pala na 47 %. Sve ovo uz Advanced Power Menu / AutoBrightness http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1645142

jutros sam instalirao Franco r11 kernel. NFS Shift nema zamrzavanja. Samo jos da vidim kako ce se ponasati baterija.

Inace sam negdje citao da GTA 3 nije optimizovan za ONE X

Probam i ja GTA pa da vidim
Evo oprobao, nema greske sve radi kako treba.

Poslednja izmena:
Evo ga proradio :D uh ovo ce biti opasna zverka

Samo nemojte da budete prvi kupci, da se ekran opet ne bi razlivao, da ne bi imao softverske probleme razne a i da ne eksplodira mozda :D Kakav bezobrazlug 2 vodeca Android proizvodjaca..

Jedva cekam da ga kupim :) al pre toga da ga dobro ispljujemo :)

Ovdje je ispljuvan maximalno HOX, poredjen sa SG3 koja jos nije ni izasla. kad je izasao onda je rasprava jel beli lepsi ili plavi :))) ljudi imaju konkretne probleme a pojedinci ih bez cinjenica ubjedjuju da je kod njih ok :)

Ja licno na HOX-u nemam razlijevanje boja, video snimak u 1080p rezolucji je za mene prihvatljiv ( kad se htednem profesionalno baviti filmom kupit cu sebi kameru) jedinu zamjerku sto sam imao je batrerija al kao sto vidim situacija se popravlja zahvaljujuci ekipi sa XDA

umalo da zaboravim GTA 3 na HOX-u kod mene ide ovako :)

ovdje niko konkretno nema sta da kaze, vecina raspravlja o telefonima koje su vidjeli samo na slici.

Sto se tice SG3 koji se liku zapalio, pa je bilo price kako ga je punio u autu i da u autu varira napon. Ko ima telefon skuplji od auta i treba da mu explodira.:d

Mnogo se strecas, sta god da se napise. Kao da ti je clan porodice taj telefon..

Znam i ja da je malo verovatno da je sgs III eksplodirao u normalnoj upotrebi ali svejedno, velika je sramota da 2 ovako velika proizvodjaca imaju bilo kakve probleme sa najskupljim modelima, drago nam je bas sto je tvoj hox tako savrsen :)

E decko, imam ja i porodicu i telefon i razne trice.. da mi je taj telefon toliko bitan nebih telefone mjenjao kao carape, kupovao bi mu razne futrolice i oklope kao da sam gradjevinac :) da se moj "ljubimac" nebi povredio ili ostetio :) . Ja sam HOX-om zadovoljan, kad sam ga kupovao za KES naravno a ne na neke tamo pakete imao sam u ruci i SG3 i definitivno je lepsi bio HOX i to je prvladalo.

daleko od toga da se strecam i nerviram zbog necije objave ovdje :) Narocito od objava tipova koje nema pas zasta da ujede a pricaju o profitima HTC , samsunga ..... kao da su vlasinci 30% dionica tih firmi :)

Ovo je tema HOX-a i pustite vlasnike da pricaju o problemima i resenjima za iste

Koji si ti doktor :d mi slepci koji telefone kupujemo u paketima operatera ti zavidimo :d

Jos jedan primer da nekim delovima Balkana treba zabraniti net :)

Poslednja izmena:
markoris ne obracaj paznju na takve komentare, otici ce opet tema na krivu stranu... Moderatori bi trebalo jos da rasciste ovu temu od nekih ljudi i da nas puste da pricamo o uredjaju koji posedujemo.

@kzs12
ma jok, kakvo nerviranje :) Sve sam objasnio decku u prethodnom postu.

SG3 cu kupim supruzi jer joj je kako kaze fancy

Evo trajanja baterije sa franco r11 kernelom

Prilozi

• uploadfromtaptalk1340377122103.jpg
    uploadfromtaptalk1340377122103.jpg
    42.1 KB · Pregleda: 166
Kako možeš da postuješ trajanje baterije kad fon nisi pošteno ni koristio, sat vremena posle punjenja...

Vrh Dno