Da citao sam o tom romu. Ove screenove za bateriju sto sam stavio su upravo sa tog roma i koristen je taj novi radio. Jesi i ti stavio njega?
Jel kad instalirate arhd 7.0 jel selektujete sve one opcije shto vam nudi i tweakove ili samo idete na next bez selektovanja i instalirate?![]()
Evo dokaza da se itekako radi na popravljanju baterije, reultat sa novim baseband-on, Ali je kernel jos stari, testiram ga, planiram da za dan dva ubacim i francov, za koji kažu da je još bolji po pitanju baterije, pa javljam rezultate..
Kako postaviti razlicite precice na lock screenu i na lanseru Sense? Znaci da ne budu iste one 4 i tamo i ovamo nego po zelji..
Ja sam negde procitao da moze, ali nisam siguran.
fastboot oem lock iz fastboot-aE al niko mi nije odgovorio jel mozhe da se vrati bootloader na locked zbog garancije pitam, ja sam gledao neshto na netu da ne mozhe, mozhe samo da se vrati na relocked?
fastboot oem lock iz fastboot-a
ali fora je sto ce ti pisati RE-Locked a ne Locked.
To znaci da ti je bootlader "bio otvaran" preko HTC DEV
Da preko htc dev sam otvorio, i sad nema shanse da vratim na locked?
Biće, polako, što si zaleteo...
Našao swype, radi fino...
Nashao sam neke fleke na crnoj pozadini pisao sam u s3 temi, slikao sam sa kamerom i stavio prst preko kamere kako bih dobio crnu pozadinu i u mraku se jasno vide 2 male bele flekice josh jedna mana shto se tiche ekrana![]()
I ja sam pisao u s3 temi: opustite se, to su toliko nebitne stvari da je to smesno. U 2% slucajeva dok koristis mob ces da naidjes na takvu kombinaciju da to primetis. Bolje da uzivas u svim tim ludarijama sto pruza telefon nego da se nerviras oko sitnica![]()
Ja nemam nikakvih flekicaA toliki se flame dizao oko HOX-a, a sad ispalo da s3 ima i vise proizvodnih gresaka nego on...
![]()
Skini neki app za pixel test pa menjaj pozadine. To je prvo što sam uradio, da bi utvrdio da nema prašine ispod ekrana i probijanje pozadinskog svetla. Ekran je prelep.
https://play.google.com/store/apps/...EsImNvbS5odGMuY2hyaXMuYmxhY2tzcG90ZGV0ZWN0Il0.
moja preporuka za sve "probleme" sa ekranom![]()
Nashao sam neke fleke na crnoj pozadini pisao sam u s3 temi, slikao sam sa kamerom i stavio prst preko kamere kako bih dobio crnu pozadinu i u mraku se jasno vide 2 male bele flekice josh jedna mana shto se tiche ekrana![]()
Nije mi jasno sto si pisao u SGS3 temi ako imas problem sa HOX-om
Ja licno memam nikakvih problema sa HOX-om telefon radi odlicno, koristim rom ARHD 7.0.0 i osjetio sam primjetnu razliku u trajanju beterije, narocito prilikom igranja igrica. Sad sam ubacio Franco r11 Kernel pa da vidim sta se desava
Nije mi jasno sto si pisao u SGS3 temi ako imas problem sa HOX-om
Ja licno memam nikakvih problema sa HOX-om telefon radi odlicno, koristim rom ARHD 7.0.0 i osjetio sam primjetnu razliku u trajanju beterije, narocito prilikom igranja igrica. Sad sam ubacio Franco r11 Kernel pa da vidim sta se desava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari